Κυριακή 5 Μαρτίου 2017

ΑΝΔΡΩΝ Αποτελεσματα 4/3/2017

Με νίκες προχώρησαν ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ και ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ χωρίς να αλλάζει κάτι στην κορυφή.
Στην δεύτερη θέση έπιασε την ΦΙΛΙΑ ο ΑΡΙΩΝΑΣ μετά την νίκη του στο μεταξύ τους παιχνίδι.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ-ΕΘΝΙΚΟΣ  58-49
ΑΡΙΩΝ-ΦΙΛΙΑ                       54-49
          ΠΑΝΘΗΡΕΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ       60-62   ΕΔΩ
ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ-ΣΟΥΦΛΙ         71-59
ΘΥΕΛΛΑ-ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ       53-63

ΑΡΙΩΝΑΣ-ΦΙΛΙΑ
Βλέποντας μόνο το πρώτο δεκάλεπτο και το σκορ του 19-19 το συμπέρασμα που θα έβγαινε θα ήταν 
πως πρόκειται να ακολουθήσει ματσάρα με πολύ ψηλό σκορ. Δεν μπαίνουν κάθε αγωνιστική 19 πόντοι στο πρώτο δεκάλεπτο. Η συνέχεια ήταν αποκαρδιωτική με τους παίκτες να σπάνε κυριολεκτικά τα καλάθια. Η πίεση του αποτελέσματος ήταν τόσο που είναι λογικό να συμβεί αυτό.
Με νίκη η ΦΙΛΙΑ έστρωνε καθαρή θέση για την τετράδα και αντίθετα ο ΑΡΙΩΝΑΣ θα έμενε πίσω.
Τώρα όμως η ομάδα της ΞΑΝΘΗΣ έπιασε στην βαθμολογία την ΦΙΛΙΑ συμπληρώνοντας έτσι την τετράδα. 

Κέρδισε το ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ αλλά όχι τόσο άνετα όσο φαίνεται. Ο ΕΘΝΙΚΟΣ αντιστάθηκε με αποτέλεσμα  το συνολικό σκορ να είναι χαμηλό.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ 31
ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ   31
ΦΙΛΙΑ  28
ΑΡΙΩΝΑΣ 28
ΘΥΕΛΛΑ 27
ΕΘΝΙΚΟΣ 27
ΑΙΑΣ  25 *
ΗΡΑΚΛΗΣ 24
ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ 21*
ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 19
ΠΑΝΘΗΡΕΣ  18
ΣΟΥΦΛΙ  17

* Από ένα αγώνα λιγότερο σήμερα ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ -ΑΙΑΣ 09,00.

2 σχόλια:

  1. ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ-ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ

    Ένας πολύ περίεργος αγώνας για του Κομοτηναίους πριν το ντέρμπι που θα κρίνει, σε μεγάλο βαθμό, το ποια από τις δύο ομάδες θα είναι στον τελικό του F4.
    O Εθνικός μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι, κάτι που δεν περίμεναν οι φοιτητές. Του βγήκαν τα σουτ (80% ευστοχία στα τρίποντα!!) και προηγήθηκε 11-15 στο πρώτο δεκάλεπτο. Μέχρι εκεί όμως. Σούπερ άμυνα το ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ, για 7 λεπτά δεν έφαγε πόντο και το 27-20 ήταν το σκορ ημιχρόνου (16-5).
    Στην τρίτη περίοδο ο Εθνικός προσπάθησε με φιλότιμες προσπάθειες να ξαναμπεί στο παιχνίδι, όμως ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ και ΙΩΣΙΦΙΔΗΣ υπενθύμισαν στην κατάμεστη κερκίδα του Κλειστού Γυμναστηρίου γιατί το ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ είναι η καλύτερη ομάδα του ομίλου. Με το σκορ να διαμορφώνεται 40-31 (13-11).
    Στο τελευταίο δεκάλεπτο τα πράγματα είχαν διαδικαστικό χαρακτήρα. Ο Εθνικός έδειξε και πάλι διάθεση να πιέσει άλλα μέχρι εκεί. Το τελικό αποτέλεσμα 58-49 (18-18).
    Στα highlights η εξωφρενική τάπα του ΙΩΣΙΦΙΔΗ στον αιφνιδιασμό του Εθνικού που σήκωσε στο πόδι το "Κλειστό" και έκανε μέχρι και τον αντίπαλο πάγκο να χειροκροτήσει.
    Τα παιδιά έδειξαν πως ακόμα και σε μια "κακή" μέρα, αφεντικά-νικητές δεν μπορεί να είναι κανένας άλλος πέρα απο αυτούς. Το τελικό αποτέλεσμα είναι προϊόν της δικής τους και μόνο απόδοσης. Το παραπάνω ήταν ένα πολύ καλό τεστ εν όψη του ντέρμπι.
    Περίεργη η διαιτησία δεν ευνόησε καμία ομάδα και έβαλε το χεράκι της ώστε το σκορ να παραμείνει χαμηλό. Όσο πλησιάζουμε στο τέλος θα περιμέναμε να τελειώσουν τα "πειράματα" παλιός-νέος και να έχουμε πιο ορθολογικούς ορισμούς που θα ανταποκρίνονται στα "καυτά" ματς.

    Υ.Γ. Μια από τις πιο "γεμάτες" κερκίδες της ΕΚΑΣΑΜΑΘ η Κομοτηνή, με παρουσίασες αξιοζήλευτες (οι ελεύθεροι ελάτε, οι παντρεμένοι πάλι ελάτες αλλά χωρίς γυναίκες και παιδιά!!!). Οι φοιτητές δείχνουν την εκτίμηση τους στην προσπάθεια αυτών των παιδιών δημιουργώντας μια εξαίρετη ατμόσφαιρα στο "Κλειστό". Ανεπιβεβαίωτες φήμες κάνουν λόγο ακόμα και για..."εκδρομή".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλε μου φίλε αυτό δεν είναι σχόλιο είναι ρεπορταζ παιχνιδιού . Για τον λόγο αυτό σου ξαναστέλνω το μαιλ ,dimcrop@rocketmail.com. Το έχεις και το μπλογκ έχει την ανάγκη σου.......
      τηλ 6938088285

      Διαγραφή