Τρίτη 9 Μαΐου 2017

ΑΝΔΡΩΝ Β΄ΦΑΣΗ 13-14/05/2017

Φυσικά όλοι γνωρίζεται τις εξελίξεις με την μετακίνηση σε άλλες θέσεις στην ακαδημία  του προπονητικού διδύμου (Ανδρικής ομάδας) από τον ΛΕΥΚΙΠΠΟ.
 Ήταν μια απόφαση του Δ.Σ ομόφωνη*  και το μόνο που έχω να πω πως δεν έπρεπε να γίνει την στιγμή αυτή . Αυτοί είναι όμως υπεύθυνοι των αποφάσεων και αυτοί προφανώς αναλαμβάνουν και τις ευθύνες.

 *(Μερικές διορθώσεις μετά από διασταύρωση πληροφοριών)
 
Το ξεκαθάρισμα σε τρία από τα τέσσερα παιχνίδια θα γίνει το επόμενο ΣΚ 13-14/5/2017.
Τότε θα ξέρουμε τα τελικά ζευγάρια και ποιες ομάδες θα διεκδικήσουν μαζί με τον ΓΣΕ που έκανε το 2-0 την άνοδο στην Γ΄Εθνική κατηγορία.
Μια κατηγορία που την χρονιά που έρχεται θα έχει λιγότερες ομάδες από την περιοχή μας μιας και φαίνεται ότι τελικά οι ΙΚΑΡΟΙ θα ανέβουν κατηγορία (Β΄) και σίγουρα η ΣΑΝΤΑ θα αγωνίζεται στο τοπικό με ένα μεγάλο ερωτηματικό για τον ΑΣΤΕΡΑ. ΓΑΣ και ΑΕΚ μαζί με ΟΡΦΕΑ συν τον πρωταθλητή ΕΚΑΣΑΜΑΘ.


ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ-ΦΙΛΙΑ  
Την Κυριακή στις 04,00μμ ο νικητής κάνει το 2-1  και θα αντιμετωπίσει τον νικητή από το ζευγάρι ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ-ΑΟΣ.
Μπορεί από την αρχή να έδειχνε ότι ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ θα είναι το φαβορί αλλά πολλοί εξωαγωνιστικοί λόγοι δεν το επιβεβαίωσαν και με την νίκη της η ΦΙΛΙΑ αλλά και την πολύ καλή παρουσία της στο πρώτο παιχνίδι έδειξε ότι μπορεί να πάρει αυτή τη νίκη πρόκριση στο Φ4.
Μπορεί στα δύο πρώτα παιχνίδια η έδρα να είναι ατού για τον γηπεδούχο αλλά στο τρίτο παιχνίδι κάτι τέτοιο μικρή σημασία έχει πόσο μάλλον που ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ δεν έχτισε ακόμη "έδρα".
ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ-ΑΟΣ
Γράφτηκαν πολλά για το δεύτερο παιχνίδι και με τα όσα έγιναν όλη τη χρονιά επιτρέψτε μου να καταθέσω μια σκέψη άποψη που συζητήθηκε αρκετά και έχει να κάνει με την διαιτησία .
Κοινή παραδοχή  αποτελεί πως "Μόνο" οι διαιτητές  του συνδέσμου Καβάλας - Δράμας τιμούν την ιδιότητά τους. Σε κάθε άλλη περιοχή γίνονται κυριολεκτικά λάθη!!! και όργια.
Αυτά για κάτι που το βλέπουμε καθημερινά.
Εκτός απροόπτου η ομάδα των φοιτητών θα πάρει την νίκη πρόκριση.
Και αυτό γιατί το κλίμα που διαμορφώθηκε τους πείσμωσε σε πολύ μεγάλο βαθμό.
Θες η απειρία το πάθος η έλλειψη γνώση από παιχνίδια τοπικού πρωταθλήματος ( ξύλο και δυνατές επαφές) με την πρόκριση να πηγαίνει σε τρίτο  παιχνίδι  .
 Θα συμφωνήσω με το σχόλιο που λέει πως όλος αυτός ο ντόρος τελικά δείχνει το μεγάλο ενδιαφέρον που απόκτησε η κατηγορία . Από την πλευρά μου στατιστικά βάσει ανάγνωσης ανά άρθρο σας ενημερώνω ότι τα άρθρα για τα τοπικά παιχνίδια έχουν τριπλάσια αναγνωσιμότητα  από αυτά της Γ΄ και Β΄εθνικής κατηγορίας.

Και η σειρά των παιχνιδιών κλέινει με το παιχνίδι 

ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ-ΡΟΥΠΕΛ 
Σαν  πρόβλεψη  για το ποιος θα περάσει από τα δύο προηγούμενα παιχνίδια θα έλεγα πως θα είναι αυτός που θα κάνει τα λιγότερα λάθη στα τελευταία 3 λεπτά όταν η πίεση και η κούραση θα έχουν βαρύνει μυαλό και πόδια.
Και  στα δύο παιχνίδια το τελικό αποτέλεσμα ήταν προϊόν διαχείρισης των τελευταίων λεπτών.
Στο πρώτο ο ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ έδειξε χαρακτήρα και πιο πολλές αντοχές (πάγκος με καλύτερες επιλογές) και στο δεύτερο παιχνίδι το τελικό αποτέλεσμα κρίθηκε από τα κούραση και τα λάθη που έφερε αυτή.
Ένας καλός και προσγειωμένος ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ θα πάρει την νίκη πρόκριση και αυτό γιατί το ρόστερ του ΡΟΥΠΕΛ που είναι εξαιρετικό ,  είναι όμως μετρημένο  στα δάχτυλα του ενός χεριού.
Ο νικητής θα έχει το πιο δύσκολο έργο στο Φ4. Θα αντιμετωπίσει τον ΓΣΕ που πιο ξεκούραστος είναι  και η πιο δυνατή ομάδα του πρωταθλήματος και σίγουρα  θα χρειαστεί τεράστια προσπάθεια για την υπέρβαση.
Και ευτυχώς που το μπάσκετ είναι παιχνίδι που έχει μέσα του το στοιχείο της υπέρβασης και το κάνει τόσο ενδιαφέρον.


3 σχόλια:

  1. Τα πάνω κάτω έγιναν όλα μετά τις τελευταίες εξελίξεις σε ομάδες που έχουν στόχο το final4!!! Σε μια από αυτές ο προπονητής-πρόεδρος-χορηγός-Γενικός Αρχηγός-Ταμειας έδιωξε με άσχημο τρόπο τον καλύτερο της ομάδας και σε άλλη εκδιώχθηκε το προπονητικό team ίσως γιατί έκανε ή δεν έκανε τα γούστα κάποιων... Μετά από αυτές τις εξελίξεις αλλάζουν πολύ οι ισορροπίες...!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σαν δεν ντρέπονται. Τόση ασέβεια και τόση αλλαζονία. Ο ένας πιο άσχετος από τον άλλον και όλοι γλείφουν μπας και βγάλουν κανένα μεροκαματάκι ή κανένα μπλουζάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ήταν μια απόφαση του Δ.Σ ομόφωνη
    Αρχηγού παρόντος πάσα αρχή παυσάτω !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή