Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016

ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ-ΑΡΙΩΝΑΣ ΑΝΔΡΩΝ


Μπορεί στο οργανωτικό κομμάτι η ομάδα του ΛΕΥΚΙΠΠΟΥ να τα πηγαίνει άριστα αγωνιστικά όμως έχει θεματάκι.
Η απουσία του ΜΙΛΑΝ είναι ακόμη καθοριστική.
Τοπικό ντέρμπι λοιπόν και σίγουρα τέτοια παιχνίδια κρύβουν πολλές σκοπιμότητες. Και οι δύο για λόγους γοήτρου ήθελαν την νίκη.
Κρίνοντας από το τελικό αποτέλεσμα θα μπορούσε να ειπωθεί πως ήταν ένα μέτριο παιχνίδι που μετρούσε η νίκη και μόνο.
Αν αφήσουμε στην άκρη τα κάκιστα ποσοστά ευστοχίας ήταν ένα καλό τοπικό ντέρμπι . Είχε πάθος δύναμη προσπάθειες και όσοι είδαν την Κυριακή το παιχνίδι της Β΄Εθνικής σίγουρα θα αλλάξαν γνώμη για το τοπικό ντέρμπι.
Ήταν καλό ή μάλλον το έκαναν καλό οι ατομικές προσπάθειες τριών κυρίως παικτών έχοντας ο καθένας το δικό του χρονικό διάστημα










Το μεγαλύτερο και κυριότερο το είχε ο Μιχάλης Κουμπάνης που ήταν ο κορυφαίος και για μια ακόμη φορά αδίκησε τον εαυτό του.
Το παλικάρι ξεχωρίζει μακράν στην κατηγορία.
Όταν κουράστηκε λύσεις έδωσε και αυτό είναι το θετικό ο μικρός της ομάδας ο Μάριος Τσίλογλου που έχει μεγάλο μπασκετικό θράσος.
Από τον ΑΡΙΩΝΑ καθοριστικός ήταν ο Αμπεριάδης που ενώ στα προηγούμενα παιχνίδια γκρίνιαζε περισσότερο παρά έπαιζε σε αυτό το παιχνίδι πήρε την ομάδα πάνω του ως βασικός άξονας.
Ο ΑΡΙΩΝΑΣ σε όσα παιχνίδια τον έχω δει ήταν καλός στα τρία πρώτα δεκάλεπτα και μετά κλωτσούσε την καρδάρα. Το αντίθετο συμβαίνει με τον ΛΕΥΚΙΠΠΟ . Σε αυτό το παιχνίδι τρία δεκάλεπτα έστω και αγχωτικά ο γηπεδούχος ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ έδειχνε πιο ομάδα είχε χτίσει έστω και μικρή  μια διαφορά και έδειχνε πως το έχει το παιχνίδι.
1ο 16-12
2ο 28-20
3ο 43-35
4ο  δεκάλεπτο  08,05 46-42 ο Αρίωνας αλλάζει επιθετική διάθεση παίζει καλή άμυνα και καταφέρνει να μειώσει στους 4εις πόντους.
07-55 47-45.Τρέχει ένα σερί 4-10.
06,44  περνάει πρώτη φορά μπροστά με τρίποντο 47-48
04,28   49-50
02,31  ο Κούτρας κάνει το 52-50.
Είναι το σημείο όπου ξυπνάει ο γηπεδούχος με τον μικρό Μάριο να κάνει όλη τη δουλειά και αν ήταν εύστοχος στις βολές θα ήταν σίγουρα καλύτερα τα πράγματα και γι αυτόν και για την ομάδα του.
01,45  54-50

01,09  54-53 και ξαναπαίρνει φωτιά το παιχνίδι
 56-53  από τον Τσίλογλου και αμέσως μετά από πάρα πολλές άστοχες προσπάθειες ο Σταμπουλής με τρίποντο ουσιαστικά τελειώνει το παιχνίδι 59-53 στο 00,23 με το τέλος να βρίσκει νικητή τον γηπεδούχο με 60-53.
Για ένα ακόμη παιχνίδι δεν βρίσκουν αυτοπεποίθηση οι παίκτες του ΛΕΥΚΙΠΠΟΥ πλην δύο που προανέφερα να ξεπεράσουν την απουσία του ΜΙΛΑΝ.
Αντίθετα ο ΑΡΙΩΝΑΣ έδειξε σαφή σημάδια βελτίωσης από τα προηγούμενα παιχνίδια .














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου