Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2010

Παιδικό ΕΚΑΣΑΜΑΘ 3η Αγωνιστική 30-31/01/10



Το πρόγραμμα της αγωνιστικής:
ΚΑΒΑΛΑΣ Ε.Κ. -ΙΚΑΡΟΙ ΑΟΚ ΣΕΡΡΩΝ   67-60
ΑΣΤΕΡΑΣ ΣΑΚ ΚΑΒΑΛΑΣ -ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΓΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛ  Παράταση 54-54 Τελικό 62-66
ΑΡΙΩΝ ΓΑΣ ΞΑΝΘΗ -ΤΙΤΑΝΕΣ ΑΣ ΔΡΑΜΑΣ  55-70
ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΑΟ ΑΛΕΞ/ΠΟ -ΑΣΠΙΣ ΑΠΣ ΞΑΝΘ. 69-67
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
                                             ΑΡΙΩΝΑΣ-ΤΙΤΑΝΕΣ  55-70

Ήττα για τον Αρίωνα εντός από τους Τιτάνες Δράμας με σκορ 55-70.
Για μια ακόμη φορά η  ανυπαρξία πάγκου ήταν η αιτία για την ήττα.
Όσο κρατούσαν τα πόδια των τριών τεσσάρων παικτών του Αρίωνα ήταν μέσα στο παιχνίδι μιας και πλησίασε στους 6 πόντους. Η κακή αγωνιστική εικόνα του Καραογλανιάν για ένα ακόμη παιχνίδι ήταν το κερασάκι στην τούρτα. Μπορεί να ήταν καλός οργανωτικά αλλά εκτελεστικά όλο το βάρος έπεσε στους Μπεμπεκίδη Καραλανίδη. Ευχάριστη έκπληξη τουλάχιστον για τα πρώτα δύο δεκάλεπτα ο Αραλάγιος.
Οι Τιτάνες ήταν πιο συγκροτημένη ομάδα με μεγαλύτερο βάθος πάγκου καλύτερες επιλογές.Είχαν διάρκεια στο παιχνίδι προσπαθούσαν με οργανωμένες άμυνες να βρούνε ευλέθερο σουτ.Ακόμη και όταν ο Οικονόμου  Νο 5 τραυματίστηκε είχε επιλογές ο Κακατσίδης κάτι που δεν είχε ούτε θα έχει ο Γ.Θερμός.
Δεκάλεπτα: 12-11, 29-35, 36-46, 55-70.
Συνθεσεις:
Αρίων-(Θερμός) Καρακούσης-Νταβουλτζόπουλος-Βαφειάδης-Τσεκερίδης-Καραλανίδης-Χ"Εφραιμίδης-Ζάρας-Καραογλανιάν-Μπεμπεκίδης-Φώτης-Παϊτάρης-Αραλάγιος.
Τιτάνες-(Κακατσιδης)- Κωστακίδης-Οικονόμου-Γαϊτανίδης-Δαντζέρας-Φωτιάδης-Καραϊσκάκης-Σάββογλου-Ρεϊζογλου-Ζήσης-Μουτζόγλου-Παπαοικονόμου.
Μετά από τα παιχνίδια που έχω δει σαφές προβάδισμα έχει η ομάδα της Ε.Καβάλας.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------
                                 Ε.ΚΑΒΑΛΑΣ-ΙΚΑΡΟΙ/ΣΕΡΡΩΝ 67-60
Ήταν ένα από τα παιχνίδια που θα έκριναν την πρώτη θέση προβλεπόταν σκληρή αναμέτρηση και τελικά αυτό έγινε .Νικήτρια η ομάδα της Ένωσης με πολύ χαμηλό σκορ από μια ομάδα που έχει μεγάλα σκορ και ο λόγος είναι το πολύ καλό στήσιμο που έκανε ο προπονητής των Ικάρων  Φ.Κοκολιός.
Καλύτεροι στα ρημπάουντ προσπάθησαν να πιέσουν τον αντίπαλο και να του μεταφέρουν το αγχος κάτι που κατάφεραν τελικά.
Τα πολλά γρήγορα φάουλ που έκαναν οι βασικοί παίκτες της Ένωσης τους φόρτωσαν με πίεση . Είχαν στιγμές που μπόρεσαν και έφυγαν μπροστά και με 12 πόντους αλλά οι παίκτες των Ικάρων δεν τα παράτησαν σε κανένα σημείο του αγώνα και έδειξαν πως θα πουλήσουν ακριβά το τομάρι τους.
  Η δύναμη των Ικάρων για μια ακόμη φορά ήταν μέσα στην ρακέτα με τα πολλά ψηλά και καλά κορμιά που διαθέτουν.
Δ.Αϊβαζίδης: Αυτό που κρατάω από το παιχνίδι είναι πως παρόλο που είμασταν πολύ κακοί και νευρικοί καταφέραμε και κερδίσαμε τον  κύριο ανταγωνιστή μας για την πρωτιά. 
Είμασταν πολύ νευρικοί και κακοί στις επιλογές μας . Φορτωθήκαμε γρήγορα με φάουλ και η πίεση έπεσε πολύ νωρίς στις πλάτες των παικτών μου.Τα καταφέραμε τελικά και αυτό έχει σημασία.
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ-22-22, 22-11, 14-16, 11-11.

Ε.Κ.ΚΑΒΑΛΑΣ 67ΣΙΩΡΑΣ Α. , Χ"ΑΝΔΡΕΟΥ Δ. 9, ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ Σ.16(4) , ΜΗΤΡΟΥΛΗΣ Ν. , ΣΑΡΟΓΛΟΥ Π. , ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ Μ.8 , ΓΚΕΛΙΟΣ Σ.11 , ΜΠΑΝΑΒΑΚΗΣ Κ.1 ,ΠΙΕΒΑΛΙΤΣΑ Ν.15,ΚΟΥΚΟΥΤΙΝΗΣ Μ. , ΧΡΥΣΑΦΟΥΔΗΣ Κ.7 , ΚΥΡΟΥ Σ.
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΑΪΒΑΖΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΙΚΑΡΟΙ ΑΟΚ ΣΕΡΡΩΝ 60
ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ , ΠΑΡΧΑΡΙΔΗΣ 3(1),ΕΥΘΥΜΙΟΥ, ΡΙΖΟΣ1, ΛΑΥΡΕΝΤΙΔΗΣ, ΧΟΡΤΟΜΑΡΗΣ Σ. 4(1),ΤΖΙΑΜΠΑΣΗΣ10, ΠΕΤΡΑΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ11,ΚΑΡΑΜΠΕΚΗΣ25,ΠΕΤΡΙΔΗΣ2,ΧΟΡΤΟΜΑΡΗΣ Γ.4(1)
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΟΚΟΛΙΟΣ Φ.
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Ήττα για την ομάδα του Κ.Ιωαννίδη εκτός προγράμματος από την Ολυμπιάδα μέσα στην ΑΛΕΞ-ΠΟΛΗ. "Ίσως το χειρότερο παιχνίδι για την ομάδα μου" όπως δήλωσε και ο ίδιος. Καλύτερος και με διαφορά ο Στέλιος Κοτσαμπάσης μέχρι το σημείο που  χρεώθηκε το τρίτο φάουλ . Κανείς δεν μπόρεσε να μπει στο παιχνίδι και να ανπληρώσει το κενό  και μοιραία ήρθε η ήττα παρόλο που δύο φορές η Ασπίδα προηγήθηκε  με δέκα πόντους.


Δηλώσεις  ΞΑΝΘΙΔΗ προπονητή 0λυμπιάδας:                 
    " Σε ένα  δυνατό  παιχνίδι  που  κρίθηκε  στις  λεπτομέρειες  η  Ολυμπιάδα  κέρδισε  δύσκολα  την  δυνατή  ομάδα  της  Ασπίδας.  Οι  Ξανθιώτες  προηγούνταν  σταθερά  για  33΄ Εκεί άρχισε   η  αντεπίθεση    από  την  περιφέρεια  αφού  ο  Μπάτζιος ,βασικός  ψηλός,  ήταν  φορτωμένος  με  4  φάουλ από το 25΄  με  αποτέλεσμα  να  προηγηθούμε  μέχρι  και  5  πόντους  και  να  διατηρήσουμε  το  προβάδισμα  ως  το  τέλος. " 


 ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ :  ( Ξανθίδης )  Λεμονίδης  16, Πίτρης  15 ,  Παπαδόπουλος  15,  Μπάτζιος  11 , 
                              Γκογκίδης  05,  Μαυροματίδης  04,  Καραμπατζιάκας  03,  Γεωργίου  02,  Λεχούδης,  Διδίλης,  Καρβουνίδης,Γουδετσίδης.  

ΑΣΠΙΔΑ :  ( Ιωαννίδης)  Κοτσάμπασης  13, Τουμπαρίδης 13, Κουτσάφτης 10, Σκρπούπας  09,
                         Θεοδωρίδης  08,  Καραμπάσης  08,  Παπαδάκης  04,  Ρόιδος  02,  Καραγιάννης,
                        Κτένας,  Γρηγοριάδης.











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου