Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2009

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α2



Το Σάββατο 17 /010/2009 είναι η μέρα που ξεκινά το πρωτάθλημα της Α2 και φέτος πιστεύω είναι μια διαφορετική χρονιά για την ομάδα της ΞΑΝΘΗΣ.
Κρυφή ελπίδα πως κάτι καλύτερο θα βγει την χρονιά που αρχίζει και αυτό όχι τυχαία μιας και έχουνε γίνει πολλές αναφορές στην προετοιμασία την οργάνωση γενικότερα.
Οι όποιες τελευταίες ενσωματώσεις έχουνε γίνει με την προσθήκη του ΧΡΗΣΤΟΥ στην θέση του power-forward θέση που έδειχνε να πάσχει στα φιλικά παιχνίδια που έδωσε αλλά και στους δύο αγώνες κυπέλλου.
Τελευταίο δυνατό τέστ ήταν στο Αλεξάνδρειο με τον ΑΡΗ κλεισμένων των θυρών όπου τα πήγε πολύ καλά η ομάδα .
Παρόλα τα προβλήματα του ΑΡΗ δεν παύει να είναι ομάδα Α1 και μάλιστα από αυτές που δευτεραγωνιστούν στο πρωτάθλημα .Σε αυτό το παιχνίδι έδειξε χαρακτήρα η ΞΑΝΘΗ και πάλεψε το παιχνίδι τουλάχιστον στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα.
Πολύ καλά τα μυνύματα και τα αγωνιστικά συμπεράσματα για τον Γ.Σουλιώτη .
Τώρα όμως αλλάζει η σελίδα και μπαίνουμε το κυρίως μενού και εκεί πρέπει να δείξουν την αξία τους και τα αποτελέσματα της δουλειάς που έγινε στην διάρκεια της προετοιμασίας.Καλό το υλικό που διαθέτει η ομάδα αν δέσει ακόμη πιο πολύ και αποκτήσει την διάρκεια που θέλει ο προπονητής τα αποτελέσματα θα είναι σίγουρα καλά. χουνε γίνει μεγάλες και τρανταχτές μεταγραφές στις υπόλοιπες ομάδες και μάλιστα πολλοί θεωρούν φαβορί τον ΗΡΑΚΛΗ αλλά ξεχνάνε πως τις ομάδες δεν τις φτιάχνουν μόνο οι μεταγραφές και οι βαρύγδουπες δηλώσεις. Εξάλλου στην Ελλάδα είμαστε και ότι δηλώσεις είσαι δεν θα χαλάσουμε χατίρι.
Οι ομάδες γίνονται μέσα από την δουλειά την συνοχή και την εμπιστοσύνη που έχουνε οι παίκτες προπονητής και λοιποί μεταξύ τους.
Αντίπαλος πρώτος και εκτός έδρας η ΔΑΦΝΗ που φέτος απόκτησε και τον πρώην αρχηγό και πολύ αγαπητό για την αγωνιστικότητα και μαχητικότητά του Λ.ΣΕΦΕΡΙΔΗ.
Και για ευλογήσουμε τα γένια μας πρώτα το site έγραψε για την μεταγραφή του στην ομάδα της ΔΑΦΝΗΣ .Ο Λάζαρος που θα θέλανε πολύ φίλοι να είναι και φέτος στο roster της ομάδας αλλά αυτό είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο.
Καλή αγωνιστική χρονιά .
Δ.Χ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου