Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2009

ΑΣΠΙΔΑ2001-ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ 36-92



ΑΣΠΙΔΑ2001-ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ 36-92

Το χειρότερο παιχνίδι που θα μπορούσαν να κάνουν το έκαναν οι μικροί της ΑΣΠΙΔΑΣ 2001 απέναντι στην ομάδα του ΓΑΣ Κομοτηνής στο παιχνίδι του Σαββάτου στο κλειστό Δ.Α.Κ .
Δεν είχαν ούτε αρχή ούτε τέλος στα λάθη στην ευστοχία σε σουτ δύο πόντων σε τρίποντα αλλά κυρίως στις βολές .
Έσπασαν τα καλάθια τα ταμπλό με το ποσοστό ευστοχίας 6 βολές στις 48 και τα νεύρα του προπονητή τους κουρέλια από αυτά που έβλεπε.
Η μόνη δικαιολογία ίσως που τους δίνει λίγο άλλοθι είναι ο τραυματισμός του καλύτερου παίκτη μέχρι στιγμής ( με βάση την συνολική του απόδοση ) Αδάμ Ελευθεριάδη από τα πρώτα δευτερόλεπτα. Δίκαια νίκησε η ομάδα της Κομοτηνής και έκαναν ένα καλό υγιεινό περίπατο αλλά και η δική της αγωνιστική εικόνα δεν ήταν ότι καλύτερο μπορούσε να παρουσιάσει . Εάν έβρισκε μπροστά της μια ομάδα που δεν θα έκανε πάνω από 25 λάθη σε κάθε δεκάλεπτο σίγουρα θα αντιμετώπιζε μεγάλο πρόβλημα.
Δεν έγινε όμως και τίποτα τραγικό μιας και δεν είχε βαθμολογική σημασία τουλάχιστον για την ΑΣΠΙΔΑ . Ενδιαφέρον είχε για τον ΓΑΣ μιας και εκκρεμεί τελικά το παιχνίδι με την Α.Ε.Κ και αυτή την φορά η ενημέρωση είναι έγκυρη και το παιχνίδι δεν έχει ακόμη ορισθεί και μάλλον παίζεται να γίνει κοντά στα Χριστούγεννα .
Επιστροφή στο παιχνίδι για μια μόνο τελευταία επισήμανση για το ποίος παίκτης προσπάθησε τουλάχιστον να σώσει τα προσχήματα.
Αυτός που μπορεί να πάρει τον τίτλο του καλύτερου παίκτη της ΑΣΠΙΔΑΣ είναι ο Κ.Μπουραζάνης για όσο διάστημα έπαιξε τουλάχιστον μιας και τρίποντο πέτυχε και έτρεξε πολύ και προπάντων προσπάθησε να δώσει τον καλύτερό του εαυτό.
ΤΕΛΙΚΟ ΣΚΟΡ 36-92
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ
1ο 9-23
2ο 17-47
3ο 30-74
4ο 36-92

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου