Κυριακή 7 Μαρτίου 2010

Α΄ΑΝΔΡΩΝ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ-ΑΡΙΩΝΑΣ 68-52

Ηττα για τον ΑΡΙΩΝΑ  στην Ορεστιάδα . Για μια ακόμη φορά την ομάδα στελέχωσαν οι μικροί του εφηβικού και παιδικού λόγω απουσιών και τραυματισμών.
Ήταν ένα ντρέμπυ μιας και οι δύο ομάδες είναι από τις τελευταίες στον βαθμολογικό πίνακα.
Η μεταξύ τους διαφορά έχει μειωθεί στον ένα βαθμό   23-22
Οι πολλές ελλειψεις λόγω μαθητικών υποχρεώσεων  τόσο στις προπονήσεις όσο και στα παιχνίδια αναγκάζει πολύ συχνά τον Χ.Παπαδόπουλο να χρησιμοποιεί πολύ μικρούς ηλικία παίκτες.
Για την ώρα δεν υπάρχει αποτέλεσμα αλλά σίγουρα αυτή η κίνηση θα αποδόσει στο μέλλον μιας και οι σημερινοί παίκτες με τα πολλά  παιχνίδια που παίρνουν θα αποκτήσουν καλύτερη ομοιογένεια στο μέλλον .
Τα αποτελέσματα όσο και η βαθμολογία είναι από το site :ΣΕΡΡΑΪΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Ηράκλεια - Αγία Βαρβάρα: 59-42

Πανσερραϊκός - Θύελλα Φερών: 59-71

Μακεδόνες Κρηνίδων - Ρούπελ Σιδηροκάστρου: 53-71

Φιλία Ορεστιάδας - Aρίων Ξάνθης: 68-52

Χρυσούπολη - Τιτάνες Δράμας: 90-88

Ολυμπιάδα Αλεξ/πολης - Α.Ε. Κομοτηνής: 60-57



ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Τιτάνες Δράμας 33

Αγία Βαρβάρα 32

Ρούπελ Σιδηροκάστρου 30

Α.Ε. Κομοτηνής 29

Θύελλα Φερών 29

Ηράκλεια 28

Χρυσούπολη 28

Πανσερραϊκός 25

Ολυμπιάδα Αλεξανδρούπολης 25

Αρίων Ξάνθης 23

Φιλία Ορεστιάδας 22

Μακεδόνες Κρηνίδων 20

13 σχόλια:

  1. ΠΕΣ ΜΟΥ ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ & ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΕΦΟΣΟΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Η ΑΣΠΙΔΑ & Ο ΑΘΛΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΕ ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΟ ΠΑΙΧΤΕΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΡΙΩΝΑΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ Κ ΣΤΗΝ Α' ΔΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΙ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙΣ 12αδα ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΙΧΤΕΣ?ΕΠΙΛΟΓΕΣ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παραδοσιακά ο ΑΡΙΩΝΑΣ είχε τις καλύτερες ομάδες αλλά έπασχε από έλλειψη παικτών πάντα.
    Στο παιδικό δεν έχει πέρα από 4 παίκτες άλλους να μπορούν να σταθούν το ίδιο συμβαίνει στο εφηβικό και στο ανδρικό.
    Μην ξεχνάς πως το παιδικό του Αριωνα βγήκε 3ο πανελλαδικά.
    Η μεγάλη μ....α των ακαδημιών της πόλης είναι που δεν κατεβάζουν μία (1) ομάδα στο παιδικό για να έχουν πολλές επιλογές και να σκίσουν . Μεγάλη κουβέντα άνοιξες.Υπάρχουν παλιές αναρτήσεις πάνω στο θέμα κάνε τον κόπο και πες την γνώμη σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΓΩ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΟ ΑΝΔΡΙΚΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΣΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΥΣ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΑΣΧΕΙ ΑΠΟ ΠΑΙΧΤΕΣ?ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ?ΞΕΡΩ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΠΑΣΚΕΤ Κ ΔΕΝ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΕΔΩ ΑΓΑΠΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ Γ ΑΥΤΟ & ΣΕ ΡΩΤΗΣΑ... ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΜΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όταν είναι να περάσουν από την εφηβική στην ανδρική ομάδα είναι και η στιγμή που διαβάζουν για πανελλήνιες εξετάσεις.Αυτή τη στιγμή λείπουν από τις καθημερινές προπονήσεις πάνω από 5-6 παίκτες.Τι ομάδα να κατεβάσεις στους αγώνες μετά???
    Και το πιο σημαντικό χρονιά με χρονιά το υλικό διαφέρει πολύ . Πριν δύο χρόνια το παιδικό βγήκε 3 Πανελλαδικά με 6 παίκτες στην ουσία και φέτος δεν μπορούν να παίξουν ένα καλό παιχνίδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ Η ΟΜΑΔΑ ΑΠΑΡΤΙΖΕΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΕΦΗΒΟΥΣ...ΙΣΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΧΕΙ Κ ΑΛΛΟΥΣ ΟΠΩΣ Ο ΑΘΛΟΣ..ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΔΩ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ..ΕΧΕΙ Κ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ++ & ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΕΛΕΓΑ... ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΤΣΙ ΕΙΝΕ Σ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗ 1 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΣΑΙ 1ος & ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γνώμη μου είναι στις εφηβικές ανδρικές ομάδες να παίζουν κύρια τα παιδιά των ακαδημιών σαν επιβράβευση των προσπαθειών χωρίς να κοιτάζουν οι προπονητές σώνει και καλά να είναι πρώτοι. Ο πρωταθλητισμός είναι σε άλλο επίπεδο. Μετά από αυτή τη στελέχωση ας μπαίνουν και οι λεγεωνάριοι αλλά αρκεί να μην είναι πλειοψηφία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΚ,ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Κ Ο ΣΤΟΧΟΣ!! ΕΓΩ ΡΩΤΗΣΑ ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΙΑ ΑΠΛΑ & ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ..ΓΡΑΦΕ ΜΑΣ ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΝΕΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Aν μπορείς να βοηθήσεις με όποιο τρόπο θέλεις εδώ είμαστε.Ευχαριστώ για τα καλά λόγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΣΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ.. ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΔΡΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Είναι απλό όταν είσαι σε αγώνα παίρνεις φωτογραφίες και αποτέλεσματα και με δυό λόγια για το παιχνίδι τα στέλνεις στην παρακάτω διεύθυνση email dimcrop@rocketmail.com.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΝ Σ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΓΙΑ Α.Ε.ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΙΣΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΒΡΩ ΥΛΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΟΜΑΔΑ Κ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΧΝΟΥΜΕ..ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΟΥΝ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΦΑΣΗ & ΘΕΛΕΙ ΣΤΗΡΙΞΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Eρώτηση.
    Γιατί δεν κατέβασε ομάδα η ΑΕΚ στους παμπαίδες???
    Αν ξέρεις θέλω την απάντηση.
    Αν ξέρεις τον προπονητή ή προπονητές της Ακαδημίας φέρτους σε επαφή μαζίμου για ανταλλαγή απόψεων και για μερικές ερωτήσεις που έχω να τους κάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή