Δευτέρα 22 Μαρτίου 2010

ΚΥΠΕΛΟ ΕΚΑΣΑΜΑΘ

Μεγαλώσαμε και άνοιξαν οι ορίζοντες. Τώρα πια θα έχουμε τακτική ενημέρωση από την γειτονική Κομοτηνή για την ΑΕΚ αργότερα βλέπουμε για πιο πολλά.Αρχή με το κύπελο Εκασαμαθ στο οποίο έφτασε η Α.Ε.Κομοτηνής μέχρι την πηγή αλλά δεν ήπιε νερό.Οι ΤΙΤΑΝΕΣ κέρδισαν με διαφορά και είναι στον τελικό όπως και η ΗΡΑΚΛΕΙΑ ΣΕΡΡΩΝ που κέρδισε  τις ΦΕΡΡΕΣ.

ΤΙΤΑΝΕΣ-ΑΕΚΟΜΟΤΗΝΗΣ 92-62

Μόνο το 1ο 7λεπτο αντέξε μέσα στο παιχνίδι η ΑΕΚ και όταν οι Τιτάνες πήραν διαφορά 6-8 πόντων δεν μπορέσε να αντιδράσει ψύχραιμα και με υπομονή.
Επιδοθήκε σε σωρία αμυντικών και επιθετικών λαθών και επιλογών.
Παρ' όλα αυτά, η ΑΕΚ προσπάθησε πάρα πολύ και στο υπόλοιπο παιχνίδι, όμως οι ατομικές και ομαδικές αδυναμίες ήταν εμφανής, απέναντι σε μία πολύ πιό έμπειρη και δυνατή ομάδα.
Οι Τιτάνες βρέθηκαν για άλλη μια φορά σε φοβερή μέρα, άρπαξαν κάθε ευκαιρία για σκορ, με απίστευτη ευστοχία απ'τα 6.25 (14 τρίποντα), με υψηλότατα ποσοστά, έλεγχανε τα ρημπάουντ, περιόρισαν τα ατού της ΑΕΚ και είχαν συνεχώς το πάνω χέρι. 
Απ' τα θετικά για την ΑΕΚ είναι οτι εφτάσε ως εδώ, είδε τις αδυναμίες και τα προβλήματα της, κερδίσε σε εμπειρία (αν αναλογιστούμε το χαμηλό μέσο όρο ηλικίας της ομάδας της) και εδώσε  αρκετό χρόνο συμμετοχής στους μικρούς αθλητές της (Γεωργαντάς '94, Πελτέκης '95) με αισιόδοξα μηνύματα.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: ΝΕΔΟΓΛΟΥ, ΔΗΜΑΔΗΣ
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 27-19,56-34,72-46

ΤΙΤΑΝΕΣ : ΜΟΥΣΙΚΑΣ 18(4), ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ 16(2), ΦΑΣΟΥΛΑΣ 2, ΤΟΣΟΥΝΙΔΗΣ 8, ΤΑΣΟΥΔΗΣ 8(2), ΜΕΛΙΣΑΡΙΔΗΣ 16(4), ΓΟΥΔΟΥΣΗΣ 8, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ 5(1), ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ 9(1), ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ 2.

ΑΕΚΟΜΟΤΗΝΗΣ (ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Ν.) : ΘΩΜΟΠΟΥΛΟΣ 13(3), ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ 8, ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ 4, ΚΑΣΣΑΣ 7, ΤΣΕΡΝΙΣΩΦ, ΜΗΤΣΕΛΟΣ 10(1), ΠΕΛΤΕΚΗΣ 5 , ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ 7, ΤΣΙΑΒΕΣ 2, ΒΑΡΔΑΞΗΣ, ΔΡΟΣΟΣ 5(1), ΤΕΡΖΙΔΗΣ 2

ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ
 
ΗΡΑΚΛΕΙΑ-ΦΕΡΡΕΣ 74-50
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου