Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010

Υπάρχει και η καλή πλευρά στα κλειστά γήπεδα

Mέσα στον χαμό υπάρχει και φως και έχει όνομα . Είναι το μαναδικό ίσως γήπεδο για την ώρα που δέχθηκε συντήρηση στοργή και προδέρμ λίγο πριν γίνει η κατάσταση  αμετάκλητη .
Το γήπεδο "Α.Μπαλτατζής" είναι το μόνο απο τα γήπεδα που είναι σε πολύ καλή κατάσταση μετά την σεχδόν συνολική συντήρηση επέμβαση που δέχθηκε.
Είχε φτάσει πριν σε πολύ κακή κατάσταση. Σπασμένα παράθυρα διαλυμένα αποδυτήρια ποντίκια στον χώρο και ο αγωνιστικός χώρος να μην είναι στα καλυτερά του.
Μέχρι πριν την συντηρησή του όλοι μικροί και μεγάλοι τον χειμώνα έκαναν προπόνηση μέσα στο κρύο. Θυμάμαι που μια μέρα για να σταματήσουμε τον αέρα που έμπαινε από τα σπασμένα παράθυρα επιστρατεύσαμε τα στρώματα της γυμναστικής για να κλείσουμε τις τρύπες.
Το είχανε παρατήσει στο έλεος του θεού παρόλες τις ενοχλήσεις από διάφορους συλλόγους Ακαδημίες και όλους όσους έβλεπαν αυτό το πολύ όμορφο με χαρακτήρα γήπεδο να καταστρέφεται.
Κατασκευαστικά έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες και το δικό του προσωπικό αρχιτεκτονικό στυλ.
Απλό στην κατασκευή αλλά είναι όμορφο και λειτουργικό.
Τώρα με την γενική συντήρηση του έδειξε και το καλό του πρόσωπο. Κάποια προβλήματα με την κακή βαφή του παρκέ και τα χόρτα στο περίγυρο, αλλά αυτά δεν είναι τόσο ουσιαστικά αυτό που μετρά είναι πως πάλι έγινε ένα καλό όμορφο γήπεδο.
      Αν κάτι πρέπει να απασχολήσει τους φίλους του γπέδου είναι εάν θα φτάσουμε πάλι στο κακό παρελθόν με την μη τακτική του συντήρηση. Εάν ακολουθήσουν την γνωστή τακτική και το αφήσουν στην μοίρα του γρήγορα πάλι θα χρειαστεί να ρίξουν ένα σκασμό χρήματα για το επαναδιορθώσουν.
Ίσως τους έρχεται πιο λογικό να ξοδεύουν μαζεμένα από το να το συντηρούν τί να πω δεν ξέρω.
   Η άλλη καλή κίνηση που έγινε ήταν η τοποθέτηση ενός νέου ανθρώπου με κάποια σύμβαση μικρής διάρκειας μια κίνηση πολύ επιτυχημένη γιατί ο νέος που ανέλαβε έχει πολύ όρεξη και κάνει πολύ καλή δουλειά αλλά το κακό είναι που εντός ολίγων ημερών λήγει η σύμβαση και είναι άγνωστο το τι θα κάνουν εάν προβούν σε ανανέωση της σύμβασης που θα είναι και το καλύτερο γιατί έδωσε δείγματα γραφής εξαιρετικά ή θα πάρουν κάποιον άλλον . Το πρόβλημα είναι να πάρουν κάποιον να το κρατά σε ένα ανεκτό επίπεδο να το καθαρίζει να το διατηρεί με τα μέσα που έχει και τις δυνατοτητές του και να μην αφεθεί στην τύχη του πάλι.
Είδατε που δεν γκρινιάζω όλο όταν γίνονται καλές κινήσεις πρέπει να τυχαίνουν και της ανάλογης επιβράβευσης .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου