Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2009

ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΑΣ-ΑΕΚ Νο 2


Στο ερώτημα για τα γεγονότα στο ντρέμπυ του παιδικού πρωταθλήματος Γ ΄όμιλος μεταξύ
Γ.Α.Σ-Α.Ε.Κ δεν πήρα καμμιά πληροφορία από τους φίλους αναγνώστες από την Κομοτηνή.
Σαν συνέπεια έπρεπε να μάθω από τρίτους και με επιφύλαξη τα δημοσιεύω .
Με πρόφαση την μη λειτουργία του φωτεινού πίνακα και με κοινή απόφαση των ομάδων δεν έγινε το παιχνίδι.
Αυτή είναι ας πούμε η επίσημη δικαιολογία που ακούγεται και το πρώτο ερώτημα είναι μα καλά είναι λόγος αυτός να μη γίνει το παιχνίδι όταν στην αναμέτρηση της Α.Ε.Κ με την ΑΣΠΙΔΑ 2001 πάλι δεν λειτουργούσε ο πίνακας και παρόλα αυτά έγινε κανονικά το παιχνίδι?
Σύμφωνα με τον κανονισμό το παιχνίδι μετά την διακοπή του για τεχνικούς λόγους έπρεπε να γίνει τουλάχιστον το Σαββάτο έγινε και πιο το αποτέλεσμα?
Εαν δεν βρεθεί λύση ποιός θα θεωρηθεί υπεύθυνος για την διακοπή θα υπάρξει νικητής θα μηδενιστεί ομάδα ή και οι δύο?

Στην ουσία δεν έχουν σημασία τα τυπικά και το τι θα γίνει αλλά οι συνέπειες από την λάθος λογική που έχουν οι υπεύθυνοι και των δύο Ακαδημιών.
Είναι γνωστή η αντιπαράθεση που έχουν οι δυο τους με αποτέλεσμα στηνπροσπάθεια τους να είναι οι πρώτοι στο χωριό μόνο προβλήματα να δημιουργούν κύρια στους παίκτες τους . Μια παροιμία παλιά λέει με πορδές αυγά δεν βάφεις.
Τι σημασία έχει να βγάλεις την ομάδα σου με εξωαγωνιστικούς τρόπους πρώτη και όταν είναι να πας στον δεύτερο γύρο αντιμέτωπος με ομάδες της περιφέρειας να μη μπορείς να σταθείς με αξιοπρέπεια ή να διεκδικίσης την πρωτιά και να περιορίζεσαι σε απλή συμμετοχή.
Σε κουβέντες με γονείς από την Κομοτηνή σε κάποιο παιχνίδι το παράπονο τους ήταν πως δεν γίνεται δουλειά με σκοπό την ανάδειξη παικτών ικανών να παίξουν σε μεγαλύτερα επίπεδα αλλά η όλη φιλοσοφία είναι με κάθε τρόπο και μέσο η επιδίωξη της νίκης για ίδιο όφελος μερικών αφού έτσι θα μπορούν να περιφέρουν τα αγωνιστικά τους παράσημα κενού περιεχομένου. Αυτό φαίνεται να γίνεται μάλλον κάτι που κακό μόνο θα κάνει στο τοπικό μπάσκετ γιατί η Κομοτηνή είναι γειτονιά και κάθε καλό ή κακό έχει συνέπειες σε όλους. Πως μπορεί να ανέβει το επίπεδο όταν δεν θα υπάρχει ανταγωνισμός από καλές ομάδες και στην πρώτη έξοδο από τα στενά όρια θα υπάρχει συντριβή από ομάδες που δίνουν βάρος στην ποιότητα την αγωνιστική και όχι σε άλλες μορφές διεκπαιρέωσης των αγωνιστικών υποχρεώσεων.
Μόνοι τους οι παράγοντες των ομάδων σκάβουν τον λάκο τους και μέσα θα πέσει η προσπάθεια χρόνων ανθρώπων που πάλεψαν και αγάπησαν το μπάσκετ.
Με αφορμή λοιπόν το παιχνίδι που δεν έγινε μπόρεσαν να εκφράσω την άποψη μου για αυτά που πιστευω ότι δεν βοηθάνε το μπάσκετ στην περιοχή μας και σε καμιά περίπτωση δεν έχουν τοπικιστικό μικρόψυχο χαρακτήρα που πιθανόν θα μου προσάψουν καλοθελητές.
Επίσης εαν είναι δυνατόν θα ήθελα όποιος φίλος αναγνώστης μπορεί να ενημερώνει το site για τα αποτελέσματα αλλά και να δίνει τις δικές του απόψεις για το μπάσκετ ευρύτερα.
xanthibasket.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου