Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018

ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑ-ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ 61-67

Από το  τελικό σκορ το συμπέρασμα που μπορεί να βγει είναι πως ήταν μια δύσκολη νίκη για τον πρωτοπόρο του δεύτερου ομίλου.
Σε ένα μεγάλο βαθμό ήταν κάπως έτσι. Η ΣΑΝΤΑ στάθηκε πολύ σκληρή για να πεθάνει χτύπησε το παιχνίδι και έβαλε δύσκολα στον αντίπαλο.
Μόνο που αυτή τη φορά ο αντίπαλος ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ ήταν προετοιμασμένος. Και τι σημαίνει αυτό?







Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα για τον ΛΕΥΚΙΠΠΟ με πολλά προβλήματα τραυματισμούς και απουσίες . Και πόσο μάλλον όταν λίγο πριν την έναρξη οι δύο πυλώνες στην ρακέτα Σταμπουλής και Παλλάκης δεν ήταν και στα καλύτερά τους.
Η ΣΑΝΤΑ χτύπησε εκεί που ξέρει με τον Ρότσα από την περιφέρεια με 4/5 τρίποντα στο πρώτο μέρος και με έναν Μυτικόπουλο που φάνηκε να εκμεταλλεύεται τις αμυντικές αδυναμίες (βλέπε παραπάνω) στην ρακέτα του ΛΕΥΚΙΠΠΟΥ.
Ο τελευταίος πάλευε να βρει  μια ισορροπία  στο παιχνίδι του και κυρίως να αποκτήσει μια διάρκεια.
Υπήρχαν στιγμές που επιθετικά έδειχνε γιατί είναι η καλύτερη ομάδα στον όμιλο αλλά αμέσως έκανε παιδικά λάθη. Βοήθησε και λίγο η διαιτησία (τουλάχιστον 3 από τα πέντε φάουλ στον Κουμπάνη ήταν άστοχα) και δεν υπάρχε μια ηρεμία στην ομάδα. Αυτή τη σύγχιση εκμεταλευόταν η ΣΑΝΤΑ και έμενε  στο παιχνίδι. Όταν η διάρκεια σοβαρότητας του ΛΕΥΚΙΠΠΟΥ πέρασε το πεντάλεπτο η διαφορά έφτασε στους 12 πόντους  και κάπου εκεί είχε τελειώσει το παιχνίδι. Στο τελευταίο λεπτό ο προπονητής του ΛΕΥΚΙΠΠΟΥ έβαλε παιδιά από την παιδική ομάδα και κατά ένα περίεργο λόγο ο αντίπαλος δεν έδειξε την ανάλογη στάση σεβασμού. Φάνηκε κάπως σαν αγένεια στα μικρά παιδιά .
Για την ΣΑΝΤΑ ήταν ένα παιχνίδι που δεν είχε να χάσει τίποτα. Στην τελική κέρδισε σε εκτίμηση και έδειξε πως μπορεί περισσότερα.
Για τον ΛΕΥΚΙΠΠΟ ήταν η καλύτερη στιγμή να αποδείξουν οι παίκτες όταν υπάρχουν πολλά προβλήματα πως μπορούν να ανταποκριθουν σε κάθε πρόκληση. Και πιστεύω ότι κέρδισαν το στοίχημα.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου