Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010

Α2 Επόμενη αγωνιστική

ΚΑΟΔ -ΕΣΠΕΡΟΣ  .
Από τα καλά παιχνίδια της αγωνιστικής το παραπάνω μιας και ο ΚΑΟΔ είναι στα πάνω του και δύσκολα χάνει στην έδρα του αλλά και ο ΕΣΠΕΡΟΣ είναι η ομάδα που προηγείται στον πίνακα κλπ κλπ.
Ανοιχτό παιχνίδι σε κάθε αποτέλεσμα και θα κριθεί στο κατά πόσο έχουν διάθεση να χτυπήσουν το παιχνίδι οι Δραμινοί μιας και από την άλλη μεριά κάτι τέτοιο είναι δεδομένο.
ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ-ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚ  .
Πολύ σημαντικό παιχνίδι με μεγάλη σημασία για τον ΕΡΜΗ που πρέπι να κερδίσει όλα τα παιχνίδια.
Αν είδατε το απόσπασμα από το βίντεοΕΡΜΗΣ -ΟΦΗ με τις δηλώσεις των ανθρώπων του ΕΡΜΗ θα καταλάβετε το κλίμα και την διάθεση τους.Ο Αρκαδικός θα κοιτάξει να παίξει το μπάσκετ που ξέρει για μια ακόμη νίκη εντός .
ΟΦΗ - ΝΗΑΡ ΗΣΤ  .
Η νίκη με την ΔΑΦΝΗ έδωσε ανάσες στην ΝΗΑΡ αντίθετα ό ΟΦΗ είναι σε όλα στα χειροτερά του.Έλπίζει και καλά κάνει και ποντάρει στην νίκη στο παιχνίδι.
ΔΑΦΝΗ-ΗΡΑΚΛΗΣ  .
Δεν με πείθει η ΔΑΦΝΗ πως μπορεί έστω και να χτυπήσει το παιχνίδι με τον ΗΡΑΚΛΗ .
Πολλά τα μείον σε σχέση με τα συν για την ΔΑΦΝΗ και πάλι καλά που πήρε κάποιους βαθμούς πιο μπροστά και δεν έχει προβλήματα επιβίωσης τώρα γιατί με την κακή αγωνιστική κατάσταση που βρίσκεται όλα θα ήταν ανοιχτά και για την παραμονή της. Δείχνει να ξεπερνά τα προβλήματα ο ΗΡΑΚΛΗΣ .
ΑΜΥΝΤΑΣ - ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ  .
Ο Σορώτος το δήλωσε παρόλο το πλεονέκτημα είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι αν δεν θέλει να μπλέξει σε μπελάδες ο ΑΜΥΝΤΑΣ. Η κοιλιά των τελευταίων αγωνιστικών προβληματίζει σε αντίθεση με τον αντίπαλο που βρήκε τον καλό του εαυτό και έχει σερί επιτυχιών και προπαντώς καλών εμφανίσεων . Η τελευταία ήττα στο τσακ από τον ΗΡΑΚΛΗ δείχνει την αλλαγή στην ομάδα. Παιχνίδι φωτιά και όποιος το  κερδίσει μάλλον νιώθει άνετος και ο αντίπαλος θα καθήσει στα αγκάθια.
ΠΑΓΚΡΑΤΙ - ΠΕΡΑΜΑ  .
Αν δεν είχε την ήττα από την ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ όλοι θα ξέραμε τον νικητή αλλά η ήττα άλλαξε τα πλάνα ,χάθηκε αν όχι οριστικά το τρένο . Και η μαγκιά μετά από μια τέτοια ήττα είναι η διαχειρησή της εκεί δείχνει μια ομάδα αν είναι μεγάλη και μόνο οι δύο της κορυφής με πρώτο τον ΕΣΠΕΡΟ έδειξαν αυτόν τον ηγετικό χαρακτήρα. Αν δεν έχει τέτοια προβλήματα το ΠΑΓΚΡΑΤΙ εύκολα η δύσκολα απέναντι στο ΠΕΡΑΜΑ του Λιακόπουλου αυτού του κοσμήματος της Α2 θα κερδίσει. Εκτός αν ο Λιακόπουλος κάνει παπάδες και έδειξε ότι μπορεί.
ΑΙΓΑΛΕΩ - ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ  .
Πιστεύω νικητής θα βγει το ΑΙΓΑΛΕΩ όχι από κακεντρέχια για την Ολυμπιάδα που θεωρώ πολύ καλή ομάδα αλλά γιατί είναι απρόβλεπτη  απείθαρχη χωρίς αρχή και τέλος .Παρόλο που κέρδισε το Παγκράτι είναι ικανή να τινάξει την καρδάρα με το γάλα έτσι για πλάκα γιατί κα΄τι δεν πήγε καλά και άλλα παλαβά. Πόσες ευκαιρίες πέταξε άλλωστε στο καλάθι , είναι ικανή για όλα.Για το ΑΙΓΑΛΕΩ τα γνωστά και τίποτα παραπάνω .
ΞΑΝΘΗ - ΡΕΘΥΜΝΟ  .
Στην πρώτη χρονιά μετά τον άδικο υποβιβασμό η εδώ παρουσία της ομάδας και οι κουβέντες με τους ανθρώπους της έδειξαν πως δεν βιάζονται για την άνοδο θέλανε αυτό να γίνει μέσα από προγραμματισμό και σοβαρή δουλειά. Κάτι τέτοιο προσπαθούσε και ο Τακιανός. Οι ελπίδες δεν βγήκαν αληθινές ο Τακιανός έφυγε σαν υπαίτιος πήγε στην Δράμα αλλά προκοπή ο ΑΓΟΡ δεν είδε . Περνάν τ αχρόνια και η ομάδα δεν βρίσκει ούτε ρυθμό  και προπαντώς δείχνει να μην πιστεύει στην άνοδο. Χαμένες χρονιές και δεν ξέρω πόση υπομονή πρέπει να κάνουν όλοι όσοι είναι γύρω από την ομάδα του ΑΓΟΡ. Αδιάφορος για όλα δεν έχει ελπίδες απέναντι στην ΞΑΝΘΗ μέσα στο "Φ.Α" .
Αν καταφέρει να επιβάλει τον ρυθμό της η ΞΑΝΘΗ και μπορέσει να τον ψιλοκρατήσει στα σημεία κάμψης  όχι θα νικήσει μόνο αλλά θα κάνει και διαφορά στο τελικό σκορ.Η τελευταία νίκη έδειξε καλά και κακά σημεία  έδειξε που μπορεί να βελτιωθεί για να έχει επιτέλους σε δύο συνεχείς παιχνίδια σταθερή απόδοση. Ο καιρός έγινε καλός τι άλλο χρειάζεται για να πάτε στο παιχνίδι κύριοι άντε από τον καναπέ και μετά κάντε κριτική και να έχετε και απαιτήσεις .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου