Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2009

ΑΣΠΙΔΑ εναντίον ΑΣΠΙΔΑΣ 2001



ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ - ΑΣΠΙΔΑ 2001 ΞΑΝΘΗΣ 82-27

ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ (Ιωαννίδης Κώστας): Θεοδωρίδης Στ. 10(2), Καραμπάσης 6, Γρούδος 18(1), Κτενάς 4, Τουμπαρίδης, Χατζόπουλος 2, Σκούπρας 18(1), Κοτσάφτης 8, Καραγιάννης 2, Παπαδάκης 6, Ρόιδος 8.

ΑΣΠΙΔΑ 2001 ΞΑΝΘΗΣ (Παναγιωτόπουλος Δημήτρης): Καλαιτζής 2, Κουτρουβέλης 7, Γεωργιάδης, Βαλασίδης 10(2), Θεοδωρίδης, Κουκουγιάννης, Χατζηαντωνίου, Μπουραζάνης, Ελευθεριάδης 2, Θεμιστοκλής 2, Πιστόλας 4(1).


Kέρδισαν το στοίχημα στην Ασπίδα με το πείραμα της δημιουργίας της δεύτερης ομάδας της ΑΠΣΙΔΑΣ 2001 πήραν μια ακόμη ευκαιρία οι μικροί και παιχνίδι με παιχνίδι γίνονται όλο και καλύτεροι.
Εσωτερικές υποθέσεις το παιχνίδι και δεν μετράει ποιός κέρδισε αν και ο προπονητής της ΑΣΠΙΔΑ ΑΠΣ Κ.Ιωαννίδης έπεσε έξω στις προβλέψεις του ."Άποντοι στο πρώτο δεκάλεπτο θα είναι οι μικροί ' και βάλθηκαν να τον διαψεύσουν οι μικροί αφού κατάφεραν να μείνουν κοντά στο σκορ τουλάχιστον ένα δεκάλεπτο. Μετά μέτρησε η διαφορά δύναμης ποιότητας και όλα κύλησαν φυσιολογικά. Ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον προπονητή να δοκιμάσει στην πράξη τακτικές και συστήματα. Από τους μεγάλους ξεχώρισε για μια ακόμη φορά ο Καραμπάσης ενώ για την Ασπίδα 2001 ο καλύτερος με την σύμφωνη γνώμη όλων των συμπαικτών του ήταν ο Φάνης Κουτρουβέλης .Παρόλο που τραυματίστηκε δεν το΄έβαλε κάτω και αγωνίστηκε με πολύ ψυχή.
Πολύ καλοί οι Θ.Βαλασίδης που απόδειξε πως δεν είναι υπέρβαρος αλλά έχει τσαμπουκά και όποτε η ομάδα του δεν άντεχε στην πίεση λειτουργούσε ως ηγέτης .Ο Ελευθεριάδης Αδάμ προσπάθησε πολύ όπως και ο Ραούλ Καλαιτζής που είχε απέναντί του ΄΄ισως το καλύτερο guard του παιδικού πρωταθλήματος. Μια αναφορά και στον Πιστόλα Αλεξ/δρο που πάλευε μόνος με τα θηρία στην ρακέτα αν και πολλές φορές έχασε το φως από τα κοψίματα.Ρίχνω πιο πολύ βάρος στην ΑΣΠΙΔΑ 2001 γιατί αυτοί οι παίκτες έχουν ανάγκη παρότρυνσης μιας και η άλλη ομάδα είναι καταξιωμένη αγωνιστικά στα μάτια όλων .
Σίγουρα κερδισμένη είναι η Ακαδημία της Ασπίδας γιατί βλέπει το εμψυχο δυναμικό που διαθέτει και να πρωταγωνιστεί αλλά και να έχει και το απαραίτητο βάθος υποδομής με την Απσίδα 2001.Μπράβο για την προσπάθεια .
xanthi basket

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου