Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017

Γ΄ΕΘΝΙΚΗ 26/11/2017

Για την 7η αγωνιστική η Γ΄Εθνική με τον ΓΣΕ  να είναι στην κορυφή τον ΓΑΣ  μια ανάσα πίσω . Η ΑΕΚ παλεύει με τα σίδερα και τέλος ο ΟΡΦΕΑΣ δείχνει αδύναμος να αντιδράσει .
Δείχνει τουλάχιστον αγωνιστικά καλύτερο το πρωτάθλημα φέτος.

 


Ο ΓΣΕ πήρε αυτό που ήθελε .Την νίκη έστω και δύσκολα .
Δηλώσεις για το παιχνίδι έκανε ο δικός μας Χάρης. ΕΔΩ
Πηγή.http://www.infobasket.gr
Την Κυριακή αντιμετωπίζει εκτός τον ΑΣΤΕΡΑ θεωρητικά ένας  αντίπαλος που μπορεί να κερδίσει αλλά πάντα χρειάζεται προσοχή. Για να γίνει πράξη ο στόχος της ανόδου τα κεφάλια μέσα και τα μυαλά στην θέση τους.
ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑ-ΑΙΑΣ
Το μεγάλο ερωτηματικό είναι η απόδοση του ΑΙΑΝΤΑ. Κέρδισε την  ΧΑΝΘ με 30 πόντους διαφορά ένω είχε κάποια πολύ άτυχα αποτελέσματα. Είναι απορίας αξίο το σκαμπανέβασμα της απόδοσής του.
Η βαθμολογική θέση δεν είναι μια καθαρή εικόνα της αξίας του.
Δεν είναι λίγοι εκείνοι που τον θεωρούν από τα φαβορί για την άνοδο ή μετά τις ατυχή αποτελέσματα που είχε από εκείνες τις ομάδες που θα παλέψουν μέχρι εσχάτων για την νίκη. Παίζει στην Χαλκιδική και θέλει νίκη για να παραμείνει κοντά στην κορυφή.
ΧΑΝΘ-ΑΕΚ
Η γηπεδούχος ομάδα δείχνει να θέλει άνοδο και φέτος είναι μάλλον δύσκολα από τώρα να ξεχωρίσουν οι 2-3 ομάδες της κορυφής. ΛΕρχεται από μια πολύ βαριά εκτός έδρας ήττα από τον ΑΙΑΝΤΑ και πρέπει να ισοφαρίσσει γρήγορα τις απώλειες.
Ανατροπές και εκπλήξεις υπάρχουν σε κάθε αγωνιστική και πολλά παιχνίδια κρίνονται κυριολεκτικά στην λήξη τους.
Για την ΑΕΚ είναι ένας Γολγοθάς και λίγα ελπίζει σε αυτήν την αναμέτρηση.Πήρε την προηγούμενη αγωνιστική μια σπουδαία νίκη με τον ΑΣΤΕΡΑ και πήρε πολύ βαθιές ανάσες.
Σε συνομιλία με παίκτη της ΑΕΚ πριν το παιχνίδι μου τόνισε την πολύ μεγάλη σημασία που είχε το παιχνίδι για την προσπάθεια που κάνουν και έδειχνε πως θα το κέρδιζαν με κάθε θυσία.Βγήκε αληθινός και μπράβο τους.

ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ-ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ
Τα τελευταία χρόνια όταν είναι στην Γ΄ΕΘνική ο ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ξεκινάει κάνοντας εκπληκτικές εμφανίσεις και βρίσκεται μονίμως στην κορυφή. Το σκηνικό αλλάζει στον δεύτερο γύρο με το ερώτημα να είναι εάν και φέτος θα έχουμε επανάληψη του σκηνικού.
Ο γηπεδούχος ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ θέλει άνοδο και το παιχνίδι αυτά θα αφήσει πίσω έναν από τους δύο διεκδικητές των πρώτων θέσεων.Με νίκη ο γηπεδούχος πιάνει στους 12 βαθμούς τον
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ.

ΓΑΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ
Όσο έχουν δυνάμεις ο παίκτες του ΛΕΜΟΝΙΔΗ θα είναι πολύ ψηλά στην κορυφή. Σε κάθε παιχνίδι βρίσκεται και άλλος παίκτης να αναλαμβάνει ηγετικό ρόλο και να δίνει νίκες στην ομάδα του.
Αν έχει διάρκεια θα μπορέσει να πλησιάσει τον στόχο της ανόδου.Αυτή τη φορά ο ΣΚΕΜΠΗΣ με ένα καλάθι σε μηδέν χρόνο του έδωσε την νίκη με τον ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ.
Είναι μια καλή ευκαιρία για άλλους δύο βαθμούς το παιχνίδι με τον Απόλλωνα που είναι μόλις ένα βαθμό πίσω του .Προβλέπεται μάχη σκληρή.

ΕΥΚΑΡΠΙΑ-ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ
Μάχη σωτηρίας για τον δεύτερο  και για την γηπεδούχο μια καλή ευκαιρία για να ξεφύγει από νωρίς από τα βάσανα! Δύο βαθμοί διαφοράς μεταξύ τους

ΜΕΝΤ-ΟΡΦΕΑΣ
Στην κορυφή μαζί με ΓΣΕ και ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ (από 11 βαθμούς) η ΜΕΝΤ θα έχει μια καλή ευκαιρία για ένα παιχνίδι προπόνηση περιμένοντας απώλειες από τους αντιπάλους της.
Για τον ΟΡΦΕΑ άλλη μία ήττα.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ  6ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Μαντουλίδης – Κένταυρος Καλ/τειας 71-59 Αίας Ευόσμου – ΧΑΝΘ 80-51 ΑΕ Κομοτηνής – Αστέρας Σίδνου  55-52 Ελευθερούπολη – Πολύγυρος 86-80 Μακεδονικός – ΓΑΣ Κομοτηνή 68-69 Ορφέας Ν. Σκοπού – Ευκαρπία 53-90 Απόλλων Καλαμαριάς – ΜΕΝΤ 66-68


 ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  1. ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ 11
  2. ΜΕΝΤ                    11
  3. ΓΣΕ                        11
  4. ΧΑΝΘ                    10
  5. ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ       10 
  6. ΓΑΣ                        10
  7. ΑΠΟΛΛΩΝ            9
  8. ΑΣΤΕΡΑΣ              9
  9. ΕΥΚΑΡΠΙΑ            9
  10. ΑΕΚ                       8
  11. ΑΙΑΣ                       8
  12. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑ  7
  13. ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ  7
  14. ΟΡΦΕΑΣ               6







   

   

   

   

   

   

   
ΜΕΝΤ – ΟΡΦΕΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου