Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2009

ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΨΥΧΗ Νο2

Συνέντευξη Νο 2 και η σκυτάλη στον κο Χ.ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ .
Ο μικρός αθλητής Δαμιανός Χρυσοχοίδης μέλος της Ακαδημίας μπάσκετ ΑΣΠΙΔΑ είναι ήδη στον τρίτο χρόνο.


1 Γιατί σε Ακαδημία μπάσκετ και όχι σε άλλο άθλημα. Παιδικό όνειρο του μπαμπά που δεν έγινε πραγματικότητα και μέσω του παιδιού βγαίνουν τα απωθημένα ?

X.X H επιλογή δεν ήταν δική μου τον άφησα να διαλέξει μέσα από πολλά αθλήματα και στο μπάσκετ κόλλησε.



2 Έγινε έρευνα για να καταλήξετε στην συγκεκριμένη Ακαδημία?


Χ.Χ Η σύσταση έγινε μέσω φίλου και ταίριαζε και η θέση χώρου άθλησης γιατί ήταν κοντά στο σπίτι σαν συνέπεια να αποφεύγω τις πολλές μετακινήσεις.

3 Πόσα χρόνια πηγαίνει το παιδί σου στην Ακαδημία είσαι ευχαριστημένος?

Χ.Χ Ήδη είναι στον τρίτο χρόνο και το αν είμαι ευχαριστημένος είναι συνέπεια πολλών παραγόντων μέσες άκρες μπορώ να πω ναι.

4 Θέλεις να περνάει την ώρα του εκεί και να αθλείται ή περιμένεις το κάτι παραπάνω?

Χ.Χ Κύρια να αθλείται και αν το θέλει και μπορεί ας πάει και για αυτό το κάτι παραπάνω.

5 Πιστεύεις ότι μπορεί το κάτι παραπάνω?

Χ.Χ Νομίζω ότι μπορεί αλλά δεν ξέρω τον βαθμό.

6Είσαι ικανοποιημένος από την δουλειά που γίνεται στην Ακαδημία που πιστεύει ότι μπορεί να βελτιωθεί έκανες προτάσεις πρότεινες λύσεις και αν ναι εισακούστηκαν?

Χ.Χ Είμαι αρκετά ικανοποιημένος από την συνολική δουλειά μέσα στην Ακαδημία και σίγουρα μπορεί να γίνουν πιο πολλά μέσα από συνεργασία όλων όσων είναι αρμόδιοι και υπεύθυνοι .Εκείνο που θεωρώ πως είναι σημείο προς εξέταση και θα δώσει πολλές λύσεις είναι το υπεράριθμο των τμημάτων. Δεν μπορεί να γίνει καλή δουλειά όταν υπάρχουν πάνω από 15 παιδιά σε κάθε τμήμα γιατί και ο χρόνος δεν είναι αρκετός για να δοκιμαστούν τα παιδιά αλλά και οι προπονητές δεν μπορούν εκ των πραγμάτων να δούνε όλα τα παιδιά.

7 Τι ρόλο παίζουν οι γονείς στην εποχή μας για να γίνω πιο κατανοητός αν σταματήσουν να πληρώνουν σταματήσουν να κάνουν τον ταξιτζή θα υπάρχει τίποτα?

Χ.Χ Είναι απλά τα πράγματα δίχως την ενεργό συμμετοχή των γονέων σε πολλαπλά επίπεδα αρκετά πράγματα δεν θα λειτουργούσαν αν όχι καθόλου σίγουρα θα είχαν αρνητικά αποτελέσματα .Στην ηλικία που βρίσκεται ο γιος μου νομίζω το μόνο πρόβλημα είναι η μετακίνηση του . Όταν φτάσει σε ηλικία τέτοια που οι υποχρεώσεις του θα είναι πιο σύνθετες και απαιτητικές τότε θα αρχίσουν τα προβλήματα . Αν χρειάζεται να πηγαίνει σε γήπεδα πέρα από τα σημερινά δεδομένα ναι είναι μεγάλο πρόβλημα με την κατάσταση στο κυκλοφοριακό .Θα πρέπει να δοθεί μεγαλύτερη βαρύτητα στους αθλητικούς χώρους σε θέματα συντήρησης καθαριότητας.

Η έλλειψη τακτικής και οργανωμένης αστικής συγκοινωνίας σε συνάρτηση με το οξύ κυκλοφοριακό αλλά την έλλειψη ασφάλειας προβληματίζει όλους τους γονείς οι οποίοι αναγκάζονται να γίνονται και προσωπικοί οδηγοί των παιδιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου