Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016

ΕΚΑΣΑΜΑΘ ΑΝΔΡΩΝ 17/12/16

Έγιναν αρκετά  τις ημέρες που πέρασαν με πιο σημαντικό από την προηγούμενη αγωνιστική την νίκη του Δημοκρίτειου με τον Αίαντα.
Στην αμέσως προηγούμενη αγωνιστική σπουδαία ήταν η νίκη της Φιλίας με τον Λεύκιππο.
Για τον πρώτο όμιλο εκεί η πρώτη θέση είναι κλεισμένη από την αρχή.
Ο ΓΣΕ απλά δεν παίζεται και αυτό δημιουργεί προβλήματα στον δεύτερο όμιλο γιατί ο τέταρτος θα τον αντιμετωπίσει στα play-off. 
Δημοκρίτειο , Αίαντας .Θύελλα , Λεύκιππος, φαίνεται να έχουν προβάδισμα για τις 4εις πρώτες θέσεις μόνο που αρχίζει και μπαίνει δυνατά και η Φιλία στο παιχνίδι. Ζωντανοί στο παιχνίδι είναι ο Αρίωνας ο Εθνικός για τον λόγο ότι υπάρχει ένας ολόκληρος γύρος ακόμη.
Πιο σίγουρη ομάδα για την πρώτη θέση το Δημοκρίτειο από τα μέχρι τώρα αποτελέσματα.



ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΘΥΕΛΛΑ-ΠΑΝΘΗΡΕΣ
Δεν νομίζω να έχει εντός έδρας πρόβλημα η Θύελλα να κερδίσει τον πιο αδύναμο αντίπαλό της τους Πάνθηρες . Το πρόβλημα της Θύελλας δεν είναι αυτή τη στιγμή αγωνιστικό είναι κυρίως οι αποζημιώσεις των διαιτητών γιατί το σύνηθες είναι στα εντός έδρας παιχνίδια της το κόστος είναι μεγάλο για τον λόγο ότι πέρα από την αμοιβή πληρώνει και χιλιομετρικές αποζημιώσεις.
Οι διαιτητές είναι από άλλες πόλεις κάτι που συμβαίνει και με τον Εθνικό και το έχουν επισημάνει τόσο αυτός όσο και η Θύελλα στην ΕΚΑΣΑΜΑΘ.

ΕΘΝΙΚΟΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ
Αν θέλει να περάσει στην τετράδα ο Εθνικός πρέπει να κερδίσει έναν αντίπαλο που είναι στην ίδια δυναμικότητα με αυτόν.

ΦΙΛΙΑ-ΣΟΥΦΛΙ
Φαίνεται να βρίσκει τον καλό της εαυτό η Φιλία   και ο αντίπαλός της δεν δείχνει να μπορεί να την κοντράρει στην έδρα της.

ΑΡΙΩΝΑΣ-ΑΙΑΝΤΑΣ
Δύσκολο παιχνίδι και για τους δύό από κάθε άποψη. Ο γηπεδούχος εάν θέλει να έχει για δεύτερη συνεχή χρονιά παρουσία στην τελική τετράδα πρέπει να κερδίσει .
Όμως την νίκη την θέλει και ο φιλοξενούμενος γιατί διαφορετικά χάνει έδαφος.

ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ-ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Άσσος  από την αρχή μέχρι την λήξη με μοναδικό ερώτημα η τελική διαφορά.
Η ομάδα των φοιτητών παίζει στο φουλ την άριστη φυσική κατάσταση που διαθέτει συγκριτικά με τους υπόλοιπους. Θα χάσει μόνο εάν ο όποιος αντίπαλος της σταματήσει τον γρήγορο ρυθμός της.

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ-ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ
Η Ολυμπιάδα σε κάθε παιχνίδι προσπαθεί να κάνει το καλύτερο με το υλικό που έχει. Ο Λεύκιππος αυτή τη στιγμή προσπαθεί να σταθεί στα πόδια του . Τι σημαίνει αυτό ?
Ξεκίνησε έχοντας μια καλή και στρωμένη ομάδα με  ένα κορμό τριών παικτών γύρω από τον ΨΑΛΤΟΥ που έδινε λύσεις με το εύκολο καλάθι και χρίστηκε γρήγορα ένα από τα φαβορί  για τις δύο πρώτες θέσεις. Δικαιολογημένα όλα αυτά μέχρι τη στιγμή που έφυγε για τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις ο Μίλαν . Χάθηκε το εύκολο καλάθι η εμπειρία του και έπρεπε οι υπόλοιποι παίκτες να συνηθίσουν και να βρούνε τα πατήματά τους. Τα αποτελέσματα είναι ο καλύτερος καθρέπτης της προσπάθειάς τους. Πότε φύλλα πότε μήλα. Είχαν μια συνεχή αστάθεια στο παιχνίδι τους .
Φαίνεται ότι βρίσκουν την αυτοπεποιθησή τους και ανεβάζουν στροφές. Ξαναμπαίνει σε φουλ ρυθμούς προπονήσεις και ο Μίλαν και όλα δείχνουν ότι η ομάδα θα είναι και πάλι ανταγωνιστική .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου