Κυριακή, 9 Απριλίου 2017

ANΔΡΩΝ Αποτελέσματα 3/4/2017

 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΘΥΕΛΛΑ-ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 68-44
ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ-ΠΑΝΘΗΡΕΣ 57-76
ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ-ΑΙΑΣ  66-53
ΑΡΙΩΝΑΣ-ΣΟΥΦΛΙ 20-0
ΦΙΛΙΑ-ΗΡΑΚΛΗΣ 20-0 

Μια στροφή πριν το τέλος μια μέρα νωρίτερα από τον τελικό κυπέλλου μεταξύ ΓΣΕ και ΛΕΥΚΙΠΠΟΥ που βρήκε νικητή τον πρώτο να μένει ανοιχτό μόνο το ποιά ομάδα μεταξύ ΘΥΕΛΛΑΣ και ΑΡΙΩΝΑ θα καταλάβει την τέταρτη θέση. ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ ,ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ και  ΦΙΛΙΑ είναι οι τρεις πρώτοι και θα ξέρουμε την τελευταία αγωνιστική τον τέταρτο.
ΘΥΕΛΛΑ και ΑΡΙΩΝΑΣ πήραν τους δύο βαθμούς με την πρώτη να κερδίζει τον ΣΠΑΡΤΑΚΟ και τον δεύτερο (ΑΡΙΩΝΑΣ) να παίρνει στα χαρτιά το δικό του παιχνίδι.
Δύο ξεκούραστους πόντους και για την ΦΙΛΙΑ. Στα υπόλοιπα παιχνίδια ξεχωρίζει η εκτός έδρας νίκη των ΠΑΝΘΗΡΩΝ. Την αγωνιστική αυτή θα κλείσει το παιχνίδι ΕΘΝΙΚΟΣ-ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ.
ΘΥΕΛΛΑ-ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Σχόλιο.
 ΜΙΑ ΑΝΕΤΗ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΝΙΚΗ ΜΕ 68-44 ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΔΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ.ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΧΡΟΝΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.Η ΝΙΚΗ ΑΦΙΕΡΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΗ ΜΑΣ ΞΕΝΟ ΒΑΓΓΕΛΗ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΕ ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ. ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ:18-7,16-15,16-12,18-10 ΓΑΣ ΘΥΕΛΛΑ ΦΕΡΩΝ: ΡΑΛΛΗΣ 2,ΞΕΝΟΣ 11(3),ΔΑΠΟΥΔΑΝΗΣ 4,ΔΑΒΟΥΔΑΝΗΣ 12(2),ΜΠΙΡΙΝΤΖΗΣ 14,ΜΟΚΑΛΗΣ 2,ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ 4,ΜΑΡΑΓΚΟΣ 4,ΣΟΝΩΒΙΔΗΣ 6,ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΗΣ,ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ,ΤΣΙΤΣΙΚΛΗΣ 9

 Ευχαριστήρια επιστολή από ΘΥΕΛΛΑ.
Ο ΓΑΣ ΘΥΕΛΛΑ ΦΕΡΩΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΗ ΞΕΝΟ ΒΑΓΓΕΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ 2016-2017 ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΥΧΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ.

Σχόλιο από τον συνεργάτη ST.PAN

Στην Κομοτηνή κουμάντο κάνουν οι...φοιτητές

Με το μυαλό στις διακοπές και τα play-off οι φοιτητές δε δυσκολεύτηκαν να νικήσουν τον συμπολίτη Αίαντα και να κάνουν το 2/2 απέναντι του. Ένα παιχνίδι με περισσότερο ξύλο παρά μπάσκετ με τον προπονητή-παίχτη του Αίαντα να κάνει τα δικά του. Αρκετός κόσμο στο γήπεδο παρά το γεγονός ότι οι φοιτητές έχουν φύγει για τις ιδιαίτερες πατρίδες τους.
Στα αμιγώς αγωνιστικά το Δημοκρίτειο μπήκε δυνατά πήρε από την αρχή ένα προβάδισμα 6 πόντων και δεν  έδωσε δικαιώματα και περιθώρια για πολλά πολλά με το πρώτο δεκάλεπτο να ολοκληρώνεται 17-11. Στο ίδιο τέμπο και το δεύτερο με το ημίχρονο να κλείνει στο 30-23.  Στο δεύτερο μέρος δεν άλλαξε κάτι, η διαφορά ανέβηκε μέχρι και τους 18 πόντους με το τελικό αποτέλεσμα 66-53.
Πολλά τα παράπονα στο πρόσωπο του δεύτερου διαιτητή και από τις δύο ομάδες.

Aπο την Κομοτηνη για το xanthibasket.blogspot.gr ST.PAN

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου