Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2009

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΣΑΚ



Υπάρχει μια εκκρεμότητα για την νέα χρονιά και δεν είναι άλλη από την πιθανή απεργία των παικτών. Στην Α2 κατηγορία είχε αναβληθεί? η 5η αγωνιστική λόγο απεργίας (το παράδοξα είναι πως έπρεπε να θεωρηθεί ως γενόμενη η αγωνιστική και να μηδενιστούν όλες οι ομάδες) και σε συμπαράσταση τους απείχαν από την δική τους αγωνιστική οι παίκτες της Α1.
Μια ελπίδα για λύση φάνηκε μετά την συνεδρίαση του ΠΣΑΚ όπου δεν πάρθηκε καμιά απόφαση για απεργία με το δικαιολογητικό της ανάληψης καθηκόντων από τον νέο ΓΓ "Δείχνει πιο θετικός στα προβλήματα" σύμφωνα πάντα με τον ΠΣΑΚ.
Να υποθέσω πως οι παίκτες το σκέφτηκαν πολύ με παρούσα την οικονομική κρίση να κατέβουν σε απεργία?.
Τα όποια προβλήματα θεσμικά ή μη δεν λύνονται μόνο με μια απεργία μικρής ή μεγάλης διάρκειας .
Η λύση απαιτεί να προσεγγίσουν την πραγματικότητα της κατάστασης ( συνολική απαξίωση του μπάσκετ) την θεσμοθέτηση κανόνων και υποχρεώσεων για όλους .

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΣΑΚ
"Ολοκληρώθηκε πριν από λίγα λεπτά το έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών στο οποίο μετείχαν όλα τα μέλη του (τηλεφωνικά) και στο οποίο συζητήθηκαν τα θέματα των κινητοποιήσεων και της απεργίας.

Μετά από τα καινούργια δεδομένα που παρουσιάστηκαν και με την ανάληψη πρωτοβουλιών του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού, Παναγιώτη Μπιτσαξή, ο οποίος φαίνεται να ενδιαφέρεται πολύ περισσότερο από τους προκατόχους του, αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί νέο Δ.Σ. στις 27/12"
.
xanthibasket

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου