Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2009

ΠΕΦΤΕΙ Η ΑΥΛΑΙΑ



ΠΕΦΤΕΙ Η ΑΥΛΑΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ
Δύο "εσωτερικά" παιχνίδια για τις δύο από τις πέντε ομάδες της πόλης μας και τον ΑΘΛΟ να παίζει με τον Γ.Α.Σ στο Δ.Α.Κ .
Σαν απολογισμός από το πρωτάθλημα είναι μεγάλη η επιτυχία των ομάδων μας πρώτα της Ασπίδας που τερμάτισε πρώτη αλλά και του Αρίωνα που πήρε την δεύτερη θέση.Ήταν αναμενόμενο να γίνει αυτό και πιστοποιεί το καλό επίπεδο δουλειάς που γίνεται από τους παράγοντες και προπονητές. Όχι Κώστα και Γιάννη δεν είναι κολακεία αλλά επιβράβευση της δουλείας σας (εντάξει Χρήστο κ Δημήτρη το ίδιο ισχύει και για σας).
Εκεί που πρέπει να σταθούμε είναι το μεγάλο κέρδος από την συμμετοχή εκτός προγράμματος των ομάδων Ασπίδα 2001 και του μικρών του Α.Σ . Έβαλαν τα θεμέλια με τις πλούσιες εμπειρίες που αποκόμμισαν από την συμμετοχή τους κάτι που το έδειξαν στα τελευταία παιχνίδια όταν ξεπερνούσαν τις ήττες με μεγάλα σκορ από ομάδες μεγαλύτερες. Κέρδισαν το στοίχημα αλλά και μια ακόμη Ακαδημία που δουλεύει αθόρυβα και σύμφωνα με τον προπονητή της Π.Πεχλιβανίδη η δουλειά που γίνεται θα φανεί την νέα χρονιά. Μακάρι να είναι έτσι τα πράγματα και την επόμενη χρονιά να υπάρχει μια ακόμη δυνατή ομάδα στο παιδικό πρωτάθλημα.
'Οσο πιο πολλές και δυνατές οι ομάδες τόσο μεγαλύτερο το επίπεδο ανταγωνισμού με πολλά οφέλη για όλους και προπαντώς για το Ξανθιώτικο μπάσκετ. Και μιας και πήρα φόρα με αφορμή το παιδικό πρωτάθλημα ίσως η άνοδος και η δημιουργία μιας καλής ομάδας με Ξανθιωτάκια σε μια κατηγορία ας πούμε την Β Εθνική ταρακουνήσει τα στάσιμα νερά του Ξανθιώτικου μπάσκετ και επανέρχομαι για μια ακόμη φορά στην προτασή μου για την δημιουργία μιας ομάδας από όλες τις Ακαδημίες ανεξάρτητη της κατ'ουσίαν με μόνο σκοπό και αντικείμενο να βγάζει παίκτες από την πόλη η δε οικονομική βάση της θα είναι πολυμετοχική με μικρά και ίσα μερίδια συμμετοχής με μόνο σκοπό την αργή αλλά σταθερή άνοδο της όσο το δυνατό ψηλότερα.





7η Αγωνιστική
Ημ/νία Ωρα Γήπεδο Αγώνας
19/12/2009 7:00: ΞΑΝΘΗΣ/ΔΑΚ ΑΘΛΟΣ ΑΣ ΞΑΝΘΗΣ -ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ

19/12/2009 5:00: ΞΑΝΘΗΣ/ΜΠΑΛΤΑΤΖ ΑΡΙΩΝ ΓΑΣ ΞΑΝΘΗ -ΞΑΝΘΗ ΑΣ

16/12/2009 5:00: ΞΑΝΘΗΣ/ΔΑΚ ΑΣΠΙΣ 2001 ΑΠΣ ΞΑΝΘΗ -ΑΣΠΙΣ ΑΠΣ ΞΑΝΘ.

Για μια ακόμη φορά τελευταία παράκληση πρόσκληση σε όλους τους φίλους και γονείς των παιδιών. Έστω και την τελευταία αγωνιστική πάτε να δείτε τα παιχνίδια είναι τα δικά σας παιδιά και έχουν την ανάγκη της επιβράβευσης. Αν δεν το κάνετε εσείς από ποιόν περιμένετε???
xanthibasket

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου