Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017

ΑΝΔΡΩΝ 28/1/2017

Αποτέλεσμα εικόνας για μπασκετ

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν επτά ομάδες που παλεύουν για μια θέση στην τετράδα.
Αν και απ ότι φαίνεται οι δύο πρώτες θέσεις δείχνουν να είναι κλειστές μένει μια μεγάλη μάχη για τις υπόλοιπες δύο.
Πρωτο το Δημοκρίτειο με 21 βαθμούυς.
Μαζί  ο Λευκιππος με 21 με διαφορά λόγω ήττας από τον πρώτο
Φιλία και  Θύελλα  με 20 στην τρίτη θέση  και
ακολουθούν Εθνικός,Αίας ,Αρίων με 19.



Πιο πίσω με 16  βαθμούς η Ολυμπιάδα μαζί με τον Ηρακλή.
Σπάρτακος 14,Πάνθηρες 13, και τελευταίο το Σουφλί με 12.
Στην αγωνιστική που ακολουθεί θα ξέρουμε εάν κα΄ποια από Αρίωνα Θύελλα Λεύκιππο και Αίαντα θα υποχωρήσει ή θα μείνει στην κορυφή.

ΑΡΙΩΝΑΣ-ΘΥΕΛΛΑ
Με νίκη ο ΑΡΙΩΝΑΣ πιάνει την ΘΥΕΛΛΑ στους 21 βαθμούς.Σπουδαία ευκαιρία να πλησιάσει ακόμη λίγο την τετράδα. Στην περίπτωση νίκης της ΘΥΕΛΛΑΣ η διαφορά θα ανέβει στους δύο πόντους .
Υπάρχει ένα σχόλιο στην προηγούμενη ανάρτηση με τα αποτελέσματα της κατηγορίας με αφορμή τα όσα έγιναν στο παιχνίδι ΘΥΕΛΛΑ-ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ.
Είναι φανερό ότι το σχόλιο έγινε από την δεύτερη πλευρά και πάνω κάτω κάνει λόγο για δικαίωση .Και αυτό γιατί θεώρησε ότι στον πρώτο γύρο κακώς κέρδισε η ΘΥΕΛΛΑ γιατί κάποιο τρίποντο ήταν δίποντο κλπ.
Μόνο σαν απόδειξη πως τελικά υπήρξε εύνοια στο τελευταίο παιχνίδι μπορώ να το λάβω.

ΦΙΛΙΑ-ΠΑΝΘΗΡΕΣ
Αργά και σταθερά πλησίασε την τετράδα η ΦΙΛΙΑ  και μπορεί ακόμη περισσότερα.
Οι ΠΑΝΘΗΡΕΣ  δεν είναι ο δύσκολος αντίπαλος.

ΕΘΝΙΚΟΣ-ΣΠΑΡΑΤΑΚΟΣ
Άλλη μια ευκαιρία να μείνει στα ψηλά για τον ΕΘΝΙΚΟ.

ΗΡΑΚΛΗΣ-ΣΟΥΦΛΙ 
Για δεύτερη εντός έδρας σερί νίκη πάει η ομάδα της ΚΑΒΑΛΑΣ.

ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ-ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ
Η ποιότητα της ομάδας του Δημοκρίτειου δείχνει πως δεν έχει προβλήματα να κερδίσει αυτό και τα υπόλοιπα παιχνίδια μέχρι να έρθει η ώρα για το πιο δύσκολο παιχνίδι με τον ΛΕΥΚΙΠΠΟ εκτός.
Όλα τα άλλα είναι μέσα στο πρόγραμμα.

ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ-ΑΙΑΝΤΑΣ
Ήταν η πρώτη ήττα για τον ΛΕΥΚΙΠΠΟ. Τότε ο αντίπαλος ήταν σε άριστη κατάσταση. Εδώ και μερικές αγωνιστικές δεν μπορεί να σταυρώσει νίκη.
Η επιστροφή του Ψάλτου και καλή αγωνιστική κατάσταση των υπολοίπων παικτών δείχνει ως φαβορί τον γηπεδούχο. Στόχος είναι μέχρι το ντέρμπι όλα να κυλήσουν ομαλά .


ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 28/1/17

ΑΡΙΩΝ-ΘΥΕΛΛΑ
ΦΙΛΙΑ-ΠΑΝΘΗΡΕΣ
ΕΘΝΙΚΟΣ-ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ-ΑΙΑΣ
ΗΡΑΚΛΗΣ-ΣΟΥΦΛΙ
ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ-ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ

2 σχόλια:

  1. Το σχόλιο στην προηγούμενη ανάρτηση έγινε 1)για να σας δείξει πως οι διαιτητές κάνουν λάθη
    2) πως κανένας δεν ασχολήθηκε με τη διαιτησία, ούτε καν εμείς του ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟΥ, όταν η Θύελλα κέρδισε μέσα στην Κομοτηνή, γιατί απλά όταν έχεις ομάδα δεν ασχολήσε με τους διαιτητές..

    Η δημιουργία του ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟΥ έβαλε δύσκολα στις παραδοσιακές δυνάμεις τις περιοχής που τώρα τρέχουν και δε φτάνουν..Το έχω ξαναπεί, είστε ιδιαίτερα προκατειλημμένος απέναντι μας..Μακάρι να είχατε ιδία άποψη για τον αγώνα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 1) Συμφωνώ όπως και στο σύνολό τους οι άνθρωποιυ του χώρου πως η είσοδος του Δημικρίτειου ήταν μια πολύ ευχάριστη έκπληξη. Ανέβασε ακόμη περισσότερο το επίπεδο στο πρωτάθλημα και κάθε τέτοια κίνηση μόνο θετικό πρόσημο μπορεί να δώσει. Παραδοσιακές δυνάμεις δεν υπάρχουν έτσι όπως το θέτεις. ΄Παίκτες φεύγουν παίκτες έρχονται και κάθε ομάδα σε βάθος δύο ή τριών χρόνων αλλάζει κατά πολύ. Είναι καλό πάντως γιατί οι δύο νέες ομάδες του ομίλου είναι στις πρώτες θέσεις και από αυτές θα βγει ο πρώτος ΄που μάλλον θα παίξει με τον ΓΣΕ στον τελικό.

      2)Μπορεί να είναι έτσι όπως τα λες.
      Στα τόσα χρόνια οι επαφές με κάποιους ανθρώπους του χώρου μου δωσαν το δικαίωμα να τους κρίνω και να τους αξιολογώ αν είναι ειλικρινείς . Η λύση από την στιγμή που δεν είμαι παρών στα παιχνίδια σας είναι να γίνεται εσείς ανταποκριτές της ομάδας να στέλνετε σχόλια την άποψή σας για το κάθε παιχνίδι. Έτσι θα υπάρχει και ή "άλλη" άποψη .Και το πιο σημαντικό θα πάψω να είμαι προκατειλημένος.
      Περιμένω .

      Διαγραφή