Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2010

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ????



Κάτι που δένει με την γκρίνια που έβγαλα στο (όλα του γάμου δύσκολα.....κλπ) είναι τα μεγάλα οικονομικά ανοίγματα που έκαναν οι ομάδες της κατηγορίας (οι πιο πολλές) με σκοπό να πρωταγωνιστήσουν αλλά μεσούσης της κρίσης φάνηκε η ανυπαρξία πλάνου και σχεδιασμού. Οι πιο πολλές αδυνατούν να καλύψουν τουλάχιστον για την ώρα τις υποχρεώσεις τους και τυχόν εφαρμογή, του νέου όπως φαίνεται κανονισμού ,που θέλει την ασφάλιση των παικτών,οδηγεί σε προβληματισμό για την συνέχεια τους.
Το συμπέρασμα είναι: πάλι θα την πληρώσουν οι παίκτες οι οποίοι θα "πρέπει να κάνουν υπομονή" στην δύσκολη εποχή που βρίσκονται οι ομάδες και μπλα μπλα μπλα.

Έστω και αργά κατάλαβαν στην Ξάνθη τι φταίει για την μεγάλη πτώση στην απόδοση του JELENIC και προσπάθησαν να το διορθώσουν τώρα με την απόκτηση ενός δεύτερου ξένου του ΓΙΟΒΑΝΟΒΙΤΣ-ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ .
Επιτέλους ο μικρός θα έχει ένα άνθρωπο που ξέρει την γλώσσα του και δεν θα νιώθει μόνος.
Ένα πουλάκι πολύ πριν αρχίσει το πρωτάθλημα το τόνισε και πρότεινε λύση αλλά κανείς δεν τον άκουσε τότε. Έστω και αργά κάτι είναι και αυτό.


Μπορεί το διπλό μέσα στον Λαγκαδά η ΞΑΝΘΗ και αυτό γιατί δεν είναι καλό το κλίμα μέσα στην ομάδα του ΕΡΜΗ που ταλανίζεται από τραυματισμούς αλλά και μετά τα όσα δήλωσε ο πρόεδρος της ομάδας για την επιχορήγηση . Μια επιχορήγηση που μπορεί να αργεί αλλά είναι λεφτά που δεν χάνονται στο φινάλε.
Κρατικοδίαιτος αθλητισμός με ιδιωτικού δικαίου και διοικήσεις ασυδοσίας.
Την αγάπη μου στους κακούς
xanthibasket.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου