Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2010

Παιδικό ΕΚΑΣΑΜΑΘ 4η Αγωνιστική

ΠΕΤΥΧΕ ΤΟΝ ΣΚΟΠΌ ΤΟΥ Ο ΑΡΙΩΝΑΣ.
Σπουδαία  νίκη πέτυχε ο Αρίωνας με διαφορά απέναντι στην Ολυμπιάδα με 75-37
 Ήταν μια εύκολη νίκη για τον Αρίωνα που σε κανένα σημείο του παιχνιδιού δεν άφησε την πρωτοπορία στο σκορ. Πολύ καλή άμυνα αλλά ακόμη καλύτερες επιθετικές εμπνεύσεις και ενέργειες.
Για ένα ακόμη παιχνίδι πολύ καλός ο Γ.Καραλανίδης που δείχνει να έχει ανεξάντλητητες δυνάμεις.
Από την άλλη μεριά σε κανένα σημείο του αγώνα δεν έδειξε πως ήταν η ομάδα που θα συνέχιζε τις νίκες μετά την μεγάλη εντός έδρας νίκη που πέτυχε απέναντι στην Ασπίδα. Μεγάλη αστοχία πολλά  τα λάθη  που έκαναν οι παίκτες του   Μ.Ξανθίδη αλλά και το ότι μόνο οχτώ παίκτες ήταν στην διάθεση του  ήταν οι λόγοι της κακής εμφάνισης.
Πρώτο ημίχρονο 37-22
Τελικό σκορ        75-37













------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ΕΘΝΙΚΟΣ-Ε.ΚΑΒΑΛΑΣ 55-71


Σαν τρένο πέρασε και από την ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗ η ομάδα του Δ.Αϊβαζίδη .
Με αντίπαλο τον Εθνικό δεν δυσκολεύτηκε η ένωση Καβάλας και πέτυχε μια ακόμη νίκη με σκορ 55-71. Δίκαια λοιπόν έχει τον χαρακτηρισμό του μεγάλου φαβορί.
                                                                                                                                        
------------------------------------------------------------------------------------------------
ΙΚΑΡΟΙ/ΣΕΡΡΩΝ-ΑΣΠΙΔΑ  67-52
Νίκη για την ομάδα του Φ.Κοκολιού αλλά όχι τόσο εύκολη όσο δείχνει και η διαφορά απέναντι σε μια Ασπίδα που πάλεψε το παιχνίδι τουλάχιστον μέχρι και τα μέσα του τρίτου δεκαλέπτου 6.50 όταν ήταν και μπροστά στο σκορ με 51-52. Ήταν και το σημείο καμπής γιατί μέχρι τότε ήταν και οι αντοχές των παικτών (η έλλειψη δεύτερου play-maker).
           Τα όποια πλεονεκτήματα των Ικάρων (ψηλά κορμιά) κατάφερε και τα ισορρόπησε  με την έξυπνη τακτική αμυντικά που ακολούθησε ο Κ.Ιωαννίδης.
Παίζοντας zone-press και περιορίζοντας το σουτ από τα πλάγια μπορούσαν να ελέγχουν το παιχνίδι. Το βάθος πάγκου που έχει στην διάθεση του ο Φ.Κοκολιός ήταν αυτό που έδωσε και την νίκη.
                               Ευχαριστημένος πολύ με την προσπάθεια των παικτών  είναι ο Κ.Ιωαννίδης: "Παρόλο που χάσαμε είμαι πολυ ικανοποιημένος από την προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες μου. Μπορούσαμε να κερδίσουμε γιατί είμασταν πάντα μέσα στο παιχνίδι .Χάσαμε στις λεπτομέρειες στα τελευταία λεπτά."\

Δηλώσεις του προπονητή των Ικάρων:
Φ.ΚΟΚΟΛΙΟΣ- Πολύ καλός αγώνας και μαχητικότητα από την ομάδα της Ξάνθης καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα. Εμείς καθυστερήσαμε πολύ μέχρι να προσαρμοστούμε στην άμυνα ζώνης που μας έπαιξαν με αποτέλεσμα ο άγωνας να είναι στον πόντο μέχρι και το τελευταίο δεκάλεπτο. Μόλις βρήκαμε ρυθμό στην επίθεση αυξήθηκε η διαφορά και διατηρήθηκε μέχρι το τέλος του αγώνα.
Δεκάλεπτα: 15-10, 30-30 (ημ.), 47-46, 67-52

ΙΚΑΡΟΙ: Παρχαρίδης 3 (1), Ρίζος 9, Χορτομάρης Σ. 4, Παπαδόπουλος 15, Καραμπέκης 25, Χορτομάρης Γ. 11 (1).

ΑΣΠΙΔΑ: Θεοδωρίδης 4, Καραμπάσης 16 (2), Γρούδος 4, Τουμπαρίδης 10, Κοταφτσής 6, Ρόιδος 5, Κοτζαμπάσης 7.
------------------------------------------------------------------------------------------------------
ΤΙΤΑΝΕΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ 80-32



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου