Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2009

KΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ





KΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ
Η διακοπή από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις των παιδικών τμημάτων ήταν μια καλή αφορμή για την διεξαγωγή φιλικών παιχνιδιών τριών τμημάτων.
Πρώτος αγώνας όσων έχουν γεννηθεί το 1997 δεύτερος γεννημένοι το 98-99
Και τρίτος οι δεύτερες ομάδες των τμημάτων 1996.
Ξεκινώντας από το πρώτο παιχνίδι που επιφύλαξε στους παίκτες και θεατές (λίγους για μια ακόμη φορά) το πιο συναρπαστικό τέλος που και σε παιχνίδια μεγαλύτερου επιπέδου σπάνια έχουμε την ευκαιρία να δούμε.
2.55 λεπτά πριν το τέλος η ομάδα του ΑΡΙΩΝΑ φαινόταν να είχε καθαρίσει το παιχνίδι με την διαφορά να είναι στους 18 πόντους και τίποτα δε προμήνυε το συναρπαστικό φινάλε.
Μια τρομερή αγωνιστική αλλαγή των μικρών της ΑΣΠΙΔΑΣ και η διαφορά 17 δεύτερα πριν το τέλος ήταν στο καλάθι. Τρομερή αντεπίθεση και ευστοχία αλλά και ένας μικρός πανικός στους παίκτες του ΑΡΙΩΝΑ που έκαναν το ένα λάθος μετά το άλλο . Τέτοιο ωραίο θέμα δίκαια το χειροκρότησαν όλοι μαζί θεατές παίκτες και προπονητές.
Είναι μια καλή αφορμή να γίνονται πιο τακτικά αυτά τα φιλικά όταν θα μπορέσουν να βρούνε χρόνο από τις υποχρεώσεις τους οι προπονητές των Ακαδημιών.
Αλλά και στο παιχνίδι των 98-99 η ένταση ήταν μεγάλη γιατί πήγαινε πόντο πόντο μέχρι το τέλος . Την νίκη την πήραν και εδώ οι μικροί του Αρίωνα κυριολεκτικά στη λήξη 0.4 δεύτερα πριν το τέλος με ένα πολύ ωραίο lay-up .
Σαν συμπέρασμα πως ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία για παιχνίδι και μακάρι να είναι μόνο ή αρχή αυτή και να υπάρξει συνέχεια.
Xanthi basket.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου