Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016

ΑΝΔΡΩΝ 2016-2017 Επισκόπηση 1ου γύρου 2ος ΟΜΙΛΟΣ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
 ΟΜΑΔΑ        ΒΑΘΜΟΙ   Ν-Η     ΠΟΝΤΟΙ    ΔΙΑΦΟΡΑ  ΠΟΙΝΗ
ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ  19         10-1      711-456       +255           -2
ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ      19         8-3        771-601       +170
ΘΥΕΛΛΑ             19         8-3        702-599      +103
ΑΙΑΣ                    18         7-4        658-647       +11
ΦΙΛΙΑ                  18         7-4        660-625       +35
ΕΘΝΙΚΟΣ           17          6-5        598-608      -10
ΑΡΙΩΝΑΣ           17          6-5        715-576      +139
ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ     15         4-7        607-681       -74
ΗΡΑΚΛΗΣ          14         3-8       654-734        -80
ΠΑΝΘΗΡΕΣ       14         3-8        637-725        -88
ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ     13         2-9        518-750        -232
ΣΟΥΦΛΙ             11          2-9         588-817        -229           -2

Καλύτερη επίθεση ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ με 771 2ο το ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ με 711 τρίτος  ο ΑΡΙΩΝΑΣ με 715 και τεταρτη η ΘΥΕΛΛΑ με 70.


Χειρότερη επίθεση ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ  με 518  2η ΣΟΥΦΛΙ με 588 ακολουθεί τρίτη χειρότερη του ΕΘΝΙΚΟΥ με 598  και τεταρτη χειρότερη της ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ  με  607.
Καλύτερη άμυνα  έχει το ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ με 456 και διαφορά υπέρ του  255 πόντους. Είναι τα βασικό χαρακτηριστικό της ομάδας η πολύ δυνατή άμυνα . Απέναντι σε κακογυμνασμένες ομάδες με μεγάλο Μ.Ο ηλικίας  αυτό σημαίνει κλέψιμο αντεπιθέσεις εύκολα καλάθια. Μόνο έτσι εξηγείται το ότι έχει την καλύτερη άμυνα και την δεύτερη επίθεση. Δεν είναι αποτέλεσμα οργανωμένου παιχνιδιού με καλά ποσοστά ευστοχίας στα σουτ ούτε δουλεμένες με ροκάνισμα χρόνου επιθέσεις.
Δεύτερη καλύτερη άμυνα του ΑΡΙΩΝΑ με ένα θετικό  πρόσημο +139 .
Το παράξενο στην περίπτωση του ΑΡΙΩΝΑ είναι παρότι έχει θετικό πρόσημο πολύ μεγάλο σε σχέση με άλλους η βαθμολογική του θέση λογικά δεν θα έπρεπε να είναι αυτή που είναι. Είναι έβδομος με 6-5 νίκες. Η εξήγηση είναι απλή. Στα περισσότερα παιχνίδια ο ΑΡΙΩΝΑΣ δέχθηκε λίγους πόντους κάτω από 50 Μ.Ο . Ακόμη και σε αυτά που ΄χασε τα έχασε με διαφορά 3-4 πόντων. Αλλά τα παιχνίδια που κέρδισε συνήθως σημείωνε πολλούς πόντους και δεχόταν αντίστοιχα ελάχιστους.
Πιο σταθερή ομάδα το Δημοκρίτειο. 
Αν δεν είχε και την ποινή των δύο πόντων θα ήταν με διαφορά δύο βαθμών από ΛΕΥΚΙΠΠΟ και ΘΥΕΛΛΑ θα είχε 21 βαθμούς.
Έχει μόνο μία ήττα εντός έδρας από την ΘΥΕΛΛΑ.
Το αγωνιστικό του μοτίβο στηρίζεται στην πολύ καλή φυσική κατάσταση που έχουν όλοι οι παίκτες του . Είναι η πιο καλοδουλεμένη μηχανή του πρωταθλήματος. Κυριολεκτικά DURACELL είναι.
Υπάρχει μια πολύ καλή τετράδα αυτή που παίρνει το σύνολο των προσπαθειών .
Όταν η άμυνά του λειτουργεί στο 100% η πίεση που ασκείται στον αντίπαλο στα σαράντα λεπτά είναι πολύ μεγάλη. Αν ο αντίπαλος έχει μεγάλο Μ.Ο ηλικίας παίκτες τότε η νίκη για το Δημοκρίτειο έρχεται από την κούραση των αντιπάλων . Με ομάδες που έχουν Μ.Ο ηλικίας μικρό και χαρακτηριστικό παράδειγμα το παιχνίδι με τον ΑΡΙΩΝΑ το οποίο το έχασε ο ΑΡΙΩΝΑΣ και δεν το κέρδισε το Δημοκρίτειο ζορίζεται πάρα πολύ γιατί χάνει το βασικό του πλεονέκτημα που είναι η φυσική κατάσταση και όταν είναι υποχρεωμένο σε επιθέσεις 5χ5   ζορίζεται πάρα πολύ.
Στην μοναδική του ήττα από ένα αντίπαλο που έχει μεγάλο Μ.Ο ηλικίας σε σχέση με αυτόν την ΘΥΕΛΛΑ δηλαδή έχασε γιατί η αντίπαλος ομάδα του περιόρισε την ταχύτητα όχι με τον ίδιο ομοιοπαθητικό τρόπο ταχύτητα στην ταχύτητα αλλά με ένα αργό ελεγχόμενο παιχνίδι. Σε αυτό το στυλ παιχνιδιού δεν έχει πολλές λύσεις. Στον δεύτερο γύρο  οι ανταγωνιστές του πιστεύω ότι θα βασιστούν πολύ σε αυτή τη τακτική.
Σαν συμπέρασμα είναι κοινώς αποδεκτό από όλους ότι τουλάχιστον στον πρώτο γύρο είχε την καλύτερη ομάδα.
Δεύτερος στην βαθμολογία με διαφορά στις λεπτομέρειες ο ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ.
Στήθηκε από το μηδέν και ήταν το μεγάλο ερωτηματικό κατά πόσο θα μπορέσει μια προσπάθεια κάποιων να σταθεί όταν θα έχει περάσει το κατά το κοινώς λεγόμενο η καύλα τους.
Έχοντας καλή γνώση από την όλη προσπάθεια την οργάνωση και την υποδομή που στήθηκε είναι φανερό ότι το πείραμα ήρθε για να μείνει. Πολύ καλή οργάνωση καταμερισμός με εξαιρετική διάρθρωση υποχρεώσεων πρωτόγνωρη σε τέτοιο επίπεδο και κυρίως άνθρωποι που έχουν πείσμα και όρεξη αλλά και υπομονή. Πείσμα και είναι σημαντικό αυτό γιατί θα πρέπει σε βάθος χρόνου να αποδείξουν ότι δεν είναι μια εφήμερη αντίδραση το όλο εγχείρημα και δεν έχει χαρακτήρα τιμωρίας .
Πείσμα γιατί βλέπουν ότι εάν για κάποιο λόγο γίνει κάτι στραβό νιώθουν ότι όλος ο μπασκετικός κόσμος θα τους χρεώσει πολλά και κάτι τέτοιο δεν το θέλουν οπότε είναι ένα είδος μονόδρομου η επιτυχία.
Το πως ορίζουν την επιτυχία λίγο πολύ την έχουν ανακοινώσει. Να δημιουργήσουν μια καλή βάση με δικά τους παιδιά τα οποία σε βάθος χρόνου θα είναι ο κορμός των αγωνιστικών τμημάτων τους.
Γνωρίζω ότι θα μπορούσαν να κάνουν το μεγάλο μπαμ και να στήσουν την εδώ Ελευθερούπολη με παίκτες έτοιμους να ανεβάσουν την ομάδα στην Γ΄Εθνική και ακόμη παραπάνω.
Θα ήταν αυτό μια σύγκρουση με την όλη φιλοσοφία πάνω στην οποία έστησαν την ομάδα-ακαδημία.
Δεν είναι λίγο ότι δεν έχουν ούτε μισό χρόνο λειτουργίας και ήδη έχουν 130 και βάλε παιδιά στις ακαδημίες . Δεν είναι λίγο ότι οικονομικά μπορούν να στηριχθούν στις υποδομές τους. Είναι σημαντικό ότι σε κάθε επίπεδο οικονομικής διαχείρισης έχουν ΄διαφάνεια.
Μέχρι λοιπόν να γίνει πράξη η στελέχωση με δικά της παιδιά έπρεπε να βρει υλικό απ΄έξω.
Κατάφερε και μάζεψε πολύ καλό υλικό για το τοπικό πρωτάθλημα δίνοντας παράλληλα την ευκαιρία και σε δύο τρεις μικρούς την ευκαιρία να γευτούν την εμπειρία ενός ανδρικού πρωταθλήματος.
Δίκαια βρίσκεται στην δεύτερη θέση και είναι από τις ομάδες που θα παλέψουν για την πρώτη θέση.
Φιλοξενεί την ομάδα των φοιτητών στην έδρα του και είναι ίσως το πιο καθοριστικό παιχνίδι.
Πάντως οι άνθρωποι της ομάδας έβαλαν στόχο από την αρχή να είναι η ομάδα στην τετράδα. Με την ύπαρξη του ΓΣΛ από τον άλλο όμιλο η τέταρτη θέση είναι κατά κάποιο τρόπο απαγορευτική.
Η απουσία του Ψάλτου ήταν το βαρόμετρο και ο καθοριστικός παράγοντας  για τις ήττες.
Έχασε από τον ΑΙΑΝΤΑ ένα δικό του παιχνίδι κυριολεκτικά . Έχασε δικαιότατα από Δημοκρίτειο και Θύελλα.
ΘΥΕΛΛΑ.
Το Γαλάτικο χωριό. Ο καλύτερος τίτλος για αυτή την ομάδα.
Δείτε λίγο το αγωνιστικό της παρελθόν. Μια χούφτα άνθρωποι στην άκρη της Ελλάδας με πάρα πολλές διακρίσεις σε παιδικό και ανδρικό πρωτάθλημα. Και μόνο που συντηρούν ομάδα που πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια δεν είναι λίγο.
Πριν την εποχή του Καλλικράτη  όταν ήταν ο Δήμος Φερρών η ομάδα είχε την συμπαράσταση της τοπικής αρχής. Μετακινήσεις και κάθε είδους βοήθεια που χρειάζεται μια επαρχιακή ομάδα.
Με τον Καλλικράτη αλλάξαν όλα. Και το βάρος έπεσε σε ελάχιστους μετρημένους στα δάκτυλα.
Ακόμη και έτσι τα καταφέρνουν πολύ καλά. Δύο είναι τα προβλήματα το ένα είναι εμφανές στο σήμερα και έχει να κάνει με την αγωνιστική παρουσία της ομάδας. Δεν έχει την σταθερότητα που είχε την προηγούμενη χρονιά. Είναι ικανή για κάθε αποτέλεσμα.
Κερδίζει το Δημοκρίτειο εκτός και την ίδια στιγμή χάνει από την Φιλία την εποχή που η δεύτερη ήταν στο χειρότερο αγωνιστικό της σημείο.
Στηρίζεται πολύ στο δυναμικό παιχνίδι στην πολύ δυνατή έδρα και στην εμπειρία που έχουν οι παίκτες της οι οποίοι παίζουν μαζί αρκετά χρόνια.
Με αυτά και με αυτά είναι στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας και όλα δείχνουν ότι θα είναι και πάλι στην τετράδα. Και φυσικά θα ακολουθήσει ένα μεγαλοπρεπές τραπέζι όπως συμβαίνει μετά από κάθε παιχνίδι άσχετα με την έκβασή του.
Αυτό και μόνο τους κάνει μοναδικούς. Και αν δεν υπήρχε Θύελλα έπρεπε να βρεθεί γιατί είναι μοναδικοί οι τύποι που κρατάνε όρθιο το μπάσκετ εκεί.
Το δεύτερο πρόβλημα είναι πως δεν έχει βρεθεί η κατάλληλη φόρμουλα έτσι ώστε να δίνεται ευκαιρία συμμετοχής στα παιδιά των υποδομών της. Κάθε χρόνο βγάζει ένα δύο παιδιά που μπορούν να σταθούν να παίξουν να πάρουν έστω και λίγο χρόνο συμμετοχής. Δεν συμβαίνει αυτό για τον λόγο ότι ενώ ξεκινούν με χαμηλούς στόχους στην πορεία πλασάρονται στις υψηλές θέσεις και μπαίνει το δίλημμα της συμμετοχής των μικρών ή της καλύτερης κατάταξης. Φαίνεται ότι κερδίζει το δεύτερο.
Και βάζω ένα απλό ερώτημα. Ακόμη και να τερματίσει πρώτη στον όμιλο να παίξει στο τελικό για την άνοδο ποιο το κέρδος εάν αντίστοιχα έπαιζαν οι μικροί ψήνονταν και ίσως την επόμενη χρονιά αποτελούσαν βασικό κορμό. Η όποια επιτυχία των παικτών που παίζουν χρόνια και έχουν κάποια ηλικία μπορεί να συγκριθεί με την ανάδειξη κάποιου παίκτη από τις υποδομές της?
Όχι πως δεν πρέπει να έχουν τις επιτυχίες τους οι μεγαλύτεροι αλλά έτσι κάποια στιγμή όταν φύγουν δεν θα υπάρχει αναπλήρωση.
ΑΙΑΝΤΑΣ
Λίγο τα μπερδεύει ο ΑΙΑΝΤΑΣ  φέτος.
Ίσως  ο ανταγωνισμός στην ΚΟΜΟΤΗΝΗ του άλλαξαν τα πλάνα.
Άλλαξε και η φιλοσοφία της ομάδας και από μια ομάδα στην οποία  έπαιζαν κυρίως τα δικά της παιδιά περάσαμε σε μια ομάδα με Μ.Ο ηλικίας τρομερά μεγάλο. Στόχος η διάκριση??
Ίσως ..
Ξεκίνησε δυνατά αλλά στην πορεία η κοιλιά που κάνει είναι πολύ μεγάλη. Σαν να ήρθε πολύ γρήγορα η κούραση. Από πρώτος έπεσε στην τρίτη θέση τέταρτος ουσιαστικά με ορατό κίνδυνο να χάσει μία θέση από την τετράδα τόσο από ΦΙΛΙΑ όσο και από τον ΑΡΙΩΝΑ. Αν ο στόχος ήταν η διακρίσεις μάλλον υπάρχει πρόβλημα. Μπροστά υπάρχει ένας ακόμη γύρος.
ΦΙΛΙΑ
Το θετικό είναι ότι με κάποιο μαγικό τρόπο βρίσκει το καλό της αγωνιστικό πρόσωπο και κατάφερε να πλησιάσει την πρώτη τετράδα. Είναι αλήθεια ότι φέτος είχε τα προβλήματα.
Έτσι  και οι στόχοι ήταν υπερβολικά χαμηλοί. "Ότι κάνουμε και βλέπουμε για τη νέα χρονιά".
Η αγωνιστική άνοδος της έδωσε ακόμη περισσότερο ενδιαφέρον σε ένα ανταγωνιστικό όμιλο.
Αν συνεχίσει έτσι η μάχη για την τετράδα θα είναι σπουδαία. Και φυσικά όλοι θα θέλουν να αποφύγουν την τέταρτη θέση που καίει.Τα καλά οργανωτικά στοιχεία που είχε συνεχίζει να τα έχει και αυτό είναι το σημαντικό για την μέχρι τώρα καλή λειτουργία της ως ομάδα και ακαδημία με πολλά αγωνιστικά τμήματα.
ΑΡΙΩΝΑΣ
Και εκεί που λες φέτος θα κάνει το κα΄τι παραπάνω γιατί την προηγούμενη χρονιά στον δεύτερο γύρο έκανε σπουδαία πορεία και το πάλεψε και στα play-off βλέπεις την ομάδα φέτος να κερδίζει απίθανα παιχνίδια και εκεί που πρέπει να τα πάρει σχετικά εύκολα τα χάνει.
Έφυγαν βασικοί παίκτες δεν έχει ψηλούς αλλά ήρθαν άλλοι. Έχει ένα καλό ισοζύγιο παλιών και νέων εμπειρίας και όρεξης νεανικής αντίστοιχα αλλά δεν έχει καλή χημεία. Όταν παίζει ομαδικά προσφέρει καλό θέαμα παίρνει και νίκες. Αντίθετα όταν επικρατεί το εγώ το μόνο σίγουρο να μην μπορεί στο τέταρτο δεκάλεπτο να βάλει πόντο και να χάνει δικά του παιχνίδια. Αδικούν την προσπάθειά τους οι παίκτες. Ένα κλικ είναι μέσα στο μυαλό τους να ξεπεράσουν την ατομική έξαρση και θα δούνε ότι τελικά σαν σύνολο θα είναι πολύ καλύτεροι . Πάντως εκτός από την μεγάλη αδυναμία που έχει στην ρακέτα σαν σύνολο έχει πολύ καλό υλικό που μπορεί στον δεύτερο γύρο να καταφέρει πολλά.
Η καλή εικόνα που έδειξε στα δύο παιχνίδια με ΓΑΣ  και ΓΣΛ στον τουρνουά του ΛΕΥΚΙΠΠΟΥ είναι η καλύτερη απόδειξη της ποιότητά του. Ελπίζω να πιστέψουν στον εαυτό τους και να αποδείξουν πως στην ΞΑΝΘΗ υπάρχει καλό υλικό σε κάθε κατηγορία από παιδικό κορίτσια έως τις μεγάλες κατηγορίες.
ΕΘΝΙΚΟΣ
Πιστεύω ότι είναι από τις καλύτερες πορείες που μπορούσε να κάνει η ομάδα φέτος. Στον δεύτερο γύρο μπορεί να ανέβει και να τερματίσει ακόμη πιο ψηλά. Πάντως το πείραμα πετυχαίνει μέρα με την ημέρα και το μόνο σίγουρο την επόμενη χρονιά η απόκτηση εμπειρίας φέτος θα είναι σημαντικό πλεονέκτημα.Φαντάζομαι πως στο σύνολό τους παράγοντες και προπονητές κάθε ομάδας να βάζουν στο μυαλό τους ψηλούς στόχους που συνεπάγεται αυτό προβολή της ομάδας πρεστίζ κλπ.
Αλλά αυτό το έχω γράψει πολλές φορές είναι το τυράκι και κανένας δεν βλέπει την φάκα.
Έτσι πολλές φορές αναγκαστικά κάνουν πέτρα την καρδιά τους και στήνουν ομάδες με μικρούς και αυτό γιατί δεν έχουν άλλη επιλογή. Χρειάζεται υπομονή σε τέτοιου είδους προσπάθειες και έχω την εντύπωση πως στον ΕΘΝΙΚΟ είναι επιλογή το σχήμα που έχουν εδώ και δύο χρόνια.
Τα αποτελέσματα θα έρθουν σιγά σιγά.
ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ
Μετά από χρόνια δεν είναι προπονητής ο Μάριος Ξάνθίδης.
Απουσία στόχων πιστεύω ότι είναι ο πιο σημαντικός λόγος. Βλέπετε ο Μ.Ξ έτυχε να έχει τα προηγούμενα χρόνια σπουδαίες φουρνιές και παίκτες στην ανδρική ομάδα. Τα τελευταία χρόνια δεν υπάρχουν στόχοι δεν υπάρχει υλικό που να συγκινεί .
Και εδώ ο κορμός είναι τα νέα παιδιά και αυτό είναι σημαντικό. Αξιοπρεπής η μέχρι τώρα πορεία της ομάδας. Και φυσικά μοναδικός στόχος η βελτίωση από παιχνίδι σε παιχνίδι. Είναι ένα παιχνίδι υπομονής  μέχρι να τελειώσει το πρωτάθλημα.
ΗΡΑΚΛΗΣ
Μαζί με τους ΠΑΝΘΗΡΕΣ είναι οι δύο ομάδες της ΚΑΒΑΛΑΣ  στον όμιλο.
Δεν υπάρχουν μεγαλεπήβολοι στόχοι στην ομάδα απλά προσπαθούν σε κάθε παιχνίδι να παλέψουν για το καλύτερο και αν είναι δυνατόν να πλασαριστούν όσο πιο ψηλά μπορούν.Έχει σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του και μπορεί εάν βρεθεί σε καλή μέρα να ταράξει τα νερά αλλά την επομένη να χάσει εκτός από μια πιο αδύναμη ομάδα
ΠΑΝΘΗΡΕΣ
Τα ίδια ισχύουν και στους ΠΑΝΘΗΡΕΣ μόνο που εδώ το υλικό είναι στο σύνολό τους μικροί .
Το παλεύουν οι μικροί σε κάθε παιχνίδι αν και ξέρουν ότι βαθμολογικά θα είναι  από τις τελευταίες του πίνακα . Μικρή σημασία έχει γιατί μετράει   η απόκτηση εμπειρίας φέτος.
΄ΠΑΝΘΗΡΕΣ και ΗΡΑΚΛΗΣ είναι οι δύο ομάδες που θα μαζέψουν τους παίκτες που δεν παίζουν στην Γ΄Εθνική. 
ΣΟΥΦΛΙ
Στόχος να παίζουν μπάσκετ .  Δεν χρειάζεται να γραφτεί τίποτα άλλο
ΣΠΑΡΑΤΑΚΟΣ
ίσως να είναι σε καλύτερη μοίρα από το ΣΟΥΦΛΙ γιατί υπάρχουν τμήματα υποδομής αλλά θα πρέπει οι άνθρωποι της ομάδας εάν θέλουν να έχουν μέλλον να πιάσουν πιο ζεστά κάποια ζητήματα. Θα μπορούσαν να βαδίσουν στα βήματα της ΦΙΛΙΑΣ και της ΘΥΕΛΛΑΣ αλλά μάλλον θέλουν πιο ενεργό κόσμο.Αγωνιστικά δείχνει κάποια βελτίωση . Μπορεί στον δεύτερο γύρο να κάνει κάποιες ζημιές αν το παλέψει .



1 σχόλιο:

  1. Καλησπέρα σας,
    πρώτα απ' όλα να ευχηθώ καλές γιορτές και καλή χρονιά σε όλους! Είναι ευχάριστο για εμάς τους "καινούργιους" του πρωταθλήματος πως υπάρχουν άνθρωποι, site, blogs που ασχολούνται με το τοπικό μπάσκετ της περιοχής. Μέσα από εσάς προβάλλονται οι προσπάθειες όλων και αυτό δεν μπορεί παρά να μας ευχαριστεί όλους. Παρόλα αυτά, μέσα από εποικοδομητική κριτική θεωρούμε πως όλοι μπορούν να γίνουν καλύτεροι.
    Αρκετό καιρό τώρα, δηλώνω πλέον μόνιμος αναγνώστης του blog σας , παρατηρώ τον τρόπο γραφής και τοποθέτησης σας απέναντι στις "πρώτες" ομάδες της ΕΚΑΣΑΜΑΘ στον 2ο όμιλο. Δε μπορώ να μην διαπιστώσω πως "σφάζετε" με το γάντι την νεοσύστατη ομάδα του ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟΥ, ειδικότερα όταν αυτή αντιμετωπίζει Ξανθιώτικες ομάδες. Το παραπάνω άρθρο σας δεν αποτελεί εξαίρεση.
    Ας ξεκινήσουμε με τα βασικά...Η ομάδα του ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟΥ αποτελεί κάτι νέο, καθώς μέχρι τον Αύγουστο του 2016 δεν υπήρχε ούτε στα χαρτιά, και άγνωστο για την Ελλάδα καθώς είναι μια καθαρά Πανεπιστημιακή, φοιτητική ομάδα. Προπονητής, τεχνικό τίμ, παίχτες όλοι προέρχονται από την ειδικότητα μπάσκετ του ΤΕΦΑΑ/ΣΕΦΑΑ Κομοτηνής του Δ.Π.Θ.. Αδιαμφισβήτητα αυτή η ομάδα: θα είναι DURACEL, θα κάνει λάθη και θα χαρίζει παιχνίδια/νίκες/πόντους σε άλλες ομάδες γιατί είναι άπειρη, θα τρέχει γιατί μπορεί, θα παίζει μπάσκετ γιατί ξέρει και έχει ταλέντο, θέληση, πάθος, τρέλα. Παίχτες που μέχρι τον Αύγουστο είχαν να παίξουν μπάσκετ χρόνια ξαφνικά ενώνονται και κάνουν "παπάδες"… Το ρόστερ «δένει» σιγά-σιγά, η ομάδα βελτιώνεται και ο δεύτερος αναμένεται με μεγάλη αγωνία. Πού να μην υπήρχε και το -2…
    Η ομάδα δε δυσκολεύεται καθόλου, αν δυσκολευόταν δεν θα κέρδιζε με +21 τον Λεύκιππο. Άλλο λάθη απειρίας (Φέρες) και άλλο δυσκολία(???). Από τα λάθη μαθαίνουμε, γινόμαστε καλύτεροι και αποτελεσματικότεροι. Σας συνιστώ ανεπιφύλακτα να την παρακολουθήσετε ο ίδιος το ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ κάποια στιγμή..Η ομάδα δεν έχει 4 παίχτες…4 παίχτες δεν παίζουν μπάσκετ, 5 παίχτες χρειάζονται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή