Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010

Παιδικό Β΄Γύρος 3η Αγωνιστική.

Με ένα παιχνίδι φωτιά όχι τόσο για την πρώτη θέση αλλά πιο πολύ για το γόητρο (η νίκη δεν φτάνει για ισοβαθμίσουν ΙΚΑΡΟΙ-ΕΝΩΣΗ) αρχίζει η αγωνιστική



  ΙΚΑΡΟΙ εναντίον ΈΝΩΣΗΣ . Οι δύο καλύτερες ομάδες του ομίλου σε ένα παιχνίδι ρεβάνς για τους πρώτους της  ήττας με 7 πόντους μέσα στην ΚΑΒΑΛΑ. Ευχή να γίνει ένα καλό και δυνατό παιχνίδι γιατί έχουν τις προυποθέσεις και οι δύο ομάδες να το κάνουν . Δεύτερη ευχή να έχει πολύ κόσμο για 1000 λόγους.Δηλώσεις για το παιχνίδι έκαναν και οι δύο προπονητές μετά τα παιχνίδια τηε προηγούμενης αγωνιστικής. Και οι δύο έδειξαν πως έχουν επίγνωση της σπουδαιότητας του παιχνιδιού και κοινή ευχή να γίνει ένα καλό ματς. Μέσα σε αυτή τη λογική επιμένω πως πρέπει να έχει κόσμο το παιχνίδι .
ΕΘΝΙΚΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ.
Να ξεκινήσω από τον φιλοξενούμενο που μάλλον δεν θα γευτεί την χαρά της νίκης σε ένα ακόμη παιχνίδι.Η πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου παλεύει να βρει ρυθμό και να στρώσει την ομάδα της επόμενης χρονιάς. Ο ΕΘΝΙΚΟΣ δουλεύει αργά αλλά σίγουρα σταθερά με το υλικό που διαθέτει.
Έχει αξιολογο υλικό που πρέπει να δουλέψει πολύ σε ατομικό επίπεδο να βελτιώσουν θα έλεγα οι παίκτες τα βασικά όπως το τελείωμα σε lay up. Στο παιχνίδι με τον ΑΡΙΩΝΑ δεν μπορώ να πω ότι ήταν κακοί σαν ομάδα λίγο ποιό σοβαροί αν ήταν στις τελικές προσπάθειες αν οι μικροί παίκτες άκουγαν τον προπονητή που έλεγε δεξί μπάσιμο δεξί lay up  (τόσο απλά είναι καμιά φορά τα πράγματα) ίσως να έιχαν καλύτερη τύχη.
ΤΙΤΑΝΕΣ - ΑΡΙΩΝΑΣ .
Δυσκολεύτηκαν πολύ οι ΤΙΤΑΝΕΣ να πάρουν το διπλό στην ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗ  σε αντίθεση με τον ΑΡΙΩΝΑ που δείχνει να βρίσκει καλό ρυθμό και κυρίως να βλέπει τον ΚΑΡΑΟΓΛΑΝΙΑΝ να βρίσκει τον καλό του εαυτό. Οι Μπεμπεκίδης Καραλανίδης είναι σε πολύ καλή κατάσταση .
Κέρδος για τον Γ.Θερμό και οι παίκτες από τον πάγκο που επιτέλους δίνουν λύσεις και ανάσες στην πρώτη πεντάδα. Στον ΑΡΙΩΝΑ πιστεύουν ότι μπορούν να κέρδίσουν το παιχνίδι και να ισοφαρίσουν την ήττα στον πρώτο γύρο. Ίσως η κακή αγωνιστική κατάσταση του αντιπάλου τους δίνει αυτό το δικαίωμα. Στο γήπεδο γίνονται όμως πράξη τα λόγια.
ΑΣΠΙΔΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ  .
Σύμφωνα με τον προγραμματισμό της ΑΣΠΙΔΑΣ το παιχνίδι του πρώτου γύρου ήταν για διπλό.
Αλλά την ημέρα εκείνη οι παίκτες του Κ.Ιωαννίδη έτυχε να είναι στην χειρότερη δυνατή κατάσταση που μπορούσαν να είναι και αυτός δεν το άφησαν έτσι οι παίκτες της ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ κάνοντας μια από τις εκπλήξεις της αγωνιστικής  . Κέρδισαν με ένα καλάθι διαφορά 69-67 .
Η ήττα εκείνη έβαλε σε μπελάδες την ομάδα που είχε στόχο την τριάδα. Βάση δυνατοτήτων  3  είναι οι ομάδες  που ξεχωρίζουν μέχρι τώρα από τα αποτελέσματα Σίγουρα κορυφαία είναι η ΕΝΩΣΗ και μετά οι ΙΚΑΡΟΙ και ΑΣΠΙΔΑ.

Εκ του πιεστηρίου .
Μια παρατήρηση για την ώρα των παιχνιδιών.
Την στιγμή που στην ΔΡΑΜΑ υπάρχει ματσάρα στην Α2 μεταξύ ΚΑΟΔ-ΕΣΠΕΡΟΥ την ίδια ώρα είναι και το παιχνίδι ΤΙΤΑΝΕΣ-ΑΡΙΩΝΑΣ.
Στην ΞΑΝΘΗ πάλι  στις 5 μμ πάιζουν ΑΣΠΙΔΑ -ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ και στις 5,30 παίζει η ΜΑΚΡΟ ΞΑΝΘΗ με το ΡΕΘΥΜΝΟ.
Απορώ γιατί οι ομάδες της Α2 δεν ζητούν αλλάγη ώρας του παιδικού έτσι ώστε οι μικροί παίκτες να δούνε τα παιχνίδια και σας πληροφορώ πως οι πιο πολλοί όταν μπορούν πηγαίνουν.
Μήπως πρέπει κάτι να αλλάξει και δω ?????????????????????????

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου