Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016

ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ-ΘΥΕΛΛΑ 66-47

Γνωρίζοντας την ΘΥΕΛΛΑ θα έλεγα ότι φέτος δεν είναι η ομάδα που ξέραμε. Σίγουρα τα πολλά προβλήματα που περνάει όπως και πολλές άλλες ομάδες (με εννέα παίκτες στον πάγκο και μάλιστα ο τελευταίος ήρθε στο δεύτερο μέρος) αλλά αυτό δεν μπορεί να είναι μόνιμη δικαιολογία.
Σαν να λείπει το πάθος και ο ρυθμός που είχε η ομάδα.
Ο ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ είναι νέα ομάδα και  σε αυτό το παιχνίδι έμελλε να δείξει ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο από τα μέχρι τώρα παιχνίδια του.
 Και αυτό το νέο πρόσωπο το οφείλει στην απουσία του ΜΙΛΑΝ ΨΑΛΤΟΥ (στρατιώτης).
Αυτό τόνισε και προπονητής του ΛΕΥΚΙΠΠΟΥ Π.Παπαδόπουλος
 "Είναι δύσκολο για μας που είμαστε νέα ομάδα να μπορέσουμε αμέσως να βρούμε αντικαταστάτη του ΜΙΛΑΝ αυτό είναι απίθανο αλλά σκοπός μας είναι να γίνουμε πιο ομαδικοί" .
Στην ερώτηση πως η απουσία θα είναι πιο σημαντική στο επόμενο παιχνίδι δήλωσε
"Το ξαναλέω είμαστε νεοσύστατη ομάδα και αν έρθει μια ήττα ακόμη δεν χάθηκε ο κόσμος. Εμείς θα προσπαθούμε για το καλύτερο. Να χαίρονται το μπάσκτε οι παίκτες και οι φίλαθλοι που μας ακολουθούν σε κάθε παιχνίδι. Είναι σημαντικό για νέες ομάδες να έχουν τόσο κόσμο στο γήπεδο".
 
Μουδιασμένη φάνηκε η ομάδα στο ξεκίνημα αλλά στην συνέχεια σε κάποια σημεία έδειξε ομαδικό πνεύμα κάτι απαραιτητο  για τον επόμενο μήνα που  θα παίζει χωρίς τον ΜΙΛΑΝ οπότε αναγκαστικά θα πρέπει να δείξει  χαρακτήρα πόσο μάλλον που στο επόμενο παιχνίδι αντίπαλος είναι το ΔΗΜΟΚΡΊΤΕΙΟ που άνοιξε μια νέα σχολή στην κατηγορία αυτή της μόνιμης πίεσης αμυντικά.
Και οι δύο ομάδες είχαν πολλά καλά σημεία αλλά δεν είχαν διάρκεια.
 Ο γηπεδούχος  ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ  ήταν καλύτερος στο πρώτο και δεύτερο δεκάλεπτο που πήρα διαφορά 17 πόντων 17-11 , 19-8  ημίχρονο 36-19.
Στο τρίτο δεκάλεπτο το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο με τον ΛΕΥΚΙΠΠΟ και τους παίκτες του σαν να έψαχναν το ελεύθερο σουτ από τον ΜΙΛΑΝ που έλειπε αλλά γρήγορα το ξεπέρασαν και κατάφεραν να αντέξουν στην αντεπίθεση της ΘΥΕΛΛΑΣ που κατάφερε μα μειώσει στους έξι πόντους στην αρχή του 4ου δεκαλέπτου. Αλλά δεν είχε συνέχεια γιατί γρήγορα οι παίκτες του ΛΕΥΚΙΠΠΟΥ βρήκαν λύσεις πίεσαν αμυντικά κέρδισαν μάχες και πόντους στις αντεπιθέσεις.
Δίκαιη η νίκη από την εικόνα του παιχνιδιού και φυσικά αξίζουν συγχαρητήρια σε παίκτες προπονητή και παράγοντες της ΘΥΕΛΛΑΣ που δίνουν την δική τους μάχη να υπάρχει ομάδα μπάσκετ στην μικρή τους πόλη. Αν μπορώ να δώσω μια συμβουλή θα πρότεινα να δίνεται περισσότερο χρόνο στους μικρότερους γιατί εκεί είναι το μέλλον της ομάδας και κάθε ομάδας και να έχουν υπομονή στα δύσκολα.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ
17-11  19-8  11-11  19-17

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου