Κυριακή 7 Μαΐου 2017

ΡΟΥΠΕΛ-ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ 81-78

Δύο λεπτά στο 4ο δεκάλεπτο  μπροστά ο ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ 49-55 το σκορ......
Σε τρίτο μεταξύ τους παιχνίδι θα λύσουν τις διαφορές τους τελικά οι δύο ομάδες μετά την επικράτηση του ΡΟΥΠΕΛ στο Σιδηροκαστρο με 81-78.

Το  ρεπορτάζ του αγώνα.

"Ένα πολύ δυνατό παιχνίδι από κάθε πλευρά με ευθύνη  των διαιτητών που "άφησαν" το σκληρό παιχνίδι. Μια ελαφρά συνεχής προ πορεία στο σκορ για τον ΛΕΥΚΙΠΠΟ μέχρι τα μέσα του τετάρτου δεκαλέπτου. Είχε πιο πολλές επιλογές από τον αντίπαλο που στηρίχθηκε και πάλι σε λίγους βασικούς και αναντικατάστατους παίκτες. Το πλεονέκτημα αυτό του ΛΕΥΚΙΠΠΟΥ όμως δεν είχε τα αναμενόμενα αποτελέσματα γιατί τα πολλά λάθη επέτρεπαν στον αντίπαλο να είναι ζωντανός στην διεκδίκηση της νίκης.
Στο τέταρτο δεκάλεπτο η αγωνία και η ένταση είχε φτάσει στο απόλυτο γιατί ο γηπεδούχος δεν είχε πολλά περιθώρια. Έπρεπε να εκμεταλλευθεί κάθε ευκαιρία που του δινόταν και αυτό έκανε .
Ο φιλοξενούμενος "φρόντισε" να τον βοηθήσει και τελικά να χάσει ένα δικό του παιχνίδι.
Στα δύσκολα το ΡΟΥΠΕΛ φάνηκε πιο ψυχωμένο έπαιξε σαν να μην υπάρχει αύριο και έστειλε την πρόκριση στο τελευταίο παιχνίδι στην ΞΑΝΘΗ .
Κουμπάνης Σταμουλής και Τσίλογλου ήταν από τους καλύτερους για τον ΛΕΥΚΙΠΠΟ ενώ καθοριστικότατοι ήταν και οι 24 πόντοι του Μίλαν Ψάλτου"
Για το xanthibasket ΑΧ.

1 σχόλιο:

  1. Το παιχνίδι διεξήχθη στην Ηράκλεια και όχι στο Σιδηρόκαστρο (φυσική έδρα του Ρούπελ) καθώς στο γήπεδο του Σιδ/στρου είχαν αγώνες μπάντμιντον (παγκόσμιο τουρνουά).

    ΑπάντησηΔιαγραφή