Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2009

ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΙ ΟΙ ΤΟΥ ΚΑΟΔ

Το παρακάτω είναι από το basketblog και έχει να κάνει με τα όσα έγιναν στον παιχνίδι του Σαββάτου.

Δεν είναι τόσο η ήττα, που ενόχλησε τους ανθρώπους του ΚΑΟΔ, όσο ο τρόπος με τον οποίο ήρθε αυτή. Οι Δραμινοί έχουν σοβαρά παράπονα από τη διαιτησία του Δημήτρη Τζαφλέρη, κάτι που εξέφρασε με δηλώσεις του ο Γενικός Αρχηγού, Άρης Ιωαννίδης:

"Θεωρούμε πως η ομάδα μας αδικήθηκε κατάφορα από τη διαιτησία του νεαρού Βολιώτη διαιτητή Τζαφλέρη. Καθ' όλη τη διάρκεια της αναμέτρηση ήταν προκλητικός απέναντί μας και σκοπεύουμε να λάβουμε τα μέτρα μας".

Τα σημεία που εντοπίζουν ιδιαίτερα οι άνθρωποι του ΚΑΟΔ έχουν να κάνουν με την αποβολή του Γιάννη Κυριακόπουλου από το 17', αλλά και για την τελευταία φάση, όπου ο Κώστας Μπαλάφας κέρδισε επιθετικό ριμπάουντ (ύστερα από άστοχη βολή του Αλέξη Τσακιρίδη) κι ενώ ετοιμαζόταν να στείλει το ματς στην παράταση, δέχτηκε (σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς των Δραμινών) φάουλ από τον Κώστα Χρήστου.

7 σχόλια:

  1. Ούτε Δραμινός να ήσουν ρε φίλε. Τα Δραμινά αθλητικά σάιτ λιγοτέρες αναφορές κάνουν στη διαιτησία του αγώνα. Αλήθεια, τι επιδιώκεις μς αυτή την αντι-Ξανθιώτικη συμπεριφορά; Μήπως απλά θες να τραβάς την προσοχή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μεγάλε, πολύ μεγάλη αλαζονεία σε δέρνει. Κάνε μας τη χάρη και μην ασχολείσαι. Την έχεις δει κριτής των πάντων. Τα βρισίδια που έριχνε ο πρόεδρός του δεν τα άκουσες; Άντε κάνε μας τη χάρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για να τελειώνουμε ξέρετε ποιός είμαι εγώ δεν σας ξέρω αλλά αν θέλετε να γνωριστούμε και κατ'ιδίαν στο επόμενο παιχνίδι της ΞΑΝΘΗΣ ραντεβού στο γήπεδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΚΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.ΟΝΤΩΣ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΑΣΗ ΗΤΑΝ ΦΑΟΥΛ ΑΛΛΑ ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΑΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΔΙΚΑΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο κοντός διαιτητής ήταν για πολύ ξύλο και πιστεύω ότι τα όποια φάουλ σφύριζε φάλτσα ήταν λόγο άγνοιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ωραιο αυτο με τα Δραμινα σαιτ.Σα να λεμε αν αυτα τα αναδημοσιευαν τα Δραμινα σαιτ τοτε θα ειχε βαση....ωραια λογικη !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Από το basketblog είναι και όχι από Δραμινό site.
    Αυτό που κτάλαβα τελικά είναι πως ο σκοπός αγιάζει τα μέσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή