Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

ΑΝΔΡΙΚΟ 20η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 1/4/2017

Πρωταπριλιά στα γήπεδα για το ανδρικό πρωτάθλημα δύο στροφές πριν το τέλος του.
Σε αυτή την αγωνιστική το ενδιαφέρον στρέφεται σε τρία παιχνίδια που κρίνουν σε μεγάλο βαθμό την συμπλήρωση της τελικής τετράδας .
Πρώτο πιάτο το παιχνίδι  ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ-ΦΙΛΙΑ .
Δεύτερο πιάτο ΑΙΑΝΤΑΣ-ΘΥΕΛΛΑ και κλείνει με το παιχνίδι ΗΡΑΚΛΗΣ-ΑΡΙΩΝΑΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΑΙΑΣ-ΘΥΕΛΛΑ
ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ-ΠΑΝΘΗΡΕΣ
ΕΘΝΙΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ
ΣΟΥΦΛΙ-ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ
ΗΡΑΚΛΗΣ-ΑΡΙΩΝΑΣ
ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ-ΦΙΛΙΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ     35
ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ 34
ΦΙΛΙΑ                 32
ΑΡΙΩΝΑΣ           31
ΘΥΕΛΛΑ            31
ΑΙΑΣ                   31
ΕΘΝΙΚΟΣ           29
ΗΡΑΚΛΗΣ          26
ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ     25
ΠΑΝΘΗΡΕΣ        21
ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ      21
ΣΟΥΦΛΙΑ           19
                                               Για την 9η αγωνιστική ο ΑΙΑΝΤΑΣ κέρδισε εκτός τους ΠΑΝΘΗΡΕΣ και έπιασε ΘΥΕΛΛΑ και ΑΡΙΩΝΑ στη 4η θέση με 31 βαθμούς.
Η ΦΙΛΙΑ πάιζει με τον ΛΕΥΚΙΠΠΟ και με ήττα της πάει στους 33 βαθμούς και έχει ένα εντός με  τον ΗΡΑΚΛΗ και ένα εκτός με το ΣΟΥΦΛΙ. 
Δεν φαίνεται να έχει πρόβλημα να πάρει και τα δύο παιχνίδια και να φτάνει τους 37 βαθμούς.
Ο ΑΡΙΩΝΑΣ παίζει με τον ΗΡΑΚΛΗ εκτός και ουσιαστικά κρατάει την τύχη στα χέρια του.
Στα υπόλοιπα δύο παιχνίδια εντός με ΣΟΥΦΛΙ και εκτός με ΑΙΑΝΤΑ αν η συλλογή των βαθμών είναι απόλυτη θα φτάσει τους 37 βαθμούς και κλείνει την τετράδα . 
Άρα για τους άλλους δύο διεκδικητές όλα θα κριθούν από τις ήττες που θα κάνει ο ΑΡΙΩΝΑΣ με λίγα λόγια θα πρέπει να χάσει ή από τον ΗΡΑΚΛΗ και στην συνέχεια την τελευταία αγωνιστική από τον ΑΙΑΝΤΑ.
Και αυτός με την σειρά  του (ΑΙΑΝΤΑΣ)  θα πρέπει το Σάββατο να κερδίσει την ΘΥΕΛΛΑ να περιμένει ήττα του ΑΡΙΩΝΑ να κερδίσει  το  ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ !!!  και τέλος να κερδίσει τον ΑΡΙΩΝΑ.
Ελάχιστες πρακτικά οι πιθανότητές του.
Η ΘΥΕΛΛΑ πρέπει να κερδίσει ΑΙΑΝΤΑ εκτός  ΣΠΑΡΤΑΚΟ εντός και τους ΠΑΝΘΗΡΕΣ εκτός την τελευταία αγωνιστική.
 Και όλα αυτά με την προυπόθεση ότι ο ΑΡΙΩΝΑΣ θα χάσει βαθμό σε ένα από τα τρία παιχνίδια με μεγαλύτερες πιθανότητες μέσα στην Κομοτηνή τελαυταία αγωνιστική με τον ΑΙΑΝΤΑ. 
Σε περίπτωση του απόλυτου για τον ΑΡΙΩΝΑ 3χ3 τότε κλείνει η τετράδα .
Το συμπέρασμα είναι : 
H τετράδα θα κλείσει κατά πάσα πιθανότητα πρώτος ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ ακολουθεί το ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ. ΦΙΛΙΑ με τις μεγαλύτερες πιθανότητες τριτη και μάχη μεταξύ ΑΡΙΩΝΑ και ΘΥΕΛΛΑΣ με το προβάδισμα στον ΑΡΙΩΝΑ.

ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ-ΦΙΛΙΑ
Δύσκολα θα χαλάσει η γιορτή για τον ΛΕΥΚΙΠΠΟ. 
Πρώτη χρονιά πρώτος στην βαθμολογία και στον τελικό κυπέλλου με αντίπαλο τον ΓΣΕ που όπως δείχνουν όλα θα είναι εκτός απροόπτου και ο αντίπαλος στο φ4. Και σε καμιά περίπτωση δεν θα αφήσει  καμιά αντίπαλη ομάδα να του χαλάσει την γιορτή. Πόσο μάλλον που   έδειξε ότι μπορεί στα δύσκολα και χωρίς τον Μίλαν Ψάλτου.  
Η ΦΙΛΙΑ ξεκίνησε χωρίς στόχους και όνειρα με την βαλίτσα γεμάτη προβλήματα και κατάφερε να τα αλλάξει όλα. Είναι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου στην τετράδα κάτι που δεν κατάφερε πέρσι. Αλλά δεν είναι στον τελικό κάτι που είχε καταφέρει πέρσι. 
Πάντως  είναι μια ακόμη καλή της χρονιά .
ΑΙΑΣ-ΘΥΕΛΛΑ
Από την ανάλυση παραπάνω το ενδιαφέρον το έχει η ΘΥΕΛΛΑ γιατί αυτή έχει πιο βατό πρόγραμμα.
 ΣΠΑΡΑΤΑΚΟΣ και ΠΑΝΘΗΡΕΣ είναι στα μέτρα της. Αντίθετα και μόνο που την επόμενη αγωνιστική ο ΑΙΑΣ παίζει με το ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ αυτόματα τελειώνει κάθε φιλοδοξία του.
Αν κερδίσει η ΘΥΕΛΛΑ θα περιμένει νέα από την ΚΑΒΑΛΑ ή κάποιο άλλο νέο στα επόμενα δύο παιχνίδια που μένουν
Ο ΑΙΑΣ ξεκίνησε φορτσάτος κάνοντας την μεγάλη έκπληξη κερδίζοντας εντός τον ΛΕΥΚΙΠΠΟ αλλά έκανε μια τεράστια κοιλιά πριν το τέλος του πρώτου γύρου.
Έκτοτε πλεέι ρε ανάμικτα νερά . Δεν έχει σταθερότητα στην απόδοσή του και οι επιτυχίες του είναι ανάλογες αυτής.Οι ελπίδες του για τετράδα είναι απίθανες για τον λόγο ότι παίζει με το ΔΗΜΟΚΡΊΤΕΙΟ την επόμενη αγωνιστική και μόνο με θαύμα μπορεί να κερδίσει.
Αυτό δεν σημαίνει ότι σε αυτό το παιχνίδι θα παίξει για τυπικούς λόγους.
ΗΡΑΚΛΗΣ-ΑΡΙΩΝΑΣ
Η λογική λέει πως θα κερδίσει ο ΑΡΙΩΝΑΣ διαφορετικά θα πετάξει στο καλάθι των αχρήστων την πολύ καλή πορεία που έκανε από τον δεύτερο γύρο και μετά. Το νεανικό σύνολο των Παπαδόπουλου Αρβανιτίδη είχε την ατυχία να πέσει πάνω στον ΓΣΕ στα ημιτελικά του κυπέλλου και έμεινε εκτός τελικού. Αυτό το νεανικό σύνολο όμως έδειξε πως έχει μέλλον και η κουβέντα για τον καταπληκτικό φέτος Νταβουλτζόπουλο πρώτο σκόρερ στο παιχνίδι κυπέλλου αλλά και στον Μπουτσακτση που έβαλε δίψηφιο αριθμό πόντων. 
ΣΟΥΦΛΙ-ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ
Η νίκη είναι των φοιτητών και είναι άλλη μια σπουδαία ευκαιρία για το ΣΟΥΦΛΙ να παίξουν οι μικροί του και ξέρω ότι τα παιδιά του ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟΥ θα δείξουν αθλητική παιδεία και θα φερνούν ανάλογα.
ΕΘΝΙΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ
Κανένας δεν διεκδικέι τίποτα και μόνο η αίγλη του τοπικού ντέρμπι θα μείνει.
ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ-ΠΑΝΘΗΡΕΣ
Από τις λίγες ευκαιρίες να ευχαριστηθούν το παιχνίδι και οι δύο ομάδες.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου