Κυριακή 15 Απριλίου 2018

ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ-ΕΘΝΙΚΟΣ 76-49

Κάπως βαρύ τουλάχιστον για δύο δεκάλεπτα έπεσε το πασχαλινό αρνί στους παίκτες του ΛΕΥΚΙΠΠΟΥ.
Άλλαξε εικόνα στα επόμενα δύο και πήρε μια εύκολη νίκη με 76-49.
Ο ΕΘΝΙΚΟΣ που σε καμία περίπτωση δεν έχει το υλικό του αντιπάλου (ρακέτα) κατάφερε  και έβαλε δύσκολα στον πρωτοπόρο του ομίλου.
Ισοπαλία στο πρώτο δεκάλεπτο 13-13  μπροστά στο δεύτερο 29-32 (16-19).Στο τρίτο δεκάλεπτο φάνηκε η αδυναμία που έχει στους ψηλούς και βρέθηκε από το συν 3  στο μείον9 στην λήξη του τρίτου δεκαλέπτου 51-42. Παρότι είχε χάσει την διαφορά και βρέθηκε πίσω στο σκορ δεν σημαίνει ότι δεν πάλεψε. Τα τρίποντα που σημείωσε τον κράτησαν εν μέρει ζωντανό κάτι που δεν κατάφερε στο τέταρτο δεκάλεπτο. Σε αυτό το δεκάλεπτο ο ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ έπαιξε όπως ξέρει και καθάρισε το παιχνίδι. Προβλημάτισε ο γηπεδούχος με τα πολλά λάθη τις βιαστικές επιλογές στην επίθεση.Είπαμε μετά από διακοπή πάντα υπάρχει θέμα .Για τον ΛΕΥΚΙΠΠΟ μένουν δύο τυπικά παιχνίδια με ΑΙΑΝΤΑ εκτός και ΘΥΕΛΛΑ εντός και μετά θα περιμένει τον αντίπαλό του για την τετράδα. Για τον ΕΘΝΙΚΟ όλα τα λεφτά είναι το παιχνίδι εντός με ΦΙΛΙΑ και να περιμένει ήττα του ΑΙΑΝΤΑ από τον σημερινό του αντίπαλο ΛΕΥΚΙΠΠΟ και η τετράδα είναι δική του.








10 σχόλια:

  1. Με τον Ψάλτου τι γίνετε; Γιατί δεν παίζει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Περαστικά και γρήγορα να επιστρέψει υγιής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατρό δεν έχουν στην ομάδα, να τον γιατρέψει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έχει πως δεν έχει αλλά. ..ο Ψαλτου έχει τόσο σοβαρό πρόβλημα στη μέση όσο θα πάω και γω στο φεγγάρι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Dimitris Hatziantoniou εσυ μπορεις να μας ενημερώσεις αν ξερεις φυσικα τι γινετε; Εκτός κι αν δεν είναι στα πλαισια του ρεπορταζ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ δεν ξέρεις δηλαδή ή δεν θέλεις να γράψεις; ok διάβασε τότε http://www.thrakisports.gr/2018/04/18/ekasamath-aifnidiastiko-diazigio-tou-lefkippou-xanthis-ton-milan-psaltou/.

      Διαγραφή
    2. Λοιπόν διάβασα το άρθρο το οποίο κάνει λόγο για πληροφορίες από κάποιον παράγοντα της ομάδας χωρίς αναφορά στο όνομα.
      Το πιο σωστό είναι να βγει αυτός ο παράγοντας και να το επιβεβαιώσει ή να το διαψεύσει.
      Τώρα για μένα τις τελευταίες εβδομάδες απλά παρακολουθώ τα παιχνίδια . Ο λόγος οι πολλές υποχρεώσεις που δημιουργούνται την Άνοιξη. Όποιος με ξέρει καταλαβαίνει. Για τον λόγο αυτό δεν γνωρίζω και πολλά.

      Διαγραφή
  6. Ελα τρέλανε μας λίγο ακομη. Όλη η Ξάνθη το ξέρει εκτός από σένα! Παντού υπάρχει ένας μύθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΣΤΙΚΟΣ ΜΥΘΟΣ?
      ΑΡΓΩ ΣΧΕΤΙΚΆ ΑΛΛΆ ΈΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΆ .ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ .

      Διαγραφή