Κυριακή 5 Μαρτίου 2017

ΘΥΕΛΛΑ-ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ 53-63

Π.Π

Ο Π.Παπαδόπουλος του ΛΕΥΚΙΠΠΟΥ γλύτωσε το εγκεφαλικό (βασικά όλοι από την συνολική εικόνα του παιχνιδιού) και το οφείλει στον Γιάννη Οικονόμου που ήταν ο "μόνος" με διάρκεια.


 Περίπου 300 χιλ είναι το πάνε έλα από την ΞΑΝΘΗ  χιλιόμετρα που σε καμιά περίπτωση δεν δικαιολογούνται παρακολουθώντας ένα τόσο χάλια παιχνίδι ΚΑΙ ευτυχώς την κατάσταση....
 έσωσε η καλή παρέα και όχι μόνο.....
Οικονομου
 Κρισιμότατο παιχνίδι κυρίως για την γηπεδούχο ομάδα που χάνει σε όλες τις ισοβάθμιες από ΦΙΛΙΑ και ΑΡΙΩΝΑ.
΄Ηθελε νίκη και μόνο νίκη. Δύσκολη αποστολή πόσο μάλλον όταν είχε τραυματία τον καλύτερό της παίκτης και τιμωρημένο τον προπονητή της.



ΤΖΑΜΠΟΛ
Πιο δυνατή ομάδα η ΘΥΕΛΛΑ με πάθος, πιο ποιοτική ο ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ αλλά δεν είδαμε τίποτα από καμιά ομάδα στην πράξη. Ένα κακό παιχνίδι με έλλειψη πάθους και καθαρού μυαλού και από τις δύο ομάδες. Ευτυχώς τα λάθη των διαιτητών και οι "φωνές" από την κερκίδα κρατούσαν λίγο ψηλά την θερμοκρασία.

Καμία ομάδα δεν μπορούσε να δείξει στο παρκέ ότι μπορούσε να καθαρίσει το παιχνίδι.
Καλύτερη η ΘΥΕΛΛΑ στο πρώτο δεκάλεπτο 14-11 πιο αποτελεσματική από τον αντίπαλό της .
Δεύτερο δεκάλεπτο ανεβασμένος ο ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ τόσο όσο να ισοφαρίσει σε 26-26 σκορ ημιχρόνου (12-15).
παγκος ΘΥΕΛΛΑ
 Εναλλαγές συνεχόμενες στο σκορ στο τρίτο κάποιες καλές προσπάθειες με την γηπεδούχο να παλεύει περισσότερο. 17-14   43-40.
Το τέταρτο στην αρχή του ήταν τραγικό Δεν έμπαινε τίποτα από καμία ομάδα. Ρεσιτάλ λαθών από τους παίκτες με μόνο 8 πόντους για κάθε μία μέχρι και το 04,00. Από εκείνο το σημείο αλλάζει η εικόνα του παιχνιδιού ανεβάζει ρυθμούς και ένταση. 03,49 51-52 και κάθε προσπάθεια είναι καθοριστική. Ίσως είναι η μοναδική χρονική στιγμή που ο ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ παίζει ομαδικά δείχνει την ποιότητά του και δημιουργεί διαφορά 01,25 52-57. Θα μπορούσε να ειπωθεί πως ίσως πήρε κάποια σφυρίγματα Τ.Π και λοιπά. Μπορεί οι διαιτητές να έκαναν λάθη αλλά δεν έκριναν με τις αποφάσεις τους τουλάχιστον σε εκείνο το σημείο το παιχνίδι. Πιο καλός και εύστοχος ο ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ σαφώς πιο κουρασμένοι οι παίκτες της ΘΥΕΛΛΑΣ. 00,6052-59  και μέχρι το τέλος όλα ήταν απλά διαδικαστικά  53-63.
Συμπέρασμα πρώτο.
Η ΘΥΕΛΛΑ μπορεί να είναι δυνατή στην έδρα της (όχι όπως παλιά) αλλά κάθε σημαντική απουσία την αποδυναμώνει πα΄ρα πολύ.
Δεύτερο η πίεση να αποδείξουν πως είναι διαχρονικά μια καλή ομάδα που τερματίζει στις πρώτες θέσεις επιβαρύνει πολύ την κατάσταση. Δεν ξέρω εάν αυτή η επιλογή είναι η πρέπουσα για την συνέχεια της ομάδας. Και αυτό γιατί πόσο θα παίζουν οι μεγάλοι ακόμη πόσο ψυχική δύναμη θα έχουν να τα δίνουν όλα. Κάποια στιγμή θα φύγουν και τότε τα δύσκολα είναι μπροστά. Θα πρέπει να σκεφτούν από τώρα για το αύριο και να δώσουν χρόνο στους μικρούς μήπως και τους κρατήσουν στο παρκέ. Μπορεί αυτό να στοιχίσει σε ίματζ αλλά η δικαίωση μπορεί να απαιτήσει χρόνο αλλά  πρώτα απ όλα  θα δώσει χρονική συνέχεια στην ύπαρξη της ομάδας και δεύτερο θα γεμίζει πάλι το γήπεδο.
Μουρβάκης και πάγκος
Η εικόνα σε παιχνίδι ντερμπι με λίγους θεατές δεν είναι αυτή που γνωρίζουμε  για την ΘΥΕΛΛΑ.
Ο ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ έχει ξεκάθαρα πρόβλημα διάρκειας. Δικαιολογημένο αυτό με τον ΨΑΛΤΟΥ να είναι σχεδόν απροπόνητος (΄λόγω στρατού) τον Τσίλογλου επίσης με τις σχολικές υποχρεώσεις του να μένει πίσω . Η απουσία του Κούτρα είναι δικαιολογία αλλά το υλικό που έχει λίγες ομάδες το έχουν. Το πρόβλημα είναι να παίζουν λίγο πιο ομαδικά γιατί μπορούν να το κάνουν.
ΡΟΥΜΟΓΛΟΥ ΤΖΟΥΝΙΟΡ
Σίγουρα με το καλημέρα είναι στην κορυφή της βαθμολογίας υπάρχει περίπτωση εάν νικήσουν ΑΡΙΩΝΑ ΦΙΛΙΑ και ΔΗΜΟΚΡΊΤΕΙΟ να τερματίσουν πρώτοι στον όμιλο και όλο αυτό πιέζει αφάνταστα. Δεν θα τους πάρει κανένας το κεφάλι εάν παίξουν αυτό που ξέρουν .Τότε και οι νίκες θα είναι πιο εύκολες και σίγουρα όχι ψυχοφθόρες.

 Τόσο λίγο κόσμο σε τόσο  κρίσιμο παιχνίδι .......κάτι  λέει

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου