Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

ΑΝΔΡΩΝ 3/12/2016

 Τα αυτιά και τα μάτια  στις ΦΕΡΡΕΣ.

 Η ΘΥΕΛΛΑ υποδέχεται τον ΑΙΑΝΤΑ .
Σπουδαίο παιχνίδι από κάθε άποψη και για τις δύο ομάδες.
Η γηπεδούχος θέλοντας να πλησιάσει την κορυφή  και ο φιλοξενούμενος που δεν θέλει σε καμιά περίπτωση ήττα γιατί θα του δημιουργήσει προβλήματα. Η ομάδα της Κομοτηνής θέλει το κάτι παραπάνω φέτος  θέλει πρόκριση τους 4εις θέλει καταξίωση στην κατηγορία ως μία από τις δυνατές ομάδες.
Η ΘΥΕΛΛΑ θέλει την νίκη γιατί παίζει εντός θέλει την νίκη γιατί την ενδιαφέρει η βαθμολογική άνοδος  θέλει την νίκη γιατί ψάχνει τον καλό της εαυτό. Και τέλος θέλει την νίκη η ομάδα του Σάββα και  οι φίλοι του γιατί ανησυχούν γι αυτόν. Χαλαρά ................

ΠΑΝΘΗΡΕΣ-ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Μια  σπουδαία από τις λίγες ευκαιρίες για να νικήσουν οι ΠΑΝΘΗΡΕΣ

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ-ΕΘΝΙΚΟΣ
Τα τελευταία χρόνια ο ΕΘΝΙΚΟΣ έχει το πάνω χέρι .
Καμιά φορά επιστρέφω στις χρονιές που την μία η ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ είχε μαζέψει ότι καλύτερο υπήρχε στην πόλη από Τελούδη Πομακάκη και λοιπούς και είχε φτάσει μια ανάσα από την άνοδο. Αλλά και την άλλη με τον ΕΘΝΙΚΟ την χρονιά που τερμάτισε δεύτερος και ανέβηκε στην Γ΄Εθνική. Συγκρίνοντας χρονιές σίγουρα η ζυγαριά σε ότι έχει να κάνει με τα αποτελέσματα είναι υπέρ εκείνων των εποχών . Η σύγκριση γίνεται με το τώρα φυσικά.
Υπάρχει όμως ένα μεγάλο πλεονέκτημα μάλλον τα αποτελέσματα του τώρα θα φανούν αργότερα και αυτό γιατί τώρα παίζουν πιο νέοι παιδιά που έχουν μέλλον που στο κάτω κάτων τους δίνεται το δικαίωμα να ελπίζουν σε κάτι καλύτερο. Και αυτό είναι που μετράει. Φυσικά τότε υπήρχε κάποια συνεργασία των δύο ομάδων κάτι που στην πράξη φαίνεται πως ήταν καλό . Τα υπόλοιπα ας τα σκεφτούν μόνοι τους. Το βόλει δεν αφήνει πολλά περιθώρια  ......

ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ-ΣΟΥΦΛΙ
Λογικά ο γηπεδούχος εξασφαλίζει άλλους δύο πόντους.

ΑΡΙΩΝΑΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ
Τελευταία ευκαιρία για τον ΑΡΙΩΝΑ να σώσει την παρτίδα. Ευκαιρία να βρει την χημεία και να αποδώσουν αυτό που μπορούν οι παίκτες του. Ίσως εάν λειτουργήσουν πιο ομαδικά σε κάποιες περιπτώσεις να είναι η λύση. Υπάρχουν παίκτες που μπορούν να πάρουν την ομάδα τους στις πλάτες αλλά αυτό πρέπει να γίνεται την στιγμή που χρειάζεται. Λογικά κανένας παίκτης δεν μπορεί επί 40 λεπτά να είναι το Α  και το Ω .
Ο ΗΡΑΚΛΗΣ είναι ομάδα ικανή για όλα. Είναι πάνω κάτω στα ίδια αλλά έχει ένα θέμα στα εκτός έδρας παιχνίδια.

Και η αγωνιστική κλείνει στην Ορεστιάδα.
ΦΙΛΙΑ-ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ
Η πρώτη έχει μια πολύ περίεργη χρονιά .
Φέτος δεν είναι η δύσκολη έδρα αλλά δείχνει να βρίσκει σιγά σιγά τα πατήματά της.
Αντίθετα δυνατά ξεκίνησε ο ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ στηριζόμενος κατά πολύ στους εύκολους πόντους του ΜΙΛΑΝ κάτι που τώρα στερείται και θα πρέπει οι παίκτες του να δίνουν συνεχώς τον καλύτερό τους εαυτό για σαράντα λεπτά. Όταν παίζουν με μυαλό δύσκολα χάνουν . Όταν χάνουν την ομαδικότητα τους και την αυτοσυγκέντρωση βλέπουν την προσπάθεια να γίνεται βουνό.

 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 

ΘΥΕΛΛΑ-ΑΙΑΣ
ΠΑΝΘΗΡΕΣ-ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ-ΕΘΝΙΚΟΣ
ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ-ΣΟΥΦΛΙ
ΑΡΩΙΝΑΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ
ΦΙΛΙΑ-ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου