Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016

Γ΄ΕΘΝΙΚΗ 20-11-2016

Χωρίς δυνατά παιχνίδια στην κορυφή εξαίρεση το παιχνίδι ΑΕΚ-ΟΡΦΕΑΣ συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής κατηγορίας.
Δύο ομάδες αήττητες 5-0  και από 10 βαθμούς  ΣΥΚΙΕΣ και  ΖΕΦΥΡΟΣ ακολουθούν οι ΙΚΑΡΟΙ  και η ΑΕΚ .
Στην ουρά τα ΜΟΥΔΑΝΙΑ με το απόλυτο 0-5 και λίγο πιο πάνω με μία νίκη  1-4  ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ, ΣΑΝΤΑ , ΓΑΣ ,ΝΕΑΠΟΛΗ .

ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑ-ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ  
Έξι βαθμούς με 1-4  στις νίκες για την ΣΑΝΤΑ που έδειξε πως είναι ομάδα για ένα ημίχρονο απέναντι σε πιο δυνατούς αντιπάλους κάτι που σημαίνει πως χρειάζεται πολύ δουλειά ακόμη για να φτάσει σε εκείνο το επίπεδο που θα της επιτρέψει να παλέψει για την παραμονή της.
Το μπλοκάρισμα  που παθαίνουν  στο τελευταίο δεκάλεπτο που κατά την γνώμη μου οφείλεται στο πολύ τρέξιμο που ρίχνουν στα προηγούμενα έχει στοιχίσει και θα συνεχίσει να στοιχίζει πολύτιμους βαθμούς.
 Η τακτική του συνεχούς πρεσαρίσματος σε όλο το γήπεδο προϋποθέτει ανεξάντλητες φυσικές δυνάμεις σωματικές αλλά και πνευματικές. Γιατί όταν κουραστεί το μυαλό δεν μπορεί να δώσει λύσεις στα κρίσιμα τελευταία λεπτά. Φαίνεται ξεκάθαρα η απουσία ενός ή δύο έμπειρων παικτών που θα μπορούσαν να παγώσουν τον ρυθμό να πάρουν τις πρωτοβουλίες την στιγμή που η μπάλα καίει . Οι νέοι παίκτες της ομάδας δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό αλλά αδικούνται στο τέλος και δεν ξέρω κατά πόσο θα έχουν τα ψυχικά αποθέματα να καταθέτουν την ψυχή τους σε κάθε παιχνίδι με αρνητική έκβαση. Τους αξίζει κάτι καλύτερο.
Ο ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ είναι ομάδα ασταθής. Έχει την ευκαιρία να πάρει την νίκη και να εδραιωθεί στην μέση της βαθμολογίας γιατί φαίνεται ότι δεν μπορεί περισσότερο .

ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ-ΑΣΤΕΡΑΣ
Σταθερή αξία τείνει να γίνει η γηπεδούχος ομάδα. Έχει 8 βαθμούς με 3-2 νίκες θετικό ισοζύγιο.
Για άνοδο και τέτοια φαίνεται να μένει αρκετά πίσω.
Ο ΑΣΤΕΡΑΣ πάλι στο προηγούμενο παιχνίδι είχε ίσως από τις λίγες φορές που θα του τύχει την αίσθηση του ισχυρού απέναντι στον αντίπαλο και λίγο έλειψε να του στοιχίσει. Πέρασε ένα ολόκληρο ημίχρονο για να ξυπνήσει και να πάρει μια δίκαιη νίκη.Αν  καταφέρει να πάρει το παιχνίδι απέναντι σε ένα τόσο δύσκολο αντίπαλο θα είναι η αρχή μιας διαφορετικής πορείας και οπτικής στην συ΄νέχεια όλων των παιχνιδιών που ακολουθούν. Θα είναι αυτός σε θέση ισχύος .

ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ-ΓΑΣ
Στην ίδια ακριβώς θέση ίδιοι βαθμοί ίδιοι στόχοι με το πλεονέκτημα στον γηπεδούχο ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗ.

ΙΚΑΡΟΙ-ΝΕΑΠΟΛΗ
Εννέα  οι βαθμοί για τους ΙΚΑΡΟΥΣ   και  4-1  ,έξι για την ΝΕΑΠΟΛΗ  και 1-4.
Και στο πιο κρίσιμο παιχνίδι όχι μόνο έχασαν οι ΙΚΑΡΟΙ   έχασαν με διαφορά κάτι που ίσως να στοιχίσει στην συνέχεια. Για άλλη μία φορά κάτι λείπει από την ομάδα των ΣΕΡΡΩΝ.
Ίσως τώρα να ξεσπάσουν στον αδύναμο αντίπαλο αλλά και με 100 πόντους διαφορά να κερδίσουν πάλι δύο βαθμούς θα πάρουν.
 Εκτός εάν δεν έχουν στόχο την άνοδο και θεωρούν πως είναι καλά στην Γ΄ΕΘνική .

ΣΥΚΙΕΣ-ΙΩΝΙΚΟΣ
10  βαθμοί 5-0  για τις ΣΥΚΙΕΣ επτά (7) 2-3  για τον ΙΩΝΙΚΟ. Ο  γηπεδούχος πάει για άνοδο ο ΙΩΝΙΚΟΣ δεν έχει στόχους για ψηλά θέλει να μείνει  στην μέση μακρυά από προβλήματα υποβιβασμού. Ο  λόγος  στον γηπεδούχο.

ΑΕΚ-ΟΡΦΕΑΣ
Η ΑΕΚ  ανεβαίνει σιγά σιγά έχει 9 βαθμούς  4-1 με τον αντίπαλο να έχει 8 και 3-2.
 Πιο γεμάτη ομάδα η ΑΕΚ  σε υλικό  από τον ΟΡΦΕΑ  πιο νεανική και αν καταφέρει και τρέξει τον αντίπαλο έχει σίγουρη την νίκη.

ΖΕΦΥΡΟΣ-ΜΟΥΔΑΝΙΑ
Το ακριβώς αντίθετο σε όλα  5-0  και   10  βαθμοί  0-5  και 5  βαθμοί.
Στην κορυφή ο ΖΕΦΥΡΟΣ  στον πάτο  τα ΜΟΥΔΑΝΙΑ.


Υ.Γ Και για όσους κάνουν σκέψεις σχετικά με ποια ομάδα είμαι ή το αν μισώ την μία την άλλη ενημερώνω ότι είμαι κυρίως με τις ομάδες της περιοχής μου και όσες στηρίζονται στα νέα παιδιά.
Έτσι πέρα από τις γνωστές στηρίζω και τα ΜΟΥΔΑΝΙΑ  για τον λόγο ότι ο Α.Παναγιωτόπουλος δίνει ευκαιρίες  στους νέους άσχετα με τα αποτελέσματα. Απλά και καθαρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου