Σάββατο, 17 Απριλίου 2010

Γιάννης Θερμός Αρίωνας

 Είναι πολύ ωραίο να ζητάς από κάποιους ανθρώπους συνεργασία δεν έχει η μορφή σημασία και η ανταπόκριση να είναι ταχύτατη . Δεν πρόλαβα καλά καλά να στείλω


τις κοινές ερωτήσεις και οι προπονητές ΑΣΠΙΔΑΣ και ΑΡΙΩΝΑ έδωσαν αμέσως τις απαντήσεις.
Αυτό αυτόματα πιέζει και τους υπόλοιπους προπονητές να δώσουν γρήγορα τις απαντήσεις τους.
   Μετά τον Κ.Ιωαννίδη της ΑΣΠΙΔΑΣ την σειρά παίρνει ο Γιάννης Θερμός του ΑΡΙΩΝΑ .
Από την αρχή του πρωταθλήματος όλοι γνώριζαν το πολύ δύσκολο έργο του και το στοίχημα πρώτα να περάσει στην τελική φάση και μετά βλέπουμε. Κατάφεραν όλοι μαζί προπονητής παίκτες να τερματίσουν δεύτεροι στον όμιλο

: Κρίνε την πορεία της ομάδος σου στο πρωτάθλημα. Ποιοί ήταν οι στόχοι  και αν πήγαν όλα όπως προγραματίστηκαν.


Γιάννης Θερμός. Η προσπάθεια των παιδιών ήταν πολύ καλή και ως εκ τουτου δεν μπορώ παρά να είμαι ικανοποιημένος.Με την ευκαρία θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την  επιμονή τους, τη θέληση , το πάθος που δείξανε   και να τους ευχαριστήσω για την εμπειρία που μοιραστήκαμε φέτος.Ο στόχος σε ενα τέτοιο πρωτάθλημα για μένα είναι η βελτίωση ατομική και ομαδική ,ανεξάρτητα κατάκτησης θέσης , και πιστεύω ότι ως ένα βαθμό το πετύχαμε.

Η εικόνα από της ομάδας από τα παιχνίδια που έδωσε ποιά είναι?
Γ.Θ  Προπαθήσαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί αν και δεν το καταφέρναμε πάντα παρ΄ ολα αυτά δεν μπορείς να αγνοήσεις το γεγονός ότι παίζαμε με πάθος ακόμα και σε παιχνίδια που ήταν θεωρητικά χαμένα.

  Από το επίπεδο ανταγωνισμού είσαι ικανοποιημένος?
Γ.Θ Ναι είμαι, η ομάδα έπαιξε αρκετά παιχνίδια που πάλεψε για να τα κερδίσει και άλλα που πάλεψε αλλά  τα έχασε.

  Οι  στόχοι για την ομάδα σου ποιοί είναι
Γ.Θ Ο στόχος όπως είπα και πιο μπροστά είναι η διαρκής βελτίωση των παιδίων .Με βάση αυτόν τον στόχο θα μπορέσουν τα παιδιά του χρόνου να πλαισιώσουν την εφηβική και ανδρική ομάδα.

Ποιά είναι  τα πιο σοβαρά προβλήματα που συνάντησες στην διάρκεια του πρωταθλήματος?
Ποιά μπορούν να λυθούν και ποιά πιστεύεις ότι θα συνεχίσουν και την επόμενη χρονιά?

Γ.Θ Το πιο σοβαρό πρόβλημα που είχα ήταν  οι απουσίες των παιδιών από τις προπονήσεις λόγω σχολικών υποχρεώσεων (διαγωνίσματα-εκδρομές-φροντηστήρια) Το πρόβλημα αυτό θα λυθεί οταν αλλάξει η παιδεία στη  χώρα μας .

   Το συνολικό επίπεδο βοήθειας από τους παράγοντες φιλαθλους γονείς
σε αφήνει ικανοποιημένο?Γ.Θ Ναι δεν μπορώ να πω ότι έχω κάποιο παράπονο βοηθούν όπως μπορούν και θα ήθελα να τους ευχαριστήσω γι αυτο.

    Είδες βελτίωση από κάποιους παίκτες και το αντίθετο από παίκτες που περίμενες πολλά ?Γ.Θ Θεωρώ ότι όλοι οι παίκτες βελτιώθηκαν ,μερικοί κάνοντας μεγάλα βήματα κι άλλοι κάνοντας μικρά.

    Τι κέρδισες και τι πιστεύεις ότι έχασες σαν προπονητής από την χρονιά που τελειώνει?Γ.Θ Δεν πιστεύω ότι χάνεις ποτέ σαν προπονητής ,ακόμη και όταν οι αριθμοί λένε το αντίθετο(αγώνας,βαθμολογία).Κάθε χρονιά μαθαίνεις από κάτι και  η εμπειρία που αποκτάς είναι το κέρδος.

  Το μέλλον του μπάσκετ στην πόλη  πως το κρίνεις?
Γ.Θ Το γεγονός ότι λειτουργούν στη πόλη μας τρείς ακαδημίες ,με αυξητικές τάσεις η κάθε μία,δείχνει ότι τα παιδιά αγαπούν το μπάσκετ.Αν αναλογιστούμε ότι τα παιδιά είναι το μέλλον δε μπορώ παρα να είμαι αισιόδοξος όσο αναφορά στο μέλλον του Ξανθιώτικου μπάσκετ.

   Κλείνοντας μιια ευχή για ένα καλύτερο αύριο στο μπάσκετ.
Γ.Θ Εύχομαι οι διοικούντες του αθλήματος (Δ.Σ. Συλλόγων ,ΕΟΚ) να προσέξουν τις αναπτυξιακές ηλικίες πιό πολύ  (Πανελληνιο Παμπαιδων- Μινι) γιατι αυτό ειναι και το μέλλον.

Με τους τοπικούς προπονητές τελειώσαμε την σειρά παίρνουν προπονητές από τις άλλες πόλεις.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου