Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017

ΑΝΔΡΩΝ 11/03/2017


Σήμερα έχουμε κύπελο ΕΔΩ

Με μία μόνο αλλαγή στο παιχνίδι του ΓΣΕ με τον ΑΟΣ που θα γίνει στις 15/03/2017.
Για δεύτερη φορά σε 4εις ημέρες ΑΡΙΩΝΑΣ και ΦΙΛΙΑ συναντιώνται με μόνη διαφορά ότι δεν υπάρχει συνέχεια για έναν από τους δύο.
 Ο νικητής περνάει στην τελική φάση του θεσμού.
ΕΘΝΙΚΟΣ-ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ το άλλο παιχνίδι. Ο ΕΘΝΙΚΟΣ για το πρωτάθλημα έβαλε τα δύσκολα στο ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ το οποίο θα αντιμετωπίσει το Σάββατο που έρχεται ο ΛΕΥΚΙΠΠΠΟΣ.


Για το πρωτάθλημα δύο σπουδαία παιχνίδια.
Φυσικά το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στην ΞΑΝΘΗ στο ντέρμπι των πρώτων
ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ-ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ ενώ στην ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗ ο ΕΘΝΙΚΟΣ υποδέχεται τον ΑΡΙΩΝΑ.
Στο ντέρμπι ο λόγος.
Και οι δύο κέρδισαν δύσκολα τους αντιπάλους τους.
 Την ΘΥΕΛΛΑ εκτός ο ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ εντός τον ΕΘΝΙΚΟ το ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ.
Και οι δύο ομάδες έδειξαν σημάδια κάμψης που οφείλεται στην κούραση βασικών παικτών.
Το ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ στηρίζεται πολύ και δίνει όλο το χρόνο συμμετοχής σε συγκεκριμένους παίκτες και λογικό είναι η κούραση -αγωνιστική κάμψη να είναι ορατή.
 Το ίδιο και για την ομάδα της ΞΑΝΘΗΣ που δεν έχει ετοιμοπόλεμο τον ΨΑΛΤΟΥ. Η κακή μέρα του παίκτη επηρεάζει το σύνολο της ομάδας μιας και είναι η αιχμή του δόρατος για τις περισσότερες προσπάθειες της ομάδας του.
Πάθος ταχύτητα όρεξη ταλέντο από την μία πλευρά με πείρα πιο προσγειωμένη άποψη για το τι θέλουν από την πλευρά της ΞΑΝΘΗΣ.
Και οι δύο είναι πρωτάρηδες στον όμιλο και οι δύο είναι οι πρωταγωνιστές του. Από μόνο του αυτό είναι επιτυχία. Και οι δύο θα περάσουν στην επόμενη φάση στις δύο πρώτες θέσεις. Ο καυγάς γίνεται για να μην πέσουν με το καλημέρα στον ΓΣΕ.

Ποιός θα κερδίσει?
Όποιος είναι συγκεντρωμένος στο δικό του παιχνίδι . 
Τι θέλουμε από το παιχνίδι?
Να κερδίσει το μπάσκετ βλέποντας ένα καλό παιχνίδι. Μόνο τα συναρπαστικά καλά παιχνίδια προσελκύουν νέο κόσμο στο άθλημα.
ΕΘΝΙΚΟΣ-ΑΡΙΩΝΑΣ
Σπουδαίο βαθμολογικά παιχνίδι γιατί με νίκη του ο ΕΘΝΙΚΟΣ παραμένει ζωντανός στην διεκδίκηση θέσης στην τετράδα. Αντίθετα αν χάσει -κερδίσει ο ΑΡΙΩΝΑΣ μάλλον χάνει την επαφή με την τετράδα ο ΕΘΝΙΚΟΣ και εδραιώνεται ο ΑΡΙΩΝΑΣ.
ΗΡΑΚΛΗΣ-ΘΥΕΛΛΑ.
Πλήρης η ΘΥΕΛΛΑ δεν θα χάσει στην ΚΑΒΑΛΑ.
ΣΟΥΦΛΙ-ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Την χαρα της νίκης θέλουν και οι δύο.
ΑΙΑΣ-ΣΠΑΡΑΤΑΚΟΣ
Δύσκολα θα μπορέσει να μπει στην διεκδίκιση της τετράδας ο ΑΙΑΣ. Πάντως ελπίδες υπάρχουν και θέλει την νίκη απέναντι στον ΣΠΑΡΑΤΑΚΟ που δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον.
ΦΙΛΙΑ-ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ
Η κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια θα κρίνει πολλά 

7η Αγωνιστική
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Ημ/νίαΩραΓήπεδοΑγώνας  
11/3/20175:00:ΔΑΚΗΡΑΚΛΗΣ  - ΘΥΕΛΛΑ
11/3/20176:00:ΣΟΥΦΛΙ ΣΟΥΦΛΙ - ΠΑΝΘΗΡΕΣ
11/3/20175:00:ΚΟΜΟΤΗΝΗΑΙΑΣ  - ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
11/3/20176:00:ΟΡΕ/ΔΑΦΙΛΙΑ  - ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ
11/3/20175:00:ΞΑΝΘΗΛΕΥΚΙΠΠΟΣ ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ
11/3/20178:00:ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΕΘΝΙΚΟΣ  - ΑΡΙΩΝ

2 σχόλια:

  1. Σάββατο 17:00 όλα τα βλέμματα στην Ξάνθη.

    ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ(14-3) VS ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ (16-1).

    Το ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ μέχρι και της 10 Σεπτέμβρη δεν υπήρχε και 6 μήνες μετά κάνει πρωταθλητισμό. 5-6 έμπειροι αλλα μικροί ηλικιακά παίχτες και άλλοι 15 γεμάτοι όρεξη.
    14 συνεχόμενες νίκες, τους έχει νικήσει όλους από μια φορά και συνεχίζει. Έχει αποδείξει πως είναι η καλύτερη ομάδα του ομίλου, και αν δεν είχε το -2 το Σαββατιάτικο θα ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα. Θέλει τη νίκη για να βρεθεί στον τελικό και από εκεί και πέρα έχει ο Θεός.
    Θα μπορέσει ο Λεύκιππος, μια ποιοτική αλλά βαριά ομάδα, να πάρει την ρεβάνς; Κατά πόσο το μεσοβδόμαδο ματς κυπέλλου απέναντι στον εξαιρετικό Εθνικό θα τον κουράσει εν όψει τον τρεχάτων φοιτητών; Ψάλτου vs Στασινόπουλος, δύο εκ των κορυφαίων ονομάτων της ΕΚΑΣΑΜΑΘ και βαρόμετρα για τις ομάδες τους, σε τι μέρα θα βρεθούν; Μπορούν οι παίχτες του Λεύκιππου να αντέξουν την πίεση που τους έχουν φορτώσει από την πρώτη κιόλας χρονιά ή θα τους καταπιεί το ένδοξο φοιτηταριάτο;
    Όλα αυτά θα απαντηθούν μόνο μέσα στο παρκέ!
    Απλα υπενθιμίζουμε πως:
    Στο πρώτο γύρω, ο ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ γύρισε από το -12(1-13 στο πρώτο τετράλεπτο//20-14 στο τέλος της πρώτης περιόδου), έφτασε μέχρι και το +30, και έκλεισε στο +21. Έχουμε συνηθίσει τους φοιτητές να είναι τα αφεντικά και αν το ματς το πάνε εκεί που θέλουν δεν θα δυσκολευτούν καθόλου να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα.
    Μακάρι στο "κρύο" Αμοιρίδιο να βρεθεί κόσμος για να το ζεστάνει!

    Υ.Γ. Ο νικητής, αν καταφέρει να βρεθεί στον τελικό, ακόμα και να χάσει απο τον ΓΣΕ έχει σοβαρές ελπίδες να ανέβει στην Γ', απλά λέω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή