Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Αστέρα κ. Μιχάλης Παράσχος

Το καλοκαίρι αναμένεται θερμό σε πολλούς τομείς. Και στην Καβάλα ήδη ξεκινήσανε οι διεργασίες με αφορμή την παραίτηση του Προέδρου του Αστέρα, κυρίου Μιχάλης Παράσχου.





Όπως διαβάζουμε στο επίσημο site της ομάδας:  Παραιτήθηκε κατά την διάρκεια της χθεσινής (σ.σ. 29/5) συνεδρίασης του ΔΣ ο Πρόεδρος του ΑΣΤΕΡΑ κ. Μιχάλης Παράσχου, αναφέροντας ότι είναι κάθετα αντίθετος με συμπεριφορές και ενέργειες που δεν συνάδουν με την φιλοσοφία του και τον προσανατολισμό του Συλλόγου.

Ενώ σήμερα στην σελίδα της ομάδας στο facebook είδαμε την παρακάτω ανακοίνωση:

Παραίτηση του Προέδρου του Αστέρα κου Μιχάλη Παράσχου
Το ΔΣ του Αστέρα ανακοινώνει τη παραίτηση του κου Μιχάλη Παράσχου από τη θέση του Προέδρου και του μέλους του ΔΣ.
Ο Μιχάλης Παράσχου κατά τη διάρκεια της θητείας του πρόσφερε από το χρόνο του, πολλές εργατοώρες για τον Αστέρα και ανέβασε επίπεδο το σύλλογο τόσο οργανωτικά όσο και επικοινωνιακά. Το Δ.Σ. τον στήριξε στις περισσότερες επιλογές του και αυτό αποδεικνύεται από τις αποφάσεις που λήφθηκαν είτε με απόλυτη (οι περισσότερες), είτε με συντριπτική πλειοψηφία.
Η δήλωση παραίτησης υποβλήθηκε στην τελευταία συνεδρίαση του ΔΣ για τους λόγους που αναφέρει ο ίδιος στην πρόσφατη ανάρτηση του στην σελίδα μας στο facebook.
Ο Αστέρας τιμά την προσφορά του και του εύχεται καλή συνέχεια. Οι δρόμοι μας δεν χώρισαν αφού παραμένει μέλος του συλλόγου και σίγουρα θα συναντηθούμε στα γήπεδα την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο να παλεύουμε για τη νίκη της ομάδας μας.
Το Δ.Σ. του Αστέρα μετά τις τελευταίες εξελίξεις εφαρμόζοντας αυτά που προβλέπονται από το καταστατικό του συλλόγου καλεί όλα τα μέλη αλλά και τους φίλους του Αστέρα σε έκτακτη Γενική Συνέλευση (ΓΣ). Η σύγκλιση της θα γίνει άμεσα σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί εντός των επόμενων ημερών και σα θέμα της θα έχει την εκλογή νέας διοίκησης.Μέσα από τις προβλεπόμενες διαδικασίες πιστεύουμε ότι η διοίκηση θα πλαισιωθεί και από νέους ανθρώπους με φρέσκιες ιδέες που θέλουν να προσφέρουν στον Αστέρα.
Παρακαλούμε όλες και όλους να συμμετάσχετε ενεργά τόσο στη ΓΣ, όσο και στην εκλογική διαδικασία γιατί εσείς είστε η δύναμη του Αστέρα!!!
για το Δ.Σ.
  ο γραμματέας            ο Α' Αντιπρόεδρος
   Νικολαίδης Βασίλης    Γιαμουρίδης Χαράλαμπος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου