Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

ΚΥΠΕΛΛΟ ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ 25/3/2017


ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ-ΡΟΥΠΕΛ  68-57


Το παιχνίδι δεν ήταν τίποτα το ιδιαίτερο ο Λεύκιππος είχε το πάνω χέρι καθ' όλη την διάρκεια του αγώνα. Το Ρούπελ ήταν ανοργάνωτο χωρίς βάθος παικτών και ποιότητα. Απουσίες για το ΡΟΥΠΕΛ αλλά και από την πλευρά του ο ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ είχε την δική του μεγάλη απουσία αυτή του Μίλαν Ψάλτου. Μια διαφορετική ομάδα εντός του παρκέ .

 

Στην πρώτη περίοδο ήταν καλύτερος με ποιο εύστοχο παίκτη τον Κουτσογιάννη 2/3 από την γραμμή του τριπόντου.Σχετικά γρήγορα έκανε τα πέντε φάουλ ο ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ στην πρώτη περίοδο δίνοντας το δικαίωμα για βολές στο ΡΟΥΠΕΛ . Κάτι όμως που πέρασε ανεκμετάλλευτο για την ομάδα των ΣΕΡΡΩΝ.  Σκορ 10-17
Δεύτερη περίοδος .
Μεγάλη αστοχία και για τις δύο ομάδες  με  το σκορ να είναι στο 6.33 14-18 .Μετά από αυτό το διάλειμμα η ομάδα του ΛΕΥΚΙΠΠΟΥ ανέβασε ταχύτητα και αύξησε τη διαφορά μέχρι το τέλος του δεκαλέπτου .Η διάφορα ποιότητας των παικτών στο γήπεδο ηταν εμφανής.  
Τέλος ημιχρόνου 19-30

Τρίτη περίοδος κακό ξεκίνημα πάλι για τον ΛΕΥΚΙΠΠΟ με το ΡΟΥΠΕΛ να ανεβάζει στροφές και να μειώνει στα μισα΄της περιόδου σε 29-34  με επιμέρους σκορ 10-4 .
Στο 4.30 του δεκάλεπτου ο διατρητής υπόδειξε τεχνική ποινή  στην ομάδα του Ρούπελ. Βρήκε την ευκαιρία η ομάδα της ΞΑΝΘΗΣ και αύξησε πάλι την διαφορά στους 12 ποντους . 
Τέλος δεκάλεπτου 31-43

Στην Τετάρτη περίοδο το Ρούπελ ξεκίνησε δυναμικά και στα πρώτα δυο λεπτά μείωσε  σε 38-43. 
Το παιχνίδι πήγαινε πόντο-πόντο με τον Δαλαγκοζα(8) να προσπαθεί περισσότερο για την ομάδα του 3.32  ο Κουμπανης ευστόχησε σε 2/2. 46-50
 Ο Κουμπάνης ηγήθηκε της ομάδας του και  η διάφορα έφτασε στους 11 (49-60).
Ο Στασας (Ρούπελ) στο τελευταίο λεπτό πέτυχε ένα τρίποντο για να μειώσει  σε 52-60 και ακριβώς στην επόμενη φάση του αγώνα  αποβλήθηκε με 5ο φάουλ.
Τελικό σκορ 57-68.
Σε γενικές γραμμές ο ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ πήρε δίκαια την νίκη . Ποιοτικότερη ομάδα χωρίς να έχει στις τάξεις του τον πρώτο σκόρερ της ομάδας. Παρόλα αυτά οι παίκτες του έδειξαν πως μπορούν στα δύσκολα χωρίς αυτόν και έτσι στην πρώτη χρονιά τους στο πρωτάθλημα και ως ομάδα είναι στον τελικό του κυπέλλου όπου εκεί τους περιμένει ο ΓΣΕ που κέρδισε άνετα τον ΑΡΙΩΝΑ.

Ρεπορτάζ σχολιασμός παιχνιδιού Α.Χ



ΑΡΙΩΝΑΣ-ΓΣΕ  56-85

Δεν χρειάστηκε να ιδρώσει και πολύ ο ΓΣΕ για να πάρει την  νίκη. Χάσμα τεράστιο στην ποιότητα των παικτών των δύο ομάδων. Παίκτες με  εμπειρία εθνικών κατηγοριών όπως ο δικός μας Χάρης Βαιβατόπουλος και ο Στυλίδης πήραν πάνω την ομάδα τους και "καθάρισαν"  μετά το 8ο λεπτό του πρωτου δεκαλέπτου. Μέχρι εκεί μπόρεσε να αντέξει ο ΑΡΙΩΝΑΣ. Με ηγέτη και οργανωτή τον Στυλίδη και κυρίαρχο τον Χάρη κάτω από τα καλάθια και την αρωγή του Απαζίδη ο ΓΣΕ πήρε την νίκη και την πρόκριση στον τελικό 8/4/2017 με αντίπαλο τον ΛΕΥΚΙΠΠΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου