Τρίτη 13 Απριλίου 2010

25η Αγωνιστική Θρίλερ στην ουρά ........................

25η αγωνιστική για την Α2  με την κορυφή να είναι πια ξεκεθαρισμένο ποιοί θα ανέβουν.Η μεγάλη μάχη γίνεται στην ουρά . Μπορεί ΑΙΓΑΛΕΩ και ΟΦΗ να είναι τελειωμένοι αλλά το ποιός θα είναι ο τρίτος είναι ακόμη μυστήριο.























ΚΑΟΔ-ΝΗΑΡ ΗΣΤ   .
Ενδιαφέρον για το παιχνίδι έχει σίγουρα η ΝΗΑΡ ΗΣΤ που θέλει να τελειώνει με την παραμονή της όσο πιο γρήγορα μπορεί. Μετά την νίκη της επί του ΑΡΚΑΔΙΚΟΥ έχει έναν ακόμη αδιάφορο αντίπαλο χωρίς κίνητρο ουσιαστικό παρά μόνο ότι παίζει στην έδρα του. Αγγαρεία έκανε στο προηγούμενο παιχνίδι με τον ΕΡΜΗ και δυσαρέστησε πολύ τους  φίλους  του.
ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ   .
Όταν παιζεις με έναν από τους πρώτους έχει κίνητρο μικρό μεν αλλά δεν παύει να είναι κίνητρο να τον κοντράρεις όσο μπορείς. Παίζεις εντός και σίγουρα οι φιλαθλοί σου θα θέλουν να μετρήσουν τις δυνατότητες της ομάδας τους. Ο αντίπαλος μετά από πολλά σκαμπανεβάσματα  δείχνει να μην αφήσει την υπόθεση άνοδο να φύγει . Είπαμε το ζόρι το έχουν οι παίκτες αυτοί θα τα ακούσουν άσχετα με το ποιός φταίει. Τουλάχιστον δείχνουν χαρακτήρα.Κέρδισαν έστω και με το ζόρι στο τέλος τον ουραγό ΟΦΗ σε αντίθεση με τον γηπεδούχο που έχασε μέσα στην Καισαριανή.
ΟΦΗ - ΙΚΑΡΟΙ   .
Αν το παιχνίδι γινόταν μερικές αγωνιστικές πιο πριν θα είχε τεράστιο ενδιαφέρον. Λογικά οι πιθανότητες παραμονής του ΟΦΗ είναι απειροελάχιστες αντίθετα ο φιλοξενούμενος έχει τον αέρα του δυνατού .
Κέρδισε ένα παιχνίδι δραματικό με την ΔΑΦΝΗ έχει πάρει ανάσες βαθμολογικές και κοιτάζει το μέλλον με αισιοδοξία. Ο ΟΦΗ μπορεί να είναι καταδικασμένος αλλά δεν το έβαλε κάτω με τον ΗΡΑΚΛΗ χτύπησε το  παιχνίδι όσο μπορούσε και ένα εύκολα απόγευμα για τον ΗΡΑΚΛΗ το μετέτρεψε σε ντέρμπυ. Μπορεί να κερδίσει και να έχει έλπίδες και αυτόματα να δυσκολέψει και να παρατείνει την αγωνία των ΙΚΑΡΩΝ. Προβλέπεται δυνατό παιχνίδι.
ΑΜΥΝΤΑΣ - ΔΑΦΝΗ  .
Είναι το ντέρμπυ της αγωνιστικής ένα παιχνίδι που θα κρίνει πολλά σε αντιδιαστολή με τα άλλα παιχνίδια της ουράς. Σίγουρα ο χαμένος θα έχει πολλά επιπλέον ζόρια.
Από ήττα έρχονται και οι δύο. Ο γηπεδούχος έχασε στην ΚΡΗΤΗ από το ΡΕΘΥΜΝΟ και η ΔΑΦΝΗ στην παράταση σε ένα ματς θρίλερ. Προβλέψεις δεν γίνονται σε τέτοια παιχνίδια είναι ανοιχτό σε κάθε αποτέλεσμα.
ΠΑΓΚΡΑΤΙ - ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚ   .
Φέυγει δεν φεύγει ο ΦΡΑΓΚΙΑΣ έχει νεύρα ηρέμησε ο πρόεδρος ????
Αυτά έχουν στο ΠΑΓΚΡΑΤΙ μετά την  ήττα στο ντέρμπυ με τον ΕΣΠΕΡΟ και έπεσε ο πρόεδρος να φάει τον προπονητή. Αν βρει καλύτερο  να διαχειριστεί το υλικό που έχει ας ψάξει. Τζάμπα μάγκες όλοι οι πρόεδροι . Μάλλον είναι η καλύτερη ευκαιρία τους να αρχίσουν τις περικοπές σε μισθούς  και όλα τα άλλα είναι η γνωστή εδώ και χρόνια τακτική τους.
Αλήθεια έχει το ρόστερ το κατάληλο για να χτυπήσει άνοδο????
Κοντεύει να σκάσει από την πίεση ο ΧΑΡΙΣΜΙΔΗΣ που δεν είναι από τα ονόματα της ομάδας σε μια στιγμή που οι φίρμες ήταν τραυματίες και ακόμη και τώρα δεν μπορούν να προσφέρουν πολλά.
Είναι δυνατό με αυτή τη κατάσταση να κερδίσουν μια ομάδα που έδειξε τον πληρέστερο αγωνιστικό χαρακτήρα που και τις ήττες τις διαχειρίστηκε όπως μια μεγάλη ομάδα???
      Ο ΕΡΜΗΣ πήρε μια νίκη ανάσα απέναντι στην αδίαφορη ομάδα της ΔΡΑΜΑΣ και έχει ελπίδες . Δείχνει να προσπαθεί τουλάχιστον να κερδίσει το στοίχημα της παραμονής και αυτό το παιχνίδι είναι καθοριστικό. Υπάρχει η φήμη πως μπορεί να ανέβουν τρεις ομάδες στην Α1  και αυτό ίσως είναι κίνητρο για το ΠΑΓΚΡΑΤΙ και μειονέκτημα για τον ΕΡΜΗ αλλά ο λόγος που θα ανέβουν 3 ομάδες είναι τα οικονομικά  στην Α1 με συνέπεια να υπάρξουν εξελίξεις. Αλλά και πάλι οι ομάδες της Α2 είναι εντάξει οικονομικά???? Αυτό δεν το λέει κανένας. Όλο αυτό  το παρασκήνιο που το συντηρεί αυτό που λέγεται διαπλεκόμενο δημοσιογραφικό καταστημένο είναι το νέο φρούτο της εποχής. Με αυτά  και άλλα πάμε κατά διαόλου .
ΑΙΓΑΛΕΩ  - ΕΣΠΕΡΟΣ  .
Θα χτυπήσει το παιχνίδι το ΑΙΓΑΛΕΩ και θα χάσει στο τέλος αυτός είναι ο νόμος του μπάσκετ.
ΡΕΘΥΜΝΟ - ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ .
Πάνω στις φήμες που είπαμε πατάει και η ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ για να μην έχει μια ακόμη χαμένη χρονιά.
Μπορεί να έχει την καλύτερη επίθεση αλλά από άμυνα είναι άστα να πάνε . Κια δυστυχώς στην Ελλάδα μετράει πιο πολύ η άμυνα. Από νίκη επί της ΞΑΝΘΗΣ έρχεται και θέλει να κερδίσει το ΡΕΘΥΜΝΟ. Έχει την δυνατότητα να το κάνει αλλά το ξαναλέω είναι εντελώς απρόβλεπτη.
Δεύτερο εντός παιχνίδι για το ΡΕΘΥΜΝΟ που είναι αδιάφορο για το αποτέλεσμα.
ΞΑΝΘΗ - ΠΕΡΑΜΑ .
Η αγαπημένη μου ομάδα με αντίπαλο τον αγαπημένο μου παίκτη, οπότε θα ήθελα νίκη της ΞΑΝΘΗΣ με τον Λιακόπουλο να κάνει Παπάδες στο γήπεδο . Θέλω πολλά ????
Στα τελευταία λεπτά έχασε η ΞΑΝΘΗ στην ΠΑΤΡΑ και πλήρωσε την αδράνεια του 2ου δεκαλέπτου. Συνήλθη έκανε την προσπάθεια αλλά δεν ήταν αρκετή για την νίκη . Μια νίκη γόητρο έψαχνε απέναντι σε μια ομάδα και ένα παίκτης που την έριξε στο καναβάτσο και επηρέασε την συνέχεια της στο πρωτάθλημα. Το ΠΕΡΑΜΑ θέλει την νίκη για να τελειώσει και αυτό με τον γολγοθά της παραμονής.
Πληρώνει την κακή εικόνα του πρώτου μισού γύρου όπυο με το στανιό έπαιρνε τα αποτελέσματα. Στην συνέχεια βρήκε τον δρόμο και τον τρόπο και άρχισε η ανάκαμψη. Η συνέχεια μέσα στο γήπεδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου