Τετάρτη 3 Μαρτίου 2010

Ένωση Καβάλας - Τιτάνες 96-40

Επίδειξη δύναμης από την Ένωση στο παιχνίδι που έγινε πριν από λίγο .
96-40 το τελικό σκορ με το ημίχρονο 52-17.
Οι Τιτάνες μπόρεσαν να κοντράρουν την ένωση μέχρι και το 6ο λεπτό όταν σε εκείνο το σημείο τραυματίστηκε και ο δεύτερος play maker της ομάδας ο Κωστακίδης είχε προηγηθεί ο τραυματισμός του Οικονόμου στο 2ο κιόλας λεπτό.
Δηλώσεις για το παιχνίδι έκανε ο προπονητής των Τιτάνων

Κακατσίδης Ιάκωβος: Μια κακή μέρα μιας και από το 2ο λεπτό έχασα από τραυματισμό τον Οικονόμου και στην συνέχεια τον δεύτερο play maker τον Κωστακίδη στο 6ο μόλις λέπτο. Μέχρι εκείνο το λεπτό είμασταν μέσα στο παιχνίδι μετά τον τραυματισμό και των δύο παικτών μου έπαιζε η ομάδα χωρίς play maker ουσιαστικά και απλά απολαύσαμε το παιχνίδι.
Έστω και καθυστερημένα οι δηλώσεις του προπονητή της Ε.Κ
ΑΪΒΑΖΙΔΗΣ Δ:
Κάναμε μια καλή εμφάνιση με σοβαρότητα και πειθαρχία στο παιχνίδι μας. Ο στόχος για την ομάδα είναι να έχει σταθερά καλές εμφανίσεις ,να μην υπάρχουν σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της, και για τον κάθε παίκτη να βελτιώνει παιχνίδι με παιχνίδι τις αδυναμίες του. Κάθε φορά βλέπουμε και προετοιμαζόμαστε για το επόμενο παιχνίδι, τίποτα παραπάνω. Το γεγονός ότι μέχρι τώρα δεν έχουμε βαθμολογικές απώλειες σαφέστατα είναι κάτι που μας ικανοποιεί.
 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
E.KABAΛΑΣ  16
ΙΚΑΡΟΙ           14
ΑΣΠΙΔΑ           13
ΤΙΤΑΝΕΣ         13
ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ 12
ΑΡΙΩΝΑΣ        11
ΕΘΝΙΚΟΣ        9
ΑΣΤΕΡΑΣ         8

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου