Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017

Ένατη αγωνιστική Ανδρών 2/12/2017.

Ένατη αγωνιστική στο πρωτάθλημα ανδρών. Και το πρόγραμμα έχει πολύ σημαντικά παιχνίδια.με πιο σημαντικά το ΑΣΤΕΡΑΣ-ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ και ΑΙΑΝΤΑΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ.
Η ομάδα που έχει το ρεπό της αυτή την εβδομάδα είναι η ΘΥΕΛΛΑ.


ΣΟΥΦΛΙ-ΦΙΛΙΑ
Όσο ανταγωνιστικό να δείχνει ότι γίνεται το ΣΟΥΦΛΙ με την συνεχή του άνοδο στα τελευταία παιχνίδια πολύ δύσκολα θα αποφύγει την ήττα από την ΦΙΛΙΑ. Μπορεί η φιλοξενούμενη να είναι σε φάση "μαζεύω τα κομμάτια μου" αλλά τέτοια παιχνίδια μπορεί να τα κερδίζει εύκολα ή δύσκολα.
Εξάλλου έμεινε πίσω βαθμολογικά και πρέπει παιχνίδι με το παιχνίδι να μαζεύει την διαφορά.

ΑΡΙΩΝΑΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ
Μια καλή ευκαιρία για δύο βαθμούς για τον ΑΡΙΩΝΑ.Αλλά και μια καλή ευκαιρία για δοκιμές μιας και ο αντίπαλος προσφέρεται .Αν διατηρήσει την σοβαρότητά του ο ΑΡΙΩΝΑΣ και παίξει περισσότερο με λογική και ψυχραιμία στα παιχνίδια που ακολουθούν ο στόχος της τετράδας είναι εφικτός. Έχουν πάθος και όρεξη οι παίκτες του αλλά θέλουν λίγη δουλειά στο κομμάτι που είναι το πιο σημαντικό στα δύσκολα. Η διαχείρηση του χρόνου.
Για τον ΗΡΑΚΛΗ είναι ένα ακόμη παιχνίδι απόκτησης εμπειριών . Θέλει υπομονή και χρόνο για να έρθουν τα αποτελέσματα.

ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ-ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑ
Από τα πιο σίγουρα σε εξέλιξη παιχνίδια. Και το μυαλό θα είναι στην αναμέτρηση της Καβάλας μήπως και κάνει την έκπληξη ο ΑΣΤΕΡΑΣ. Η δουλειά που κάνει ο Στάθης θέλει το χρόνο της για να φανεί. Μετά τα μεγαλεία της Γ΄εθνικής στόχος θα πρέπει να είναι να συμπληρωθεί ένα σταθερό ρόστερ με παίκτες νέους που στην πορεία θα έχουν αποκτήσει εμπειρίες αγωνιστικές . Και όταν έρθει η ώρα θα μπορούνε να προβάλουν αξιώσεις. Μέχρι τότε χρειάζεται πολύ δουλειά και υπομονή και τα μυαλά στην θέση τους. Και αυτό γιατί η έπαρση κάνει κακό .Αλλά επίσης κακό κάνει και η βιασύνη για αποτελέσματα όταν δεν υπάρχει από πίσω καμία βάση.

ΕΘΝΙΚΟΣ-ΑΟΚ
Μετά την νίκη στο ντέρμπι της ΑΛΕΞ/ΛΗΣ ο ΕΘΝΙΚΟΣ έχει άλλη μια ευκαιρία για συλλογή ακόμη δύο πόντων. Η ομάδα του Στέλιου στην έδρα της τέτοια παιχνίδια μπορεί να τα πάρει σχετικά εύκολα.
Από την άλλη η ομάδα του Ν.Κ παλεύει με ότι έχει σε κάθε παιχνίδι. 

ΑΙΑΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ
Σε πολύ καλή κατάσταση ο ΑΙΑΝΤΑΣ .Από νίκη σε νίκη και βρίσκεται ψηλά βαθμολογικά.
Ο αντίπαλός του είναι στην ίδια κατάσταση και θα γίνει ένα σπουδαίο παιχνίδι .
 Όποια ομάδα κερδίσει βάζει πολύ καλές βάσεις για την συνέχεια. Η απουσια του Κανδύλη είναι εντονότατη και δίνει το πλεονέκτημα συν την έδρα στον ΑΙΑΝΤΑ.

ΑΣΤΕΡΑΣ-ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ
Μία από τις δύο ομάδες που μπορούν να βάλουν δύσκολα στην ομάδα της ΞΑΝΘΗΣ είναι ο ΑΣΤΕΡΑΣ. Μπορεί στο πρώτο παιχνίδι για τον θεσμό του κυπέλλου να κέρδισε με άνεση ο ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ αλλά υπάρχουν κάποια δεδομένα που έχουν αλλάξει ριζικά.
Σε εκείνο το παιχνίδι ο ΑΣΤΕΡΑΣ δεν μπήκε ποτέ στο παιχνίδι. Δεν ήταν ομάδα και ποτέ δεν αντιστάθηκε στην ορμή των παικτών του ΛΕΥΚΙΠΠΟΥ .Μοιραία και δίκαια ήρθε η ήττα με διαφορά.
Θα μπορούσε η διαφορά να ήταν μεγαλύτερη και αυτό ήταν ένα από τα σημεία αντιπαράθεσης μεταξύ των δύο προπονητών μετά το τέλος του παιχνιδιού.
Τώρα τα πράγματα δείχνουν διαφορετικά.
Ο  ΑΣΤΕΡΑΣ δείχνει να βρίσκει τα πατήματά του αλλά και ο ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ έχει ανεβάσει ακόμη περισσότερο τις στροφές.
Η διαφορά είναι εμφανής. Ανεβασμένες και οι δύο ομάδες αυτόματα μπορούμε να συμπεράνουμε ότι θα δούμε καλό παιχνίδι.
Και πρέπει να γίνει αυτό γιατί είναι δύο πολύ καλές ομάδες και αυτό πρέπει να το δείχνουν στο παρκέ οι παίκτες.
Και παλι αυτό σημαίνει πως το βάρος πρέπει να δοθεί στο αγωνιστικό μέρος και όχι σε διαμαρτυρίες ή οποιαδήποτε  προσπάθεια πρόκλησης έντασης. Είμαι σαφέστατος γιατί η παραφιλολογία είναι στα φόρτε της τελευταία.
Στα υπέρ του ΑΣΤΕΡΑ το ότι παίζει εντός έδρας και με λυμένα προβλήματα Θα δείξει τα δόντια του.
Πιστεύω ότι υπάρχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας υπέρ του ΛΕΥΚΙΠΠΟΥ και αν δείξει χαρακτήρα που πρέπει να έχει μια ομάδα που θέλει να πρωταγωνιστήσει ένα αποτέλεσμα υπάρχει.

Πολύ άστοχος ο σχολιασμός στο FB της ομάδας πως δόθηκε χρόνο σε όλους τους παίκτες ??????

Συνέντευξη έδωσε ο προπονητής του ΑΣΤΕΡΑ Λ.Μαγιάνης σε τοπικό ραδιόφωνο της Καβάλας.
Σε γενικές γραμμές δήλωσε πωε ξεκίνησε με πολλά προβλήματα η ομάδα του (βλέπε-Αθανασιάδης)η απειρία  των παικτών και οι τραυματισμοί είναι οι λόγοι που είναι πίσω στην βαθμολογία. Πιστεύει ότι η ανάκαμψη ήρθε και αργότερα με την επανένταξη όλων η ομάδα θα μπορέσει να καταφέρει τον στόχο της εισόδου στην τετράδα.

          ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΑΣΤΕΡΑΣ-ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ
ΣΟΥΦΛΙ-ΦΙΛΙΑ
ΑΡΙΩΝ-ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ-ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑ
ΕΘΝΙΚΟΣ-ΑΟΚ
ΑΙΑΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ
ΡΕΠΟ-ΘΥΕΛΛΑ


AS

9 σχόλια:

  1. Πολύ άστοχος ο σχολιασμός στο FB της ομάδας πως δόθηκε χρόνο σε όλους τους παίκτες ??????
    Τι ακριβώς υποννοείς με το σχόλιο αυτό?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υποθέτω πως είσαι ο αναρτών στο ΦΒ . Πιστεύω ότι σε τέτοια παιχνίδια με ομάδες πολύ αδύναμες ο χρόνος συμμετοχής των υπολοίπων έπρεπε να είναι πολύ μεγαλύτερος. Αν δεν πάιξουν σε αυτά τα παιχνίδια τότε πότε?????

      Διαγραφή
  2. Προφανώς οι υπόλοιποι δεν είναι ακόμα έτοιμοι για περισσότερο χρόνο συμμετοχής ή είναι ανεπαρκείς. Άλλωστε με τα αποτελέσματα της ομάδας δεν νομίζω ότι δικαιούται κανένας να μιλάει για περισσότερη συμμετοχή. Παίζουν αυτοί που αξίζουν και δουλεύουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μετά τα σημερινά αποτελέσματα φαίνεται ποιοί αξίζουν να παίζουν και δουλεύουν. Μάλλον είσαι ο προπονητής και δικαιολογείς τον εαυτό σου. Αλλά την ήττα από τον ΑΣΤΕΡΑ πως την δικαιολογείς??

      Διαγραφή
    2. έφταιγαν τα πέταλα

      Διαγραφή
  3. Να παίξεις 40 λεπτά απέναντι στο Σουφλί οκ...40 λεπτά απέναντι στο Δημοκριτειο μπορείς;;

    Γελάνε όλοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι κρίμα σε παιχνίδια 40 πόντων να μην παίζουν αρκετά όλα τα παιδιά. Αν δεν παίζουν και σε αυτά τα ματς τότε τι τα έχεις στην ομάδα; Για να συμπληρώνουν την προπόνηση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανεπαρκείς παίκτες ή ανεπαρκές κόουτς; ερώτηση για την ανάρτηση 1Δεκεμβριου 2017 4:00μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή