Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017

ΚΟΠΗ ΤΗ ΠΙΤΑ Είναι η πρώτη φορά??

Πρώτη χρονιά ύπαρξης πρώτη κοπή πίτας.
Για τον ΛΕΥΚΙΠΠΟ ο λόγος και τον ευχαριστώ για την τιμή που μου έκανε να παραβρεθώ στην
ωραία του γιορτή.
Κάθε αρχή και δύσκολη λένε αλλά φαίνεται πως η αρχή για τον ΛΕΥΚΙΠΠΟ είναι πολύ καλή.
Έβαλε στόχους είναι μέσα σε αυτούς κατάφερε να μαζέψει πολλά παιδιά που σίγουρα στο μέλλον θα είναι η δική του υποδομή και πηγή στελέχωσης των αγωνιστικών του τμημάτων.


Και πως να μην είναι όταν η ανδρική του ομάδα την προηγούμενη μέρα κέρδισε το δεύτερο σερί ντέρμπι και έμεινε μόνη στην κορυφή.
Πως να μην είναι όταν έχει καταφέρει να μαζέψει και καλό ανθρώπινο υλικό ως συνεργάτες και χορηγούς.
ΤΕΟ με γραβατα !!!!
Την όλη εκδήλωση προλόγισαν τα στελέχη του ΛΕΥΚΙΠΠΟΥ που τόνισαν ποια είναι η φιλοσοφία τους τι θέλουν να περάσουν σε γονείς και κυρίως στα παιδιά τι οραματίζονται και με ποιο τρόπο θα το επιτύχουν.
Έγινε παρουσίαση σε πιο επιστημονικό επίπεδο πολλών παραμέτρων όπως η εισήγηση του  Χ"ΝΙΚΟΛΑΟΥ καθηγητή ΤΕΦΑ ΔΠΘ του διαιτολόγου και παίκτη της ομάδας Θ,Σταμπουλή καθώς και τον χορηγών της ομάδας .
ΣΑΒΒΙΔΗΣ Μ
Από τον πρώτο που δραστηριοποιείται στον χώρο της ασφάλισης δόθηκε έμφαση στην εξασφάλιση παικτών και γονιών σε περίπτωση τραυματισμών και αποκατάστασής τους και από τον δεύτερο που ασχολείται στον τομέα των κατασκηνώσεων οι παροχές της κατασκήνωσης κατά την διάρκεια του καλοκαιριού.
Δυναμικό το μπάσιμο και σε αυτόν τον τομέα για τον ΛΕΥΚΙΠΠΟ που δείχνει πως ξέρει τους κανόνες της αγοράς.
Τέλος το κλείσιμο και κοπής της πίτας έγινε από τον πρόεδρο της ομάδας που τόνισε πως στόχος είναι να παίζουν τα παιδιά μπάσκετ όσο μπορούν και η ομάδα θα είναι πάντα δίπλα τους γιατί αυτός είναι εντέλει ο στόχος της ακαδημίας να δίνει ευκαιρίες στα νέα παιδιά.
Χρειάζεται τόνισε υπομονή για να αρχίσουν να αποδίδουν καρπούς οι προσπάθειες και πως η συνολική αποτίμηση στον ένα χρόνο λειτουργίας είναι πέρα από κάθε προσδοκία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου