Πέμπτη 4 Μαΐου 2017

ΑΝΔΡΩΝ 2η σειρά

Υπάρχει μια βεβαιότητα για τα μισά παιχνίδια (δύο) και μια ανοιχτή διαδικασία για τα υπόλοιπα  δύο.
Η βεβαιότητα που βγαίνει από τα αποτελέσματα της πρώτης σειράς δείχνει ότι ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ και ΓΣΕ δεν θα έχουν πρόβλημα να κάνουν το 2-0 .
Για τις αναμετρήσεις ΦΙΛΙΑ-ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ και ΡΟΥΠΕΛ-ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ  όλα είναι ανοιχτά.
Τόσο ο ΓΣΕ που θα παίξει στις ΦΕΡΡΕΣ με την ΘΥΕΛΛΑ όσο και το ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ που παίζει με τον  ΑΟΣ μάλλον θα κάνουν το 2-0 και θα περιμένουν τον νέο αντίπαλο .
ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ και ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ μπορεί να έκαναν το 1-0  αλλά στις έδρες των αντιπάλων ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ και ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ δεν θα  είναι εύκολη υπόθεση η δεύτερη νίκη.

                                                                ΘΥΕΛΛΑ-ΓΣΕ
Με επίκλιση θαύματος μοιάζει η προσδοκία νίκης της ΘΥΕΛΛΑΣ.
Έχασε με μεγάλη διαφορά αλλά η διαφορά σε αυτά τα παιχνίδια δεν έχει καμιά σημασία. Και με μισό πόντο νίκη είναι νίκη. Έχει και την διακιολογία πως ήταν ουσιαστικά με επτά πάικτες και είχαν πέραν της εμπειρίας του αντιπάλου την μέχρι εκνευρισμού ευστοχία του.
Πάντως είναι καλό μια ομάδα να μην χάνει τις ελπίδες της και να παλεύει μέχρι τέλους.
ΑΟΣ-ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ
Και εδώ χρειάζεται θαύμα για να γίνει η ανατροπή. Η διαφορά είναι μεγάλη .
ΡΟΥΠΕΛ-ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ
Την πιο δύσκολη αποστολή φαίνεται σύμφωνα με το αποτέλεσμα του πρώτου παιχνιδιού να την έχει ο ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ . Κέρδισε με διαφορά 4ων πόντων και σίγουρα ο αντίπαλος ΡΟΥΠΕΛ θα νιώθει ότι εντός έδρας μπορεί να κερδίσει.
Η άποψη μου είναι πως είναι καθαρά θέμα ΛΕΥΚΙΠΠΟΥ το ποιός θα κερδίσει.
Το ΡΟΥΠΕΛ κατ εμέ έδειξε όλα του τα χαρτιά. Έπαιξε όπως ξέρει και όπως μπορεί και κατάφερε να φτάσει μέχρι την πηγή χωρίς να πιει νερό.
Έχει καλούς παίκτες αλλά καθόλου βοήθειες από τον πάγκο. Αντίθετα ο ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ έχει περισσότερες επιλογές και λύσεις μόνο που δεν έδειξε για άλλο ένα παιχνίδι τις αρετές του.
Στα μικρά διαστήματα που έπαιξε μπάσκετ "συνεργασίας"  η διαφορά εντός γηπέδου ήταν κάτι παραπάνω από ορατή. Για άλλη μία φορά το πρόβλημα ήταν η διάρκεια στο ομαδικό παιχνίδι.
Στα αρνητικά του και τα κακά ποσοστά από βασικές του μονάδες. Αν όλα αυτά έχουν λυθεί η νίκη σίγουρα θα γείρει περισσότερο υπέρ του.
Αν όχι όλα θα κριθούν την επόμενη Τετάρτη στο τρίτο παιχνίδι.
ΦΙΛΙΑ-ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ
Τα ίδια χωρίς  πολλές παραλλαγές με μόνη διαφορά πως ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ φαίνεται να κέρδισε πιο εύκολα την ΦΙΛΙΑ ισχύουν και εδώ.
Η ΦΙΛΙΑ έχει μια μεγάλη ευκαιρία να κάνει το 1-1  και να πάει την Τετάρτη στην ΔΡΑΜΑ και να διεκδικήσει την δεύτερη νίκη. Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ θέλει να τελειώσει με την σειρά του γρήγορα για να μην παίξει ακόμη ένα παιχνίδι για να πάρει ανάσες για το Φ4  που ακολουθεί.
Πρόβλεψη δύσκολα να γίνει γιατί στην έδρα της η ΦΙΛΙΑ είναι πολύ σκληρή ομάδα και σίγουρα οι παίκτες της δεν θέλουν να τελειώσει με ήττα εντός έδρας η χρονιά. Η όρεξή τους και η μαχητικότητά τους απέναντι στην εμπειρία του ΑΠΟΛΛΩΝΑ.


4 σχόλια:

  1. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΕΣ ΣΕΡΡΕΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΕΓΙΝΕ ΕΝΑ ΘΑΥΜΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ένα θαύμα με τις ευλογίες του κ.κ. Δημάδη. Τέτοια θαύματα να τα χαίρεστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παλι κάποιος τρίτος φταίει για την ήττα των φοιτητών...;;;; Τόση αδικία δεν αντέχεται...!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θαύμα ήταν που έφυγαν περπατώντας οι παίκτες του Δημοκριτείου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή