Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2009

8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Α2

Κανείς δεν γνωρίζει εάν θα γίνουν όλα τα παιχνίδια της αγωνιστικής μιας και πολλά είναι τα χρέη από τις προηγούμενες αγωνιστικές. Πέραν των παιχνιδιών που δεν έγιναν με την απεργία 5η αγωνιστική ήδη έχουν αναβληθεί και άλλα δύο με αφορμή την γρίπη.
Η Ξάνθη λοιπόν παίζει εκτός έδρας με μια από τις πιο σταθερές ομάδες και όχι μόνο αγωνιστικά. Το όνειρο μιας καλής πορείας για την Ξάνθη χρειάζεται νίκες εκτός έδρας και μόνο εύκολο δεν είναι να το πετύχει μέσα στο Ρέθυμνο .
Μόνο στην περίπτωση που θα μπορέσει να αξιοποιήσει την δύναμη που έχει στην περιφέρεια σε συνδιασμό με την πολύ καλή εικόνα που δείχνουν οι ψηλοί της ομάδας.Παρόλο που υπάρχει ποιότητα στην περιφέρεια η εικόνα που βλέπουμε μέχρις στιγμής είναι πολύ κακή με άγνωστες τις αιτίες για αυτή την εικόνα.
Όταν βρεθεί η μαγική φόρμουλα τότε και μόνο τότε θα λειτουργήσει σαν σύνολο και θα φανούν οι όποιες αρετές που σίγουρα έχουν οι παίκτες της ομάδας. Μια δεύτερη επισήμανση είναι ο τρόπος ή μάλλον η ταχύτητα ανάπτυξης του παιχνιδιού.
Την προηγούμενη χρονιά ο τρόπος παιχνιδιού μπορεί να χαρακτηριστεί ως (run and gun) με κύριο χαρακτηριστικό την ταχύτητα ανάπτυξης στο 3ο και 4ο δεκάλεπτο. Αυτός ο ρυθμός φέτος δεν υπάρχει η ομάδα πηγαίνει σε πιο κοντρολαρισμένες επιθέσεις πιο ελεγχόμενο παιχνίδι με λιγότερες πρωτοβουλίες από τους παίκτες κάτι που δεν ταιριάζει βλέποντας τους παλιούς και νέους παίκτες που έχουν τις ικανότητες για ατομικό παιχνίδι. Τρίτη παρατήρηση που την κάνω για μια ακόμη φορά η ανυπαρξία του πρώτου βιολιού και την κύρια δύναμη κρούσης στις θέσεις 1-2 του IVAN JELENIC μια πολύ κακή αγωνιστική παρουσία για λόγους άγνωστους.
Το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής
8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΙΚΑΡΟΣ/ΕΣΠΕΡΟΣ- ΚΑΟΔ
ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ- ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ
ΝΗΑΡ ΗΣΤ- ΟΦΗ
ΗΡΑΚΛΗΣ- ΔΑΦΝΗ
ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡ.- ΑΜΥΝΤΑΣ
ΠΕΡΑΜΑ/ΕΡΜΗΣ- ΠΑΓΚΡΑΤΙ
ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ Π.- ΑΙΓΑΛΕΩ
ΡΕΘΥΜΝΟ- ΞΑΝΘΗ

xanthibasket

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου