Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2010

Παιδικό ΕΚΑΣΑΜΑΘ 6η Αγωνιστική TITANEΣ-ΑΣΠΙΔΑ 65-73 AΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Κέρδισε το στοίχημα ο προπονητής της Ασπίδας Κ.Ιωαννίδης " Διπλό μέσα στην Δράμα ".
65-73 το αποτέλεσμα σε ένα παιχνίδι που είχε τον έλεγχο σχεδόν από την αρχή και μόνο στα τελευταία λεπτά του 4ου δεκαλέπτου πέρασαν μπροστά με δύο πόντους  οι Τιτάνες αλλά με ένα 0-7 η Ασπίδα ξαναμπήκε μπροστά και κράτησε την διαφορά μέχρι την λήξη.
































Δηλώσεις Κ.Ιωαννίδη -


Μεγάλη νίκη με ψυχωμένη εμφάνιση πέτυχε η  ομάδα μου στην Δράμα επί της αήττητης, μέχρι σήμερα, ομάδας των Τιτάνων με σκορ 65-73. Οι παίκτες μου δούλεψαν πολύ γι΄αυτό το ματς, το πίστευαν και απέδειξαν μέσα στο παρκέ ότι με σκληρή δουλειά και προσπάθεια μπορούν να παλέψουν όλα τα παιχνίδια ακόμα και εκτός έδρας. Το παιχνίδι ξεκίνησε ισορροπημένα για τις δύο ομάδες που συμβάδιζαν στο πρώτο πεντάλεπτο. Σε εκείνο το σημείο κάποια λάθη των παικτών μας έδωσαν την ευκαιρία στους Τιτάνες να ξεφύγουν με 17-09. Ένα τάιμ άουτ επανέφερε την ισορροπία και η ομάδα μας μείωσε γρήγορα 17-16, ισοφάρισε 22-22 και έκλεισε το ημίχρονο προηγούμενη 29-32.
Το τρίτο δεκάλεπτο ξεκίνησε ακόμα πιο δυνατά για την ομάδα μας που έφτασε την διαφορά μέχρι το +9 αλλά ένα νεκρό διάστημα στο τέλος του δεκαλέπτου επέτρεψε στην δραμινή ομάδα να προηγηθεί 50-48. Το κακό δίλεπτο ήταν απλά μια κακή παρένθεση για τους παίκτες μας, που μπήκαν με τεράστια αποφασιστικότητα στο τέταρτο δεκάλεπτο και με πολύ δυνατή άμυνα και σωστές επιλογές στην επίθεση αποκατέστησαν την τάξη στον αγώνα και πήραν στο τέλος αυτό που δικαιούνταν, μια μεγάλη εκτός έδρας νίκη.
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μας, που παρά τους τραυματισμούς και τις ελλείψεις, δείχνουν χαρακτήρα σαν ομάδα και μετά την πολύ καλή εμφάνιση μέσα στις Σέρρες με τους Ίκαρους πραγματοποίησαν ακόμα μια πειστική εμφάνιση στην Δράμα, που αυτή την φορά συνοδεύτηκε και από
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 17-14, 12-18, 21-16, 15-25.
ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ: (Ιωαννίδης Κώστας) Καραμπάσης 13, Γρούδος 11(1), Τουμπαρίδης 11, Καραγιάννης, Σκούπρας 9, Κοτσάφτης 19, Γρηγοριάδης, Κτενάς, Ρόιδος 2, Κοτζαμπάσης 8.


----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Εύκολο απόγευμα για την ομάδα των ΙΚΑΡΩΝ με αντίπαλο τον ΕΘΝΙΚΟ .
Είναι μεγάλη η διαφορά δυναμικού που έχουν οι δύο προπονητές με τον  Φ.Κοκολιό να μπορεί να δίνει την δυνατότητα σε όλους σχεδόν του παίκτες του να πάρουν χρόνο συμμετοχής. Αντίθετα κάτι τέτοιο δεν το έχει η άλλη πλευρά και μοιραία αυτή η διαφορά .


ΔΗΛΩΣΕΙΣ Φ.Κοκολιού τόσο για το παιχνίδι του παιδικού αλλά και για το παιχνίδι στην Α2 μεταξύ ΙΚΑΡΟΥ ΣΕΡΡΩΝ κ ΕΣΠΕΡΟΥ ΙΚΑΡΟΥ.Τον ευχαριστώ πολύ.
  
 Φ.Κ  Καλημέρα και καλόν μήνα! Το παιχνίδι του παιδικού πράγματι ήταν εύκολο χωρίς κάποιο πρόβλημα, δώθηκε ευκαιρία και σε παιδιά χωρίς πολύ χρόνο συμμετοχής να χρησιμοποιηθούν και να πάιξουν πολύ καλά. Όσο για το ανδρικό, ήταν αγώνας που έπρεπε να κερδιθεί και όλη τη βδομάδα δουλεύαμε πάνω στο πως θα περιορίσουμε τα ποσοστά τους και θα καταστρέψουμε το παιχνίδι τους. Περιορίσαμε πολύ το Φαλέκα τον Lewis και κοντράραμε καλά τον Πετροδημόπουλο κάτω από το καλάθι. Είχαμε πάθος και συγκέτρωση καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα και ήρθε το αποτέλεσμα.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΑΣΤΕΡΑΣ  ΚΑΒΑΛΑΣ  - ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ   62-72
    Tα κατάφερε και έφυγε με το διπλό η Ολυμπιάδα από την έδρα του ΑΣΤΕΡΑ με μια διαφορά 10 πόντων.                                                                     
Μετά  το  δυνατό  ξεκίνημα  του  Αστέρα  στο  πρώτο  πεντάλεπτο  με  14 – 2  η  Ολυμπιάδα  ισορρόπησε  το  παιχνίδι  και  έκλεισε  το  ημίχρονο  προηγούμενη  37 – 38.  Μέχρι  το  34΄ οι  ομάδες  εναλλάσσονταν  στο  σκορ.  Με  μεγαλύτερη  πίεση  στην  άμυνα  και  περισσότερες  επιλογές  στην  επίθεση  η  Ολυμπιάδα  πήρε  μία  ακόμα  νίκη .    
 
Τα  δεκάλεπτα  :   20 – 12,   37 – 38  ημίχρονο,  55 – 67  και  62 – 76  τελικό.

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ :  ( Ξανθίδης )  Λεμονίδης  19 (2),  Μπάτζιος  17, Πίτρης  16 (1) , Γεωργίου  06,
                               Γκογκίδης  05,  Παπαδόπουλος  04,  Λεχούδης  04,  Μανωλούκος 03 (1) ,
                               Χοτίδης  02,  Καραμπατζιάκας ,   Μαυροματίδης,  Διδίλης.  

ΑΣΤΕΡΑΣ :  ( Λογοθέτης)  Καραμάνης  20, Μηλώπουλος 18, Ελληνίδης  14, Γρηγοριάδης  04,
                         Δαμιανίδης  03  (1),  Τσατσούλης  02,  Δαλακούρας  02,  Γερασιμίδης,  Λαδάς.

Υ.Γ Να ευχαριστήσω τον προπονητή αλλά και την διοίκηση της Ολυμπιάδας για την αποστολή των αποτελεσμάτων που διευκολύνουν την ενημέρωση του κόσμου.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου