Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018

Ανδρικό...η επιστροφή..

Καλησπέρα σας!

Αβάσιμες και φριχτές φήμες έχουν κυκλοφορήσει τελευταία, και ειδικά στην Ξάνθη, πως...έλειψα σε μερικούς-μερικούς και για αυτό είπα να επανέλθω. Έχοντας πάντα, και με χαρτί γιατρού πλέον, σώας τας φρένα, με πένα αιχμηρή, που δε σας αρέσει αλλά την γουστάρετε, και με πολλή διάθεση για χιούμορ θα δούμε τι είδαμε τις πρώτες 9 αγωνιστικές της ΕΚΑΣΑΜΑΘ και της Γ΄εθνικής*** για την ΑΜΘ.

Πατήστε το κουμπί να πάρουμε κλικ χο χο χο




Θα ξεκινήσουμε φυσικά με την ΕΚΑΣΑΜΑΘ (η γ εθνική πιο κάτω αλλά διαβάστε το τοπικό δε θα πάθετε τίποτα). Το πρωτάθλημα είναι "τρελό". Το είπαμε εξ αρχής και αυτό επιβεβαιώνεται κάθε Σαββατοκύριακο.

Με βάση τη βαθμολογία θα ξεκινήσουμε από κάτω προς τα πάνω. Ζητώ συγνώμη απο τους φίλους στη Καβάλα που δε θα πω πολλά για αυτούς καθότι είναι μακριά και η πληροφόρηση που έχουμε δεν  είναι τόσο μεγάλη.

Αγωνιστικές 8
Γκρουπ δυναμικότητας: Άγνωστα
Γκρουπ βαθμολογίας: 3

Βύρωνας, ΑΟΚ, Σουφλί, Χρυσούπολη φαίνεται να είναι η πιο αδύναμες ομάδες βάση βαθμολογικής κατάταξης. Μαζί τους θα μπορούσε να είναι ο Άθλος που λόγο των ποινών είναι αρκετά χαμηλά στη βαθμολογία και η Φιλία που δεν έχει βρει ακόμα τα πατήματά της και συνήθως αγωνίζεται με πολλές απουσίες στα εκτός έδρας.
Οι δυο τελευταίοι όσο περνάει ο καιρός θα δυναμώνουν και είναι δεδομένο πως και βαθμούς θα μαζέψουν και ζημιές θα κάνουν και πιο ψηλά θα σκαρφαλώσουν. Απλά θέλουν τον χρόνο τους.

Δημοκρίτειο, ΑΕΚ, Αγία Βαρβάρα αποτελούν τις μεσαίες σε κατάταξη ομάδες. Και εδώ όμως δεν έχει ξεκαθαρίσει η κατάσταση καθώς τόσο οι φοιτητές όσο και οι Κομοτηναίοι ενισχύθηκαν και θα παρουσιαστούν αλλαγμένοι στην συνέχεια. Η Αγία Βαρβάρα ειναι και αυτή φέτος "νέα" ομάδα, με νέο coach, νέα παιδιά και θέλει το χρόνο της. Κίνδυνος θάνατος ο Ρότσα όταν είναι στην μέρα του, πάντα επικίνδυνη στα Ποταμούδια θα ανέβει και αυτή σιγα-σιγα.
Οι 2 ομάδες της Κομοτηνής θέλουν χρόνο για διαφορετικόύς λόγους. Το Δημοκρίτειο έχει αλλάξει κατα 4/5 ενώ κάποιος απο εσάς το "μάτιαξε" και θυμίζει νοσοκομείο, χωρίς όμως να υπάρχει τραυματισμός που να σχετίζεται με το παρκέ!
Η ΑΕΚ θυμίζει άλλη ομάδα μετά τον υποβιβασμό αν και ο ερχομός του Άλεξ θα της δώσει τρομερή δύναμη στη ρακέτα και πολλές λύσεις.

Αρίων, Θύελλα, Εθνικός, Ολυμπιάδα, Αίαντας.

5 ομάδες- 4 θέσεις (Αν βάλεις και Δημοκρίτειο-ΑΕΚ μιλάμε για 7 ομάδες 4 θέσεις)

Ανταγωνισμός μεγάλος. Επίπεδο όχι τόσο υψηλό όπως πέρσι αλλά πολύ πολύ ανταγωνιστικό.

Αν έλεγε κάποιος στους "Γαλάτες" οτι θα βρίσκονται τόσο ψηλά μετά απο 8 αγωνιστικές και με μ.ο. ηλικίας τα 20 έτη πριν 2 χρόνια θα τον κρέμαγαν στην πλατεία του χωριού και θα τον κατηγορούσαν ως φαντασιόπληκτο! ΕΛΑ ΝΤΕ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ! Το έκαναν, και τώρα απολαμβάνουν. Keep up the good work Άγγελε!

"Αν βρώ ψηλό θα κάνω τρέλες" πρέπει να σκέφτεται ο Στέλιος ακόμα και στον ύπνο του. Τα υπόλοιπα τα έχει. Νέοι, ορεξάτοι, με σουτάκια και ένα εξαιρετικό "4" αποτελεί έναν από τους υποψηφίους για να βρεθούν στην τελική 4αδα του πρωταθλήματος. Η ήττα από τον Άθλο πάντως δείχνει αδυναμίες μα κυρίως κρατά την ομάδα προσγειωμένη.

Με τον coach Παπαδόπουλο να μένει στα προσηλωμένος στα αναπτυξιακά και να μην έχει και τους άνδρες στο κεφάλι  φαίνεται πως λειτούργησαν όλα θετικά. Νέοι, γυμνασμένοι, με προσθήκες από τις ακαδημίες θα είναι εκεί στο τέλος. Έχουν τον τρόπο.

Εκμεταλευόμενος το momentum παίζει ωραίο, στρωτό μπασκετάκι, χωρίς υπερβολές και με ουσία. Ο Αίαντας εχει την εμπειρία στους ψηλούς και την ζωντάνια στους κοντούς. Το θέμα είναι πόσο και αν θα παίζει ο Χασαν. Αν ο Χασάν παίζει ο αντίπαλος θα έχει θέματα. Βαρχαρίδης αξία. 

Με την εμπειρία που έχει η Ολυμπιάδα πρέπει να κάνει πορεία φέτος. Ψηλοί, σουτέρ, χρόνια στο κουρμπέτι, δικαιολογίες δεν υπάρχουν. Αν βρει χημεία και ρόλους τότε θα είναι σίγουρα στην 4αδα. 


Και τώρα στα της Γ'
***Ε όχι δα...υποσχέθηκα κάτι...
Κράξτε ελεύθερα, χρειάζεται να ξεσπάτε κάπου! 

1 σχόλιο:

  1. Ωραίος ο ψηλός... Διαφωνώ λίγο με τον άθλο που πληρώνει απλά τους μείον 4 βαθμιυς γιατί το 4 νίκες και 4 ήττες τον έφερναν στην εξάδα ...καλή αρχή και γερό στομάχι

    ΑπάντησηΔιαγραφή