Κυριακή 21 Μαρτίου 2010

Παιδικό ΕΚΑΣΑΜΑΘ Αποτελεσματα.

ΑΣΤΕΡΑΣ-ΙΚΑΡΟΙ 41-102
Επίδειξη δύναμης από την ομάδα του Φ.Κοκολιού απέναντι στην πιο αδύναμη του ομίλου τον ΑΣΤΕΡΑ Καβάλας. Η διαφορά των 61 πόντων τα λέει όλα.
Φ.Κοκολιός: Εύκολο παιχνίδι χωρίς  αντίσταση από τον αντίπαλο με συνέπεια να αφήσω στον πάγκο την πρώτη πεντάδα και να δώσω χρόνο συμμετοχής  σε παίκτες που δεν έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής. Ακόμη και τότε δεν είχε ενδιαφέρον το παιχνίδι.
xanthibasket:Το επόμενο παιχνίδι είναι όλη η χρονια για την ομάδα σου δεδομένο ότι στο πρώτο χάσατε με 7 πόντους πάτε για το συν 8  ?
Φ.Κοκολιός. Είναι το πιο σπουδαίο παιχνίδι αλλά ακόμη και να κερδίσουμε με την διαφορά των 8 πόντων λόγο της βαθμολογίας που ξεκίνησε η τελική φάση θα είμαστε πάλι πίσω ένα βαθμό. Θα περιμένουμε ένα στραβοπάτημα της Ένωσης στα επόμενά της παιχνίδια αφου φυσικά κερδίσουμε πρώτα το παιχνίδι.
xanthibasket:Σε πιο παιχνίδι περιμένεις το στραβοπάτημα της Ένωσης ποιά ομάδα μπορεί να την κοντράρει μετά και την ήττα της ΑΣΠΙΔΑΣ και την δύσκολη νίκη των Τιτάνων που είναι και το μεθεπόμενο παιχνίδι για την  Ένωση.
Φ.Κοκολιός:Ελπίζω οι Τιτάνες να πιάσουν πολύ μεγάλη απόδοση και να κερδίσουν.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
ΕΝΩΣΗ- ΑΣΠΙΔΑ   84-50


Δεν κατάφερε να κοντράρει την Ένωση η ΑΣΠΙΔΑ μέσα στην Καβάλα και δίκαιη χαρακτηρίζεται η ήττα . Μπορεί να στεναχωρώ τον Κ.Ιωαννίδη αλλά η διαφορά είναι αν όχι μεγάλη αλλά τέτοια που δίνει τις νίκες και πρωτιά στην βαθμολογία  στην Ένωση.

Δήλωση Δ.Αϊβαζίδη (Ένωση) για το επόμενο εκτός έδρας παιχνίδι με τους  ΙΚΑΡΟΥΣ
Με την ίδια σοβαρότητα που αντιμετωπίζουμε το κάθε παιχνίδι θα παρουσιαστούμε και στο επόμενο παιχνίδι , αυτό με τους Ίκαρους Σερρών. Είναι μια αξιόλογη ομάδα και ο αγώνας μαζί της αποτελεί μια ιδιαίτερη πρόκληση για εμάς. Εύχομαι να γίνει ένα πολύ καλό  και ποιοτικό παιχνίδι!
 ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ 20-8, 23-19, 21-12, 20-11.

Ε.Κ.ΚΑΒΑΛΑΣ 84
ΣΙΩΡΑΣ Α. 1, Χ"ΑΝΔΡΕΟΥ Δ. 19, ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ Σ.6(2) , ΜΗΤΡΟΥΛΗΣ Ν. ,
ΣΑΡΟΓΛΟΥ Π. , ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ Μ.8 , ΓΚΕΛΙΟΣ Σ.11(1) , ΜΠΑΝΑΒΑΚΗΣ Κ.8 ,
ΠΙΕΒΑΛΙΤΣΑ Ν.13,ΚΟΥΚΟΥΤΙΝΗΣ Μ. 2, ΧΡΥΣΑΦΟΥΔΗΣ Κ.11 , ΤΣΙΜΗΚΑΣ Κ. 5,
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΑΪΒΑΖΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΑΣΠΙΣ ΑΠΣ ΞΑΝΘΗΣ 50
ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ 5(1), ΚΑΡΑΜΠΑΣΗΣ 8 , ΓΡΟΥΔΟΣ 5 , ΚΤΕΝΑΣ, ΤΟΥΜΠΑΡΙΔΗΣ 3, ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ, ΣΚΡΟΥΠΡΑΣ 4, ΚΟΤΣΑΦΤΗΣ 13, ΓΡΗΓΟΡΙΔΗΣ, ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ4, ΚΟΤΣΑΜΠΑΣΗΣ 8.
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
 


ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ-ΤΙΤΑΝΕΣ  51-59

ΑΡΙΩΝΑΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ   88-48

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου