Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2010

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΛΕΜΟΝΙΔΗ Πετύχαμε πολύ σπουδαία νίκη. Γ.Αναγνωστόπουλος Φέτος έχουμε πολλές επιλογές

Γ.Αναγνωστόπουλος- Φέτος έχουμε πολλές επιλογές
Για ένα ακόμη παιχνίδι ο Γιωργαρος Αναγνωστόπουλος εκ Φαρσάλων ήταν η ψυχή της ομάδας. Σαν το παλιό κρασί (μόνο που δεν είναι μεγάλος σε ηλικία )ήταν και είναι σε πολλά παιχνίδια ο παίκτης που κάνει την διαφορά.
Μπορεί να μην είναι το δυναμικό πεντάρι αλλά η εκτελεστική του ικανότητα η δυνατότητα που έχει να τραβάει τον ψηλό αντίπαλο έξω από την ρακέτα το ντελικάτο παιχνίδι του αλλά πάνω απ όλα η σταθερότητα του δίκαια του δίνουν τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη.
Την προηγούμενη χρονιά δεν είχε τις βοήθειες μέσα στην  ρακέτα αλλά φέτος με την απόκτηση των Χρήστου αλλά και του Νησιώτη ως κλασικού 5ου του έλυσε τα χέρια και έτσι μπορεί και δημιουργεί με άνεση μέσα στο παρκέ. Κάντε τον κόπο να δείτε τα στατιστικά του  πρώτος σκόρερ μέσα στους πρώτους στο πρωτάθλημα πρώτος σε ρημπάουντ μέσα στους πρώτους στο πρωτάθλημα σε τάπες κλεψίματα μέχρι και ασσίστ έχει.Αν στην προηγούμενη αγωνιστική έχει σπάσει τα tendex ο Γιοβάνοβιτς του Αρκαδικού (τα στατιστικά δεν λένε πάντα την πραγματικότητα) ο Γιώργος με την συνεχή άνοδο του από παιχνίδι σε παιχνίδι θα πρέπει να είναι μέσα στην πεντάδα των πολυτιμότερων παικτών του πρωταθλήματος.
Όλα τα παραπάνω με αφορμή την πολύ καλή απόδοσή του στο παιχνίδι με τον ΚΑΟΔ απ όπου και οι δηλώσεις.
xanthibasket:5η συνεχόμενη νίκη?
Γ.Α.  5η ναι . Εντάξει είμαστε πια πιο άνετοι παίζουμε καλύτερα και αυτός είναι από τους λόγους που παίρνουμε και εκτός έδρας αποτελέσματα. Τα προηγούμενα θα έλεγα ήταν εντός προγράμματος ακόμη και αυτός με τον ΟΦΗ αλλά το σημερινό ήταν απέναντι σε πολύ καλή ομάδα που διεκδικεί άνοδο παίζει καλό μπάσκετ.
xanthibasket: Στα τελευταία λεπτά είδαμε να χάνετε πάλι η διαφορά και λίγο έλλειψε να χαθεί το παιχνίδι μιας και η διαφορά ήταν στους δύο πόντους. Στο σημείο εκείνο βρήκατε πάλι τα ψυχικά αποθέματα για να το κερδίσετε?
Γ.Α Κάναμε κάποια λάθη αδικαιολόγητα θα έλεγα μετά ηρεμήσαμε και παίξαμε όπως έπρεπε μιας και βρίκαμε τις επιλογές που έπρεπε.Στο τέλος είμασταν πολύ εύστοχοι στις βολές και όλα τελείωσαν όπως θέλεμε.
xanthibasket: Για ένα ακόμη παιχνίδι ήσουν πολύ καλός , από παιχνίδι σε παιχνίδι ανεβάζεις την αποδοσή σου. Κυρίαρχός στα καλάθια σε άμυνα και επίθεση . Δυό λόγια για την φετεινή σου παρουσία.
Γ.Α.  Φέτος είναι διαφορετικά γιατί έχω πολλά στηρίγματα και βοήθειες μέσα στην ρακέτα και γενικά η ομάδα έχει καλύτερο υλικό φέτος και παίζει πιο σωστό μπάσκετ. Φέτος υπάρχουν πιο πολλές επιλογές και ανάλογα με το ποιός παίκτης είναι στην μέρα του βοηθάει και πιο πολύ για την νίκη.
xanthibasket: Τα επόμενα παιχνίδια τώρα 3 εντός και ένα εκτός με ΑΙΓΑΛΕΩ.
Γ.Α Πάμε για μια τετράδα ακόμη για να συνεχίσουμε το σερί μας και θα προσπαθήσουμε να πάμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Αν δεν είχαμε το κακό ξεκίνημα ίσως θα μιλούσαμε τώρα για πιο μεγάλα πράγματα και επιδιώξεις. Τώρα κοιτάμε να πάμε όσο πιο ψηλά μπορούμε  με στόχο πάντα την  νίκη εντός εκτός.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΛΕΜΟΝΙΔΗ.Πετύχαμε πολύ σπουδαία νίκη.
xanthibasket:5η νίκη στην σειρά?
Ν.Λ. Πολύ σημαντική αυτή η νίκα απέναντι σε ένα μεγάλο αντίπαλο μέσα στην έδρα του .Παίξαμε πολύ καλύτερα σήμερα μιας και έχουμε πολύ ανεβασμένη ψυχολογία. Πήρα πάρα πολλά από τους παίκτες που χρησιμοποίησα στο παιχνίδι και με βάση την αποδοσή μας έπρεπε να κερδίσουμε .
xanthibasket:Φοβήθηκες  στο 1.5 λέπτο πως μπορεί να χαθεί το παιχνίδι όταν μάλιστα πριν η ομάδα είχε μια μεγάλη διαφορά και πάλι την έχασε όπως σε προηγούμενα παιχνίδια?
Ν.Λ Σαφώς και φοβήθηκα γιατί έχουμε αυτό το σύνδρομο να χάνουμε εύκολα την όποια διαφορά δημιουργούμε στο παιχνίδι αλλά αυτή την φορά  τα καταφέραμε.
xanthibasket:Είναι αλήθεια πως αυτή την φορά η ομάδα έδειξε μεγάλη ψυχραιμία και έκανε καλή διαχείρηση του χρόνου που απέμεινε σε αντίθεση με άλλα παιχνίδια.
Ν.Λ Πράγματι έτσι είναι τα καταφέραμε γιατί δουλεύουμε πολύ στις προπονήσεις πάνω σε αυτό .
Μέσα στην βδομάδα κάναμε συγκεκριμένες ασκήσεις πάνω σε αυτό γιατί ξέρουμε πως όταν παίζουμε καλά πάντα θα είμαστε μπροστά στο σκορ και την αδυναμία των τελευταίων λεπτών προσπαθούμε να την εξαφανίσουμε.
xanthibasket:Αν κάναμε κάποια σενάρια και λέγαμε πως αν δεν χάναμε κάποια παιχνίδια ποιά θα ήταν η θέση της ομάδας?
Ν.Λ Δεν κάνω σενάρια γιατί μπορεί να μην κερδίζαμε τα παιχνίδια που έχουμε κερδίσει ήδη όποτε δεν κάνω σενάρια συνομωσίας.
xanthibasket: Οι επόμενες αγωνιστικές προσφέρονται για ακόμη κάτι καλύτερο?
Ν.Λ Το επόμενο παιχνίδι είναι με το Παγκράτι εντός μια ομάδα που μας κέρδισε στην έδρα του και χτυπάει άνοδο Επιστρέφει και ο Κακιούζης που μαζί με τον Μικαλάουσκας  με τους 30 πόντους που μας έβαλε είναι αυτοί που μας νίκησαν . Είναι δύσκολο παιχνίδι ελπίζω να έχουμε κόσμο στο γήπεδο και πιστεύω η έκβαση του παιχνιδιού θα εξαρτηθεί από εμάς. Είναι το ξαναλέω πολύ δύσκολο παιχνίδι αλλά τωρα εμείς παίζουμε χωρίς αγχος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου