Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018

Οι διεργασίες συνεχίζονται

Με το μεταγραφικό παζάρι στο πρώτο μέρος του να έχει ολοκληρωθεί και να περιμενουμε τώρα τους αποδεσμευμενους συνεχιζουμε το καλοκαίρι μας.




Αφού διαμαρτυρεστε, οι Ξανθιώτες, ας ξεκινήσουμε με εσάς.

Ασπίδα

Η υποβιβασμένοι από την Β' Εθνική Ασπίδα έχει δουλίτσα να κάνει για να επιστρέψει στην ανώτερη κατηγορία. Η φετινή Γ' θα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική και η Ασπίδα δεν έχει ανακοινώσει τίποτα μέχρι στιγμής. Μπορεί να ακούσαμε διάφορα ονόματα όμως δεν τελεσφόρησε κάποιο από αυτά. Έχει να ανταγωνιστεί τον πλούσιο και διατεθειμένο να ρίξει χρήμα και να φέρει παίχτες συμπολίτη οπότε το έργο της σε σχέση με το παρελθόν είναι ιδιαίτερα δύσκολο φέτος.

Λεύκιππος

Ανανεώσεις, μετεγγραφές, φήμες και κινήσεις που δείχνουν...άνοδο από τους πρωταθλητές της ΕΚΑΣΑΜΑΘ. Κουμπάνης, Χρήστου, Δώδος, Χατζηαντωνιου, Παλλακης, Στεργιου, Κάλφας, Νταβουλτζόπουλος και Σταματελος, Κυφωνιδης μας κάνουν 10. Η λογική θέλει άλλους 2. Ο αρχηγός ακόμα δεν ανανέωσε ενώ έχουν γίνει προτάσεις και συζητήσεις με πολλούς.

----Να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Οι φαντάροι όταν τους φέρνεις εσύ, και όχι ο Ελληνικός Στρατός, στην πόλη σου είναι εισαγόμενοι. Άποψη μου. Αν δεν σας αρέσει δε μπορώ να κάνω κάτι.-----

Ας φύγουμε όμως από την "έδρα" του site και ας πάμε σε αυτή του συντάκτη.

Και επειδή κάποιος παραπονέθηκε για τον ΓΑΣ. Το σκεπτικό, είναι το εξής: η Α.Ε.Κομοτηνής υποβιβάστηκε, και είναι πλέον στην ΕΚΑΣΑΜΑΘ, ο ΓΑΣ τώρα παίρνει παίχτες από την υποβιβασμένη ΑΕΚ σε μια Γ εθνική που φέτος θα είναι πιο σκληρή από την περσινή. Το πιάσατε ή οχι ακόμα; Ο Λεμονίδης θα δώσει μάχη σκληρή και παρά την επιστροφή του Λεμονίδη junior θα χρειαστεί και άλλες βοήθειες. Ζήτημα το τι θα κάνει ο Λεχούδης που ταυτόχρονα τρέχει τον Ηροδικο, ενώ φήμες θέλουν τον Χασαν Βελη στο Αίαντα πλέον(??!!).  Έχει μέταλλο ο ΓΑΣ όμως και προπονητή.

Η ΑΕΚ με τον Παπαδόπουλο στο τιμόνι έχει ήδη ανακοινώσει Μπανιώτη που επιστρέφει από τη Θεσσαλονίκη, Πασσαλίδη και Πίτατζη απο ΓΑΣ ενώ και ο μεγάλος περσινός χαμένος Καραγιώργος επανέρχεται. Σίγουρα θα δούμε τα πιτσιρίκια να παίζουνε σημαντικό ρόλο. Κάποιοι φοιτητές έχουν ήδη κλείσει αλλά δεν ανακοινώθηκε κάτι ακόμη. Περιμένουμε να δούμε.

Το Δημοκρίτειο έχασε πολλούς αλλά εξοπλίστηκε άμεσα από την δεξαμενή του. "Άσημοι" κατά βάση και ως γνωστών η ομάδα δεν ασχολείται με ονόματα παρά μόνο με παρουσία στο παρκέ. Στην αρχή θα είναι πιο δύσκολα τα πράγματα όμως ξέρουν πότε πρέπει να είναι έτοιμοι και θα είναι.



Θα επιστρέψουμε σύντομα με τους υπόλοιπους νομούς


2 σχόλια:

  1. Πρέπει να είναι άσχημο συναίσθημα να έχεις κάνει ότι μπορεις για να προκαλέσεις και να μην ανταποκρινεται κανένας πάντως. Να γραφεις ότι κατινια μπορείς και να μπαίνεις τις πρώτες μέρες με την ελπίδα οτι γίνεται χαμός στα σχόλια και να βλέπεις ένα μεγαλοπρεπεστατο 0! Αντε βρε σε λυπηθηκα και έκανα ένα σχόλιο για να ικανοποιήσεις τον ατελείωτο κομπλεξισμο σου. Γνωστη του μπάσκετ που μέχρι πέρσι δεν ήξερες τι χρώμα έχει η μπάλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστούμε πολύ που ασχολήθηκες με τις ομάδες της Ξάνθης.Φαντάζομαι θα σου ήταν πολύ δύσκολο αλλά είδες; Τα κατάφερες! Μπράβο και πάλι,άξιος, άξιος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή