Παρασκευή 3 Αυγούστου 2018

*ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟ* Μεταγραφές, ανανεώσεις και διορθώσεις ΕΚΑΣΑΜΑΘ 2018-2019

Ο καιρός περνάει, ο Αύγουστος ήρθε και οι ομάδες βάζουν τις τελευταίες πινελιές στο κάδρο της νέας σεζόν.

Πάμε όμως να δούμε τι συμβαίνει στο τοπικό πρωτάθλημα.



Θα ασχοληθούμε με τον Έβρο αυτή τη φορά, και τις ομάδες για τις οποίες δεν μιλήσαμε μέχρι τώρα.


Στην Ορεστιάδα η αναμονή συνεχίζεται. Με το καλό να βγουν τα αποτελέσματα των πανελλαδικών εξετάσεων ώστε να μπορέσουν να βρουν μια πιθανή δεξαμενή παιχτών. Ξέρουμε ότι τα πράγματα είναι δύσκολα αλλά ο κορμός υπάρχει και όσο αυτός δουλεύεται μόνο πρόοδο θα δεις.

Στην Αλεξανδρούπολη τώρα, η Ολυμπιάδα μπήκε φουριόζα στον Αύγουστο και ανακοίνωσε 9 ανανεώσεις. Πιο συγκεκριμένα ο προπονητής της ομάδας Παναγιώτης Τρούπος θα έχει στη διάθεσή του από το περσινό ρόστερ τους: Κανδύλη Γιώργο, Φυδανίδη Γιάννης, Δελχανίδη Σπύρος, Γιαμά Λουκά, Τσιφλίκογλου Μιχάλη, Γιαβρίδη Μιχάλη, Καραμπατζάκη Νίκο, Δρούμπαλη Δημήτρη, Βλουντάρτσικ Αλέκο, Χαλκιά Παναγιώτη, Καπερδανάκη Γιάννη, Γαλατά Απόστολο, Λιαλιάρη Στέργιο.
Σύμφωνα με το την επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας στο facebook τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν και οι μεταγραφές, όμως τα ραντάρ μας πιάσανε μια κίνηση ενίσχυσης αρκετά "δυναμική" που θα δώσεις επιλογές στον coach Τρούπο και έρχεται από τον οικείο νομό.




Σε ότι αφορά τον Εθνικό, τα νέα είναι ενθαρρυντικά καθώς η ομάδα παραμένει ίδια στο 100% ενώ έρχονται και 4 προσθήκες να δώσουν βάθος. Τo πετυχημένο μοντέλο του coach Τελούδη θα πρωταγωνιστήσει φέτος και δε θα μας κάνει καμία εντύπωση αν δούμε τον Εθνικό να φιγουράρει από την αρχή στα υψηλά πατώματα της βαθμολογίας, ακόμα υψηλότερα από πέρσι.
*ενημέρωση* : Με τον Πασσιά Αντώνη να αποτελεί την πρώτη μεταγραφή και τους Γεροκώστα Έκτορα, Αθανασιάδη Αντώνη, Μπόσμη Γιώργο, που έκανα πέρσι προπονήσεις με την ομάδα και κέρδισαν την εμπιστοσύνη, να παίρνουν την ευκαιρία και να βγάζουν δελτίο συνεχίζεται ο σχεδιασμός.



ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΛΛΑΓΗ

Στην διαδικασία της κλήρωσης στα γραφεία της ΕΚΑΣΑΜΑΘ, μπήκε στην κληρωτίδα ο Λεύκιππος Ξάνθης U20. Ελλείψη εκπροσώπου της ομάδας δεν διαπιστώθηκε εγκαίρως πως ο Λεύκιππος δεν δήλωσε συμμετοχή στο κύπελλο, αλλά η ομάδα που έπρεπε να κληρωθεί ήταν ο Α.Ο. Καβάλας. Φυσικά η διοργανώτρια εντόπισε το λάθος και φρόντισε άμεσα να το διορθώσει στο site της.

Ερωτηματικά μας προκαλεί η απουσία του πρωταθλητή Λεύκιππου τόσο από την κλήρωση των πρωταθλημάτων των υποδομών, όσο και από τον θεσμό του Κυπέλλου, που είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρίας να δούνε οι μικροί ηλικιακά παίχτες τι εστί ανδρικό.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου