Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2010

ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ 2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Ασπίδα -Ε.Καβάλας 54-89


Μέχρι τα μισά του 3ου δεκαλέπτου μπόρεσε και άντεξε η Ασπίδα από εκεί και μετά  η ανωτερότητα της Ε.Καβάλας ήταν τέτοια που απλά ήταν διαδικαστικό το πότε θα λήξει.
Είναι τέτοιο το δυναμικό που έχει στην διάθεσή του ο Δ.Αϊβαζίδης που δίκαια θεωρείται το μεγάλο φαβορί. Μεγάλο βάθος πάγκου πολύ ψηλά και δυνατά κορμιά.
Απέναντι σε τέτοια ομάδα μόνο το γρήγορο παιχνίδι καθώς και η πιεστική άμυνα δίνουν λύσεις.

Και αυτά τα δύο στοιχεία τα είχε η Ασπίδα αλλά δεν είχε ευστοχία σε σουτ 2, 3 αλλά ούτε και στις βολές.
 Μοιραία λοιπόν όταν λείπουν αυτά δεν υπάρχει ελπίδα.
Τουλάχιστον μέχρι το σημείο που το πάλευε η ασπίδα οι φίλοι τόσο οι δικοί της όσο και της  Ε.Καβάλας  απόλαυσαν ένα πολύ καλό μέχρι θαυμάσιο σε στιγμές παιχνίδι.Δύναμη ταχύτητα τάπες από τον τρομερό air Τουμπαρίδη 4τον αριθμό αλλά και πολύ καλές επιθέσεις και σουτ από τους υπόλοιπούς παίκτες.


  Την εικόνα κόντεψαν να χαλάσουν οι δύο πολύ κακοί διαιτητές που έχασαν το παιχνίδι μέσα από τα χέρια τους. Κακοί και για τις δύο ομάδες με τα φάλτσα σφυρίγματα με μια εύνοια προς την Ε.Κ.
Σε κάποια στιγμή ήταν τραγικοί όταν χρέωσαν τεχνική ποινή στον πάγκο της Ασπίδας για κίνηση που έκανε γνωστός παράγοντάς της βαμένος βάζελος την ώρα που άκουγε την λήξη του παιχνιδιου (ολυμπιακός-Παοκ 0-1) .Αργότερα ζήτησαν την απομάκρυση φιλάθλου και διέκοψαν το παιχνίδι.
    Δίκαια κέριδσε η Ε.Κ και με διαφορά μάλιστα 35 πόντους  και όλα δείχνουν πως δεν θα χάσει την πρωτιά αλλά φαίνεται και η καλή δουλειά που γίνεται τόσο σε υποδομές όσο και χρηματική υποστήριξη.Αυτά βλέπουν οι δικοί μας προπονητές και τους πιάνει μελαγχολία.
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ
8-16, 25-36, 42-65, 54-89


2 σχόλια: